שלום אני חדש

chico malo

New member
שלום אני חדש

אני איתן אני רוןאה רבלדה אני חושב שדולסה מהממת וכוסית חבלזי''ת ואני מעריץ אותה את אנגלינה וכרמן אלקטרה עם אתם מכירות . כולן פה בנות בפורום?

שלום ברוך הבא ...!!!

גמאני חולה על דולסה כפרות עליה היא מהממתתתתתתת אבל אני חולה גם על מאיטההההה שתי מושלמות!!!!

Pollitaaaaaaa

New member
מאיטה בובה! אמא שלי הכי אוהבת אותה!

כוסיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת =) לאביוו מאייי ! Mai La Mas Guapa
רותוש קבליי רקעעעעעע מהמם שלה ---->בשבילךךךךךךךךךךךךךךךךך

HEN0121

New member
חח גם אמא שלך לפעמים

עובדת דרך הטלוויזה ומביאה דעה?חחחח אמא שלי כמוני אומרת שאנהי הכי יפה

Pollitaaaaaaa

New member
חח אמא שלי אומרת שאנהי יפה אבל

שהיא נראית נורא גדולה!! היא אומרת שהיא העדיפה את לו בתור מיה,אני לא מסכימה איתה.........היא חושבת שכריס הכי יפה מהבנים,ושמאיטה הכי יפה מהבנות..=) היא ראתה איתי היום פרק שלם..והיא אומרת שכריסטיאן משחק הכי הכי יפה............וגם פונצ'ו....=)) נ.ב חנו'ש-->אניי גםםםםםםםם חולהההההה על אנהי.......=) מתה עלייה,אבל זה הראש של הבנים הם נמשכים יותר לדולסה? חחח.....ואנחנוו מתות על א-נ-ה-י איזה מתוקה היאאאאאאאאאא.....נו מה?! לא סתם כריס המושלם היה חבר שלההה..!!!!!! --> טובב אבל בנינו ? לא סתם פונצ'ו היה חבר של דולסה חח אבל בכל מקרה סתכלי על החתימה שלי בשבילי
אנהי ואנחל המלכות

סוכריה16

New member
חח...

אנהי יפה אמיתית! זה הדבר היחיד שאני יכולה לאמר.. השאר תלוי באנשים האמת.. שאני מבינה למה הרבה לא אוהבים את היופי שלה עכשיו.. השיער לא מתאים לה בכלל והפוני הזהההההההההההההההההההה!! לא רואים תיוטפי.. אבל אני מאמינה שהרבה בעתיד ממעריצי דולסה שהם יחמיאו לאנהי ויגידו שהיא יפה הם יתכוונו לזה! כי לדעתי אוטוטו היא תהיה מהממת...

HEN0121

New member
../images/Emo13.gifגם אני אוהבת יותר את אנהי

בבלונד ואם אמא שלי אמרה שהיא יפה ככה אז היא תחשוב שהיא ממהמת חחחחח

סוכריה16

New member
חחחחחחחחחחחח

כן זה כמו שאחותי עברה וראתה את שרה מלדונדו ואמרה לי "איזה מדהימה.. מי זו!?!?" חחח... כפרה על שרה המושלמית.. ואז ב 406 הראיתי לה את שרה ואנהי.. והיא אמרה שאנהי יותר יפה ואז היא שאלה "לדעתך?" חח.. ואמרתי ששרה..אבל היום אני אגיד ששתיהן.. וסלסטה סיד.. וזו מאהבה בשמירה וואי היא מהממת..

HEN0121

New member
דיקלה

דודה שלי הייתה מכורה ל406 והיא בת 27 ויש לה שתי ילדים והיא אמרה שהכי יפות שם זאת שרה אנהי וגרטל

סוכריה16

New member
חחח אהאהאהאהאה באמת!?!

ככה אני הייתי אומרת!! יאאאאאאאאאאאאאאאא היא הראשונה שחושבת ככה בול כמוני!! אנשים משמיטים לי תמיד את גרטל וולדז!! ואני חוהל על השחקנית הזו!! תגידי שגם אני בדיעה הזו חח ואני הייתי מאושפזת לזה חחחח...

HEN0121

New member
חח ברור שכן

בגלל זה תמיד הייתי מסכימה איתך בגלל הדעה הזאת במיוחד אני מתה עליהן הם מושלמות אנהי שרה וגרטל

סוכריה16

New member
חח האמת.. בהתחלה

הערתי שם את דולסה.. כאילו רק בגללה התחלתי לראות.. ממש אהבתי אותה ואמרתי לכל החברות שלי לראות כי יש שם ילדה חמודה חחח שכל הזמן יורדים עלייה וחבר שלה מניאק (אהבתי אותה ואת אהרון דיאז יחד) ואז לא יודעת איך אהבתי רק את גרטל ואז שרה הגיעה ואהבתי את שתיהן ושג'סיקה הגיעה ממש שנאתי אותה.. ולא רציתי שפונצ'ו ישחק לידה ברבלדה.. אבל לאט לאט ראיתי שהיא מדהימה ובסוף את שלושתן חח

HEN0121

New member
חח

אני ראיתי שגרטל ושרה היו שם כבר ראיתי שאנהי נכנסה לשם עם המורה הקוף הזה חח סלחו לי מעריצותיו שהיא אהבה איך אהבתי אותה ואת אהרוןןןןןן דיאז... אני איך שראיתי אותה אמרתי ואיי איזה יפה ואחר כך שרה ואחר כך גרטל כי אותם ראיתי אחר כך

eveligne406

New member
יואא אני אגמור בבית משוגעים בגללכםם

למה כל הבנים מעריצים את דולסהה?? לא כאילו סבבה אני מכבדת אתכם והכללל אבל נראה לי יש פה משהו מסריח שפתאום מאה אלף בנים נכנסים לפורום וטוענים שהם מעריצים שרופים של דולסה "הפצצה הכוסית החבל"זית!!!!!!"

למעלה