שלום אני חדש

HEN0121

New member
שמעי חמודה

מי שטועה זאת את בהופעות במקסיקו(אני יודעת כי חברה שלי הייתה) רוב הפוסטרים לאנהי וככה רוב הצעקות וחוץ מזה היה תחרות איזה פורום הכי טוב ולא מי הכי טובה אז שקטטטטטטטט עובדה אנהי זכתה שם בפנים הכי יפות

eveligne406

New member
יוא את הורגת אותי

את יודעת לאיפה את יכולה לדחוף את הסטטיסטיקות האלה?!?! יופי! למרות שאני בספק כי את לא מבינה כלוםם את פשוט לא קולטת!!!! לא מזיז לסבתאא שלי מי את מעריצה, ומה את עושה עם החיים שלךך...אוקייייי.?!?!?! פשוט רק אמרתי שתפסיקי להתנהג בכזאת ברבריות וטמטום בכל פעם שאומרים דברים על דולסה, ותתחילי להתרגל, כי יש עוד אלפים שחושבים בדיוק כמוני ואפילו יותר!

סוכריה16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרקעת אותי מצחוק עכשיו1 את לא יודעת איזה רמאויות יש בפורומים האלו!! כאילו אומרחם שאפשר להצביע כמה פעמים.. והמעריצים של דולסה פשוט הצביעו בלי הפסקה..אבל.. אם תקחי תעיתון אז תראי ששמה אנהי זכתה כחביבת הקהל.. אווצ'

סוכריה16

New member
אור- ונניח.. (רק נניח) שאת צודקת

למה את חושבת שזה מזיז לנו!? אז כולם קופצים מהגג- תקפצי גם את (חח עזבו!) לא... אנחנו אל נלך אחרי הרוב.. מה יעזור לי!??!?! אהה?? מצידי להיות המעריצה היחידה של אנהי- כל עוד יש מה להעריץ בה- והמון להעריץ.. אז אני אמשיך.. תאכלי ת'

eveligne406

New member
לא קשוררר

תאמיני לי אני מכירה אלפייי מעריצים של דולסה..גם במקסיקו וגם בישראל, אבל אף אחד לא מתנהג בכזאת ברבריות!!!! ולא אכפת לי שיעריצו את דולסה מעניין לי ממש מה הם עושים עם החיים שלהם..

HEN0121

New member
אני לא אוהבת ללכלך

על אלה שאני לא אוהבת אבל עד אנהי ופונצו עד לשם כי אז אף אחד לא מכיר אותי

00rr

New member
כל זה התחיל בגלל חן

''נראה לי משהו מסריח '' מה בדיוק מסריח בזה שיש לדולסה מעריצים בנים כאילו שהיא איזה כונפה שלא יכולים להיות לה מעריצים זה ממש מרגיז אב את התחלת ואם יש לך ביצים תגידי כל מה שאת חושבת על דולסה

eveligne406

New member
כל זה התחיל בגלללךךךך

מי ביקש ממך בכלל להגיב?! וזכותי לומר מה שבא ליייייייייייי וכןן אני חושבת שיש בזה משהו מסריח ואם אין לך משו להגיב, פשוט תסתמי את הפה הגדול שלךךך זהוו!!! וגםם אם כבר לא יכולת להתאפק ולסתום את הפה...אז לפחות היית שואלת מה זה אומר כי את יודעת יש אנשים, שקשה להם להבין...אז שואליםםם...ולא מתנפלים כמו חיות...!!!!!!!!!!!!

סוכריה16

New member
לא מי ביקש ממנה לריב-

מי ביקש ממנה להזכיר את אנהי? וגם שתפסיק אם ה- "תאכלי ת'לב" הזה.. היא חושבת שאלו שאוהבות את אנהי מקנאות בדולסה.. ופשוט כל פעם שהיא נכנסת לפורום אומרת את זה..

סוכריה16

New member
חח אין לה ביצים...

ותפסיקי לדבר ככה יאללה חלאס עם התגובות שלך!! מזלך שלא הייתי באותו היום!!מה זה את באה ומתנפלת ככה על מעריצות של אנהי!? מה לעשות שלחלק יש יותר לב ממה שיש לך והן לא ישפכו את מה שיש להן על דולסה..

00rr

New member
לא יעזור לדולסה יש יותר מעריצים

אז אל תרגיזי אותי גם בפורומים ישראלים אחרים מעדיפים את דולסה כי היא מלכה אז תאכלי תלב

Pollitaaaaaaa

New member
הלווווו הלווווווו להרגיע רוחות!

מה נסגר חברה?! על מה אנחנו רבים?! על דולסה ואנהי...... אני לא יודעת מה קורה במקסיקו אבל לפי מה שאני רואה בהופעות גם לדולסה ממש לא חסרות צעקות וממש לא חסרים לה שלטים......אבלל ככה בדיוקק גם לאנהייי ממש לא חסרררררר הםם שוות ושתייההם יפיפיוווותת וזה יופי ממש שונה אין בכלל מקום להשוואה.................=))

pablo111

New member
כמה שאת צודקת

שתהין יפות ומצליחות ואהובות אז די להשוות

סוכריה16

New member
מה את מתייחסת לבולשיט הזה!??!

אני לא מאמינה שבכלל עניתי לזה נותנת את תירוץ האנהי בלונדינית אז למה שירדפו אחרייה!? איזה שטויות במקיסקו חולים על אנהי... ובכלל , גם בישראל, בתקופת 406 חמודים, רק לידעתכם, כל מעריץ כמעט שהיה היה אוהב את אנהי..כי אנהי עשתה תפקיד שנתן לה תהתבטאות הזו, ועכשיו לדולסה יש תהתבטאות הזו ופתאום רואים שגם היא אחלה שחקניתויפה והכל... חוץ מזה, ממה את מ\תלהבת אור?! שנכנסים בנים ואומרים "וואי איך הייתי משפד אותה?" לדעתי תגובה של בנות זה משהו אמיתי יותר, אם בת מחמיאה לשחקנית זה חשוב יותר, כי בנים מסתכלים על חזה בשחקניות, זה בדיוק כמו במצב של לואיסנה וקמילה- ופאק! קמילה יפה באמת שהיא יפה!! אבל מה? עשו ממנה הכבשה השחורה...

ליran

New member
לכל הבנות המקסימות שלי

אז ככה כל פעם שאני רואה את הריבים אני לא מבין על מה אתן רבות אתן כאלה נשמות כל אחת בדרכה אבל כשאתן פותחות תפה אי אפשר לעצור דולסה מדהימה וסקסית וגם אנהי נראית טוב פשוט איך שאנחנו הבנים רואים את הנשים אתן לא מבינות את זה ונכון במורדים הבנים אהבו את לואיסנה כי היא מהממת וברבלדה הבנים אוהבים את דולסה אבל לא עשינו כבשה שחורה ואנהי וקמילה גם הם יפות אבל הסברתי זווית הראיה של הגבר שונה מהאישה

צודק!

עזוב גם אתם בחיים לא תהינו על מה אנחנו רבות! חחח לא נורא עוד שעה "נשלים" חחחח וזה היה ויכוחון עצבני! אני וחן התעצבנו היה לשתינו יום לא משהו חחחח

HEN0121

New member
לירן הוויכוח היה על משהו אחר

זה מעצבן שכל הזמן משווים בינהם מנסים להוכיח שזאת יותר טובה מזאת אתה לא חושב?

ליran

New member
צודקת אין מה להשוות עם מישהי הייתה

מכוערת אז היה מה להשוות אבל אין גם במישחק הם מעולות וגם בשירה וגם נראות טוב

ליran

New member
תודה מאמי אני חולה על הבנות פה

אבל כשהן רבות זה מכה

למעלה