שלום אני חדש

חחחחחחחחח

לא נורא כבר כולם השלימו חחחחח לא סתם אנחנו לא רבות סתם רבות חח בקטנה.. חחחחחח חכה אם אתה בא למפגש פורום! חחחחחחח שיהיה בע"ה ואם אני יבוא בכלל חחחחחחחחח וואלה היה לי יום מבאס רצח! והייתי כל היום פרצוף תשעה באס ומזה עשיתם לי את היום כאן! פורום שלי

ליאת 406

New member
תשתקי על תגידי פי אלף למה הרבה

למה הרבה חולים על אנהי אז שתקי ותאמיני עם אני יתחיל לריב זה לו יגמר היום ובקיצור ברוך הבא ותעריץ מי שאתה רוצה ואני חולה על אנהי ופונציטו ומעריצה את דולסה

אפה אפה אפה

עד חן ברור?! היא רק שאלה למה פאקינג כל הבנים מעריצים את דולסה! לא צריך להגיב ככה ולא לריב!!! קאפישט?

pablo111

New member
ברוך הבא ויש לך טעם טוב בנשים

דולסה אנגלינה וכרמן איזה שילוב כולן יפות ומדהימות

pablo111

New member
כרמן אלקטרה נערת פלייבוי יפה מאוד

היא ממש מפורסמת באמריקה נחשבת להכי כוסית שם

סוכריה16

New member
אהה מגבר גבר במק'רה?

זה בדיוק מה שהיא פלייבווי.. אני לא חושבת שהיא יפה כזו.. מה שכן אנג'לינה מדהימהההההההההההההההה!

00rr

New member
חן את סתם פחדנית

קרק יודעת לזרוק מילים ולברוח קדימה תשפכי כל מה שבא לך על דולסיטה

pablo111

New member
אורטל אולי תרגעי את גורמת גם לאלה

שלא מעריצים את דולסה את גורמת להם לשנוא אותה אז דיי

eveligne406

New member
את כזאת סתומה...

כאילו באמת, שיחסמו אותי בגלל זה...די זה פשוטט...מדהים אותי הטיפשות שלך כל פעם מחדש... אני לא שונאת את דולסה...יש לה פגמים..היא בן אדם חח היא לא מושלמת... אבל אם יש משהו בעולם שיגרום לי לשנוא אותה, זה המעריצים, או לפחחות האידיוטים האלה המשוגעים שחושבים שהם מעריצים שלה בגלל שהם מתנפלים על מי שמותח עליה ביקורת!!! זהמה שיגרום לי לשנוא אותהה... חח ותאמיני ... שאם היה לי משהו אחד קטן, לומר על דולסה הייתי אומרת אותו... חחחח כאילו מה את חושבת שאני מפחדת ממך?! ואם את חושבת שאת מעריצה של דולסה, לכי תעשי איזה מקלחת קרה כן...? תרגעי קודם, ואז לכי לפורומים, עזבי פורומים, לכי תכירי מעריצים על רמה, מעריצים אמיתיים של דולסה..ותדעי מה זה הערצה בכלל...כי בינתיים את נראית כמו סתם, עוד ילדה קטנה שחושבת שהיא יודעת הכל, ושאת יכולה לבלום את כל הדברים הרעים שיגידו על דולסה...

למעלה