שלום אני חדש

SuB D

New member
שלום אני חדש

שלום שלום לכולם,אני פעיל בנוער מולדת (בלי קללות ... כולנו אחים :)) והחלטתי להתחיל להיות פה פעיל,נתעצבן ביחד,נצחק ביחד,והכי חשוב - נריב ביחד :) קחו באיזי אנשים ...

eviv

New member
ברוך הבא

ברוך הבא לפורום שלנו וכמה שאלות שעניינו אותי... כשאתה אומר לא נשכח ולא נסלח למה אתה מתכוון? האם אתה בעד טרנסטר מרצון בלבד? או שאתה בעד טרנספר תוך הצבת קשיים?

SuB D

New member
:)

למה אני מתכוון כשאני אומר "לא נשכח ולא נסלח" ? אני חושב שזה מובן מאליו, לא? אבל אם כבר שאלת אז בעצם זה פשוט כמשמעותו,לא נשכח את המעשה הנתעב,את הרצח המזעזע,ואת הדרך שבה בחרו אותם רוצחים לסיים את חייו של גנדי ז"ל. לא נסלח ולדעתי אין מחילה לאנשים כאלה,ממש מגעיל אותי ה"חיים" שהם עושים בכלא הפלשתינאי,הם צריכים לקבל את העונש המגיע להם,בלי שום מחילות. ואני בעד טרנספר מרצון בדיוק כפי שמולדת מציע אותו,אתה כמובן יכול לקבל עליו הרבה יותר פרטים מאשר אני יכול לספר באתר של מולדת.

TheSimon

New member
ואני לתומי חשבתי שלא נשכח את רצח

רבין ז"ל.

SuB D

New member
לא שוכחים.

דינו של יגאל אמיר צריך להיות כדינם של רוצחי גנדי ז"ל.

PeAcE OuT

New member
שלום לך, וברוך הבא לפורום מר"צ

טוב לראות מישהו מהימין שלא בא להשמיץ אותנו ולרדת עלינו אלא באמת בא לדבר איתנו, כדי ששני הצדדים יבינו אחד את השני. לגבי רוצחי גנדי, אני תומך בעמדה שלך שרוצחיו צריכים לשלם כמו שרוצחו של רבין משלם. זאת באמת בושה שהם לא נמצאים בכאלה ישראלי תחת תנאי מאסר אמיתיים. לגבי הטרנספר, רציתי להבין באמת יותר טוב איך אפשר לעשות טרנספר מרצון למאות אלפי אנשים. אותם אנשים מוכנים למות בשביל האדמה שלהם ועושים זאת באופן כמעט יומיומי הרי, אז איך תגרום להם לעזוב את האדמה שהם מוכנים לשלם עליה בחייהם סתם ככה מרצון?

AirBalili

New member
תפתח להם את גבולות ירדן...

ותוך שנתיים חצי מהם עוזבים לבד, לא כולם שאהידים. ועם השקעה כספית נכונה, אפשר גם להציע להם כסף תמורת מעבר, זה מרצון וזה ללא קשיים כמו שחשבת, סך הכל הטבה.

TheSimon

New member
אוי לנו אם נשלם להם לצאת מהארץ!!!

הצעד הראשון של הנצים במלחמתם ביהודם הוא הסכם עם הסוכנות היהודית שעל פיו, כל גרמני העולה ארצה יקבלת תשלום או חפצים שווי ערך לרכוש שהוא השאיר בגרמניה.

AirBalili

New member
מה?

קשה לי לדמיין את הנאצים והסוכנות היהודית מסכמים סיכומים בזמן שואה... מה גם שלא ממש הבנתי מה היה הסיכום לטענתך.

TheSimon

New member
טוב,אני לא מוצא את הסיכום במחשב אבל

הוא לקוח מהאתר הזה (שגם קרס טיפה עכשיו)

PeAcE OuT

New member
הוא צודק!! למדנו על זה לא מזמן ב...

בהיסטוריה. הנאצים במקור לא רצו להרוג את היהודים הרי, הם רצו גרמניה חופשית מיהודים. בהתחלה, לפני מלחה"ע ה-2 הם חתמו על הסכם עם הסוכנות היהודית לפיו יהודים מגרמניה יעלו לארץ וכל רכושם וכספם יוקצה לקניית תוצרת גרמנית מה שכמובן יעזור למשק הגרמני. חבל רק, שמספר נמוך מאוד של יהודים עשה את דרכו לא"י ככה. אבל הסכם שכזה אכן היה, תבדוק בספרי ההיסטוריה!

SuB D

New member
אהלן אחי

הטרנספר אפשרי עוד יותר ממה שאתה מתאר לעצמך. רבין ז"ל בתקופתו עשה טרנספר,ודיבר על הטרנספר כאחד הפתרונות לסכסוך הערבי-יהודי. בשנה האחרונה יותר מ 200,000 פלשתינאים עשו את דרכם למדינתם שבירדן.אני מקווה שעוד רבים כאלה יתפכחו ויבינו שפלשתין היא ירדן וירדן היא פלשתין,בדיוק כפי שהמלך חוסיין אמר ב-81. לגבי התאוריה שלך שהם מוכנים למות בשביל אדמתם,שנינו יודעים טוב מאוד שזה בולשיט,לא אכפת להם מהאדמה הזו,מה שבאמת אכפת להם הוא שיהיה פה מזרח תיכון שכולו ערבי. האדמה הזאת מאז ומתמיד היתה אדמתו של העם היהודי. ולגבי השאלה של איך אני אגרום להם,כמו שאמר זה שענה לפני,תן להם קצת כסף והם מהגרים לירדן כמו גדולים,צריך לפתוח משרדים לעידוד ההגירה,ואם תקום ממשלה שתומכת ברעיון,עם קצת שקט יהיה אפשר לעשות זאת ולהפסיק את מרחץ הדמים ששורר במדינתנו.

מה זה טרנספר מרצון??

אתה הולך לדכא אותם וכך הם ילכו לירדן? ונראה לך שהמלך אבדאללה הוא הפראייר של הימין הקיצוני הישראלי? זאת מולדתם כמו שזאת מולדתך. יש להם זכות קיום על אדמתם.

SuB D

New member
נעמן....

בוא אני אגלה לך סוד..... ישראל היתה למדינה ב-1312 לפנה"ס,אלפיים שנה לפני המצאת האיסלאם. אז על איזה "אדמתם" אתה מדבר איתי? היהודים התיישבו בארץ הרבה לפני שבאו הערבים והחלו את הכיבוש שלהם, האדמה שלהם היא ירדן,ושם מקומם. ואל תשים לי את הסטיקרים האלה,גם אין לי מושג מה הקשר שלו לאשכול. אני דיברתי על לדכאות אותם? עובדה,כבר מאות הגרו מרצונם החופשי,זה אפשרי.

הכיבוש של הערבים?

עד כמה שאני יודע אנחנו כבשנו. בסדר, אז נ ג י ד שמקומם של הפלסטינים הוא בירדן... אז מה? מה אתה מתכוון לעשות? לדכא אותם או להעלות אותם לאוטובוסים, לשים אותם בירדן ולהתחיל מלחמה עם ירדן?

SuB D

New member
80% מאזרחי ירדן הם פלשתינאים

והם שם לא במקרה אני מניח. ועל איזה כיבוש שלנו אתה מדבר? אשמח אם תסביר לי אותו. ולמה להתחיל מלחמה עם ירדן? אני שמח שבירדן יש שלטון שוחר שלום,להבדיל מהרשות,שזה כבר שלטון שוחר טרור.

AirBalili

New member
אם אתה באמת חושב שאנחנו כבשנו...

אז אני באמת לא מבין איך מצפונך נותן לך להמשיך לחיות כאן ולדכא את הערבים המסכנים והנכבשים. העובדה הפשוטה היא שהם יכול היום לחיות טוב מאד אבל הממשלה שלהם העדיפה לקחת כספים ולהשתמש בהם עבור טרור ולא בשביל לפתח את השטחים שלהם ואולי לגרום להתקיימות בכבוד של העם שלה.

LINIARA

New member
אני לא מסכימה אתך.

רעיון השכנוע של הגירה תמורת כסף, מציג את הערבים בתור מכלול שלם של רודפי בצע. יש לי שאלה אליך- אתה חושב שאתה היית מסכים להגר לירדן, או לצורך הדיון, אפילו לארה"ב, אם הפלשתינאים היו מעודדים אותך לכך, ומציעים לך בנוסף גם גמול כספי? תן לי לנחש שלא. אתה מאמין שזו המדינה שלך. גם הם מאמינים שזאת המדינה שלהם, ושיש להם זכות מלאה על הארץ הזאת, ועובדה היא שהם נלחמים בחירוף נפש למען זכותם למדינה בארץ, גם אם בדרכים שאני רחוקה מאוד מלהסכים אתן. קשה לי להאמין שגם אתה חושב שהערבים הם פתיים שישתכנעו להגר לירדן בלי סיבה. אבל אולי אתה חושב שבם זקוקים לדחיפה קטנה בכיוון. ואז יש לך כעיקרון שתי ברירות- "להיכנס בהם", ולהפוך את חייהם לבלתי נסבלים, עד למצב שבו ייתכן שאחוז מסוים של פלשתינאים ישתכנעו לעזוב את הארץ. אבל סביר יותר שאלה יהיו דווקא האזרחים החפים מפשע, ולא הטרוריסטים והמחבלים. נוסף על כך, כדי לבצע פעולה כזאת עם צה"ל, אין ספק שתפגע באזרחים רבים, ותגרור שפיכות דמים רבה משני הצדדים. הרעיון השני, הוא טרנספר כפוי, שמעבר לעובדה שהוא הפרה בוטה של הסכם השלום עם ירדן, גם קיבלתי את הרושם שאתה לא מעוניין בו. אם אתה רואה דרך נוספת, או השגות הערות והארות על דברי, אתה כמובן מוזמן להגיב. המון אהבה, לינוי

AirBalili

New member
לינוי...

צדקת, גם אם תפתי אותי בחפיסת מזומנים לא אעזוב את ארצי, אבל אני זה לא אינדיקציה, ואני מניח שגם את לא. אני ב"ה חי טוב מאד, יש לי בית, אוכל, ולא חסר לי כלום תודה לאל. מה גם שמנהיגי המדינה דאגו פה לארץ שמספקת הכל, מניקיון רחובות ועד צבא להגנה, לפלשתינאים אין את זה, יותר נכון-הם לא חפצים בזה. הם גרים במחנות פליטים כמו חיות, את מה שאני זורק לפח הם מחשיבים כארוחת מלכים ולכן אין לי ספק בכלל שאם תינתן להם עזרה כספית שיוכלו להתחיל מחדש במקום אחר ולהתקיים בכבוד הם יקחו את זה. ואני לא מציע לזרוק אותם למדינות העולם השלישי, מדינות מסודרות ועם עם ערבי כמוהם. לעם הזה יש תמיכה פיננסית אדירה בין אם ממדינתינו הנאורה בעקבות הסכמי אוסלו (200 מילון מדי חודש בחודשו) בין אם מדינות ערב הטחונות בדולרים ונפט, בין אם מתומכים אנטישמיים למיניהם. בכסף הזה הם היו יכולים לפתח את השטחים שבהם הם גרים, אבל לא, הם מפתחים את רשת הטרור שבעקבותיה מעל 1000 הרוגים בשנתיים האחרונות, אחים שלך, אחים שלי. מבחינתם זה או שהם גרים בזבל ועושים מלחמת התשה עם הציונים או שאנחנו בים והם משתלטים פה על כל השטח. הם לא רוצים רק שנתפנה מההתנחלויות, הם רוצים שנפנה את ההתנחלויות מרצון, ושהם יהיו מוכנים לכך הם יכבשו מה שלא נתנו להם, מה שהם לא מבקשים, שזה תל אביב יפו...-הכל !! עראפת עצמו אמר שהוא לא רוצה אותנו פה-למה אתם חושבים שהוא כן?

למעלה