שלום... אני חדש פה...

מי בא איתי לעמל?

או לאורט? מה יותר טוב?
חבר'ההההההההה יש לכם מריבה דפוקה לחלוטין!!! כל אחד אומר שבחים על בי"ס שהוא בכלל לא מכיר או שהוא מוציא שם רע על בי"ס שהוא בכלל לא מכיר... לכו, תלמדו שם חודש, תכירו מקרוב את המקום - ואז אני אבין אתכם... הלכתי לישון. מחר צום. ביי... לל"ט!!! נ.ב. אני לא לומדת באלי7!!! אני לומדת באולפנית אמונה! אשרנו אשרנו אשרנו, שיש לנו רבי כזה, קוראים לו לי-אור הלפרין! קוראים לו ליאור הלפרייייין!!! אשרנו אשרנו אשרנו שיש לנו אולפנית כזו, קוראים לה אול-פנית א-מונה! קוראים לה אול-פנית אמונהההההה!!! זה לא, זה לא, זה לא אולפנא! אחים, אחים, שמחה שמחה שמחה! נה נההה נה נה נההה נה נה נה נה נה נה נה נה נה! אולפנית אמונההההה

אנחנו דומים... כנס!

בס"ד מאור אני קטן ממך בחצי שנה עם בערך אותה בעיה חיפוש ישיבה אני גר בפ"ת ואני יודע שלפחות פה הילדים מופרעים ואם רוצים להשאר דתיים או אפילו להתחזק אל תלך לשם!!! אמוץ

...

בס"ד פה הכוונה באמי"ת פ"ת אבל אני אומר לך שיכול להיות שברחובות המצב יותר טוב!!! שנה טובה כתיבה וחתימה טובה אמוץ

אמוץ אל תשווה בין ...

ב"ה אמי"ת רחובות לאמי"ת פ"ת אמי"ת פ"ת זה בציפר ממש גרוע הייתי איתם שבוע שלם בפולין ולא היה כייף איתם חוץ מי זה שאיזה ערס אחד עצבן אותי ... והרמה שם היא תת רמה באמי"ת רחובות יש עדין בכל אופן רמה .

ר-ח-ו-ב-ו-ת נקניקים !!!!!!!!!

ב"ה ברוך הבא @@@ אני באמי"ת רחובות ואני לא מקולקלת !!!!! ואני מסיימת שמינית GO אמי"ת רחובות GO את הרמה של הבנים אני לא כל כך מכירה (רק של השכיבה שלי ) תאמת בתכל'ס יש מורים נראה לי אחלה אצל הבנים אני מכירה מורה אחד שלימד אותי יש עוד מורים שלימדו אותי וגם הם אחלה אבל באמת דבר אחד יש שם שסליחה לא כל כך נחמד יש הרבה והבתכלס יש שם מיהי אחת שאני מאוד " אוהבת" וזאת לא משנה אז שיהיה לך בהצלחה

סתאם משהו על אמי"ת רחובות

ב"ה המורים הם אחלה אנשים באמת אפילו יש רב שמוציא דף פרשת שבוע מאד מעניין (וואוו) ברחובות אמי"ת נחשב לתיכון של ערסים ופרחות סליחה אבל זה הביטוי !!! ואם אתה בן אדם חזק בקטע של היהדות אל תכנס לאמי"ת זאת טעות ואל תאמין למה שרשום בפורספקט 75% בכלל לא נכון ככה היה אצלנו בלי להגזים . רציתי לרשום זאת קודם אבל יצא "שלח" בטעות

maor13

New member
חבר'ה תקשיבו...

דבר 1 : באמי"ת רחובות בנים ובנות זה שונה... ממש!!! זה לא אותו דבר... זה 2 דברים לגמרי שונים, כמו 2 בתי ספר. (אפרת, לא מסכימה איתי?) ואני לא חושב על רמת הלימודים.. וכו'.. אני חושב על העתיד! על איך אני רוצה שהחיים שלי יראו! לחזור בשאלה? להשאר כמו שאני? (חפיפניק) או להתחזק? זאתי השאלה... הבעיה הענקית : חברים. למרות שאמרו לי שחברים באים והולכים ומכירים וכו' וכו'... אבל עדיין, יש לי ת'חברים שלי.. שאני אוהב.. שאני בראש שלהם.. שהתרגלתי אליהם.. מסתדר איתם.. כיף לי איתם.. והם.. הולכים לאמי"ת. :(

אצלנו...

יש בנות שרוצות ללכת לאולפנא בכפר פינס (פנימייה) ויש בנות שנשארות באולפנית שלנו (שכל יום חוזרים הביתה). אני עדיין לא יודעת מה לעשות אבל החלטתי שבעז"ה בלי נדר אני ילך לאן שהחברות הטובות שלי ילכו... אבל אם אצלך הרמה של המקום החברים שלך הולכים אליו לא טובה-אז לך לביצפר שמתאים לרמה שלך ובעניין של חברים-אל תדאג, תמצא חדשים... (לאולפנית שלי באתי עם חברה אחת ועכשיו אני לא רוצה לעזוב...)

נורית ג

New member
קרן תתבישי!

את באמת שוקלת לעבור לאולפנא? כל כך לא טוב לך באולפנית/בבית שלך? ומה תעשי עם: שירה תלך לאולפנא, ומעיין,שיר ואני נשאר באולפנית??? אל תתבשי להגיד את האמת, אני ממש לא נפגעת.. אני פשוט המומה שאת שוקלת ללכת לאולפנא.. אם כבר את עוברת אז לבית ספר אחר, למה דווקא לאולפנא בכפר פינס?

אני יודעת שאת נשארת באולפנית ...

ואמרתי לאמא שלי שאני רוצה להשאר באולפנית ושנורית נשארת אז אני לא אהייה לבד... ואם שיר את ומעיין תשארו-אז האולפנא יכולה לשכוח ממני.... וגם אני רוצה להיות באולפנית כי אם מישו מהפורום ילך בעז"ה בעז"ה בעז"ה למדרשיה אני יוכל לבקר הרבה ואם אני יהיה באולפנא אני לא יוכל.. חוצמיזה-אני לא אסתדר בלי מחשב ויהיה לי בעיה עם החוג שלי... ולאופנא אני אלך רק אם את , שירה, מעיין, שיר ואלומה ילכו.. מה שאומר-אני נשארת באולפנית ב-99% נרגעת?

נורית ג

New member
נרגעתי..

קרן כפי שכתבתי הייתי המומה שיש סיכו שאת עוברת.. ולפי דעתי אם שירה תראה שאף אחד מחברותיה לא עוברות, גם היא לא תעבור...ואז כל החברות שלך ישארו...

מה הבעיה של כולכן עם כפר פינס???

לא יודעת יותר מדי על האולפנית שלכן אבל אני יודעת שכפר פינס זה אחלה מקום וזה שאתן נעולות על האולפנית ולא מוכנות אפילו לבדוק זה הפסד שלכן... קרן- מה זה היה "כפר פינס יכולה לשכוח ממני" למה את עושה למישו טובה??? בכל אופן הכל פה לא היה בנימה תוקפנית אלא סתם בגלל שהייתי המומה... רק טוב לכן...

כמה דברים קרן!

1. אני לא נחשבת אחת מחברותיך....................... 2. שירה ושיר אף-פעם לא יילכו לבתי-ספר שונים... 3. למה לעזעזל את חושבת על "כפר-פינס"?????????????????????????? 4. דברי איתי על זה באייסי 5. כמה פעמים כבר תלכי לבקר את הבנים במדרשייה?!

זה ממש לא 2 בתי ספר שונים

ב"ה יש המון פעילויות ביחד נכון הטיול השנתי הוא נפרד רוב הטיולים נפרדים השנה יש כמה הקבצות באנגלית ומתמטיקה מעורבות וגם המגמות מעורבות . השאלה היא מה אתה רוצה מעצמך להישאר חפפיניק או להתחזק מה אתה רוצה בעתיד .... אני יכולה להגיד על עצמי שאני חושבת שעשיתי טעות שהלכתי לאמי"ת לכן שוב אם אתה חפיפניק אז אולי כן כדאי לך ללכת לאמי"ת אבל אם אתה רוצה רק להתחזק ואחד שקל להשפיע עליו אז אל תכנס לאמי"ת זה תיהיה טעות. אין לי מושג אם לבנים יש ישבתית שוב לא מכירה כל כך אייך זה אצל הבנים אני אישית בכיתה האולפנית נראה לי שיש כיתה טובה אצל הבנים והמנהלת גם מאד רוצה לחזק את בית הספר סתאם ידע כללי נפתחה אולפנה בבית ספר ... ככה שהמנהלת מאד מאד רוצה לחזק את הקטע התורני

shadow dancer

New member
לעניות דעתי.......

בס"ד אסור לך.... אבל אסור לך ללכת לאן שכל החברים שלך הולכים כי כולם הולכים לשם! זה פשוט תופעת העדר...... מדרשיית נועם בפרדס חנה גם לא הכי.... אבל יש שם אנשים טובים! לעומת זאת..... יש שם הרבה מופרעים... אני גם רציתי לעבור מהישיבה שלי אבל לא יצא לי כ"כ. אתה תגלה שלכל מקום יש את החסרונות שלו ואת היתרונות. אתה צריך פשוט להשקיע וללכת לראות מקומות! ואז המקום שתראה שהכי מתאים לך- לך אליו. ואתה צודק בזה שבסופו של דבר מי שיחליט יהיה אתה! כל מה שנגיד לך..... לא יעזור. גם אם נגיד לך מקום- והוא לא יראה לך...... אז אתה מראש תפסול ככה שזה לא משנה.... אז- בהצלחה לך! ושנה טובה!!! (וסליחה אם פגעתי......
)

אמליץ לך מנסיוני האישי...

בס"ד לך תעשה מן שבושי"ם כאלו... תקפוץ לכמה ישיבות שאתה חושב שהן רלוונטיות ולבסוף לאן שלבך הכי יחפץ ללכת לשם תלך... ושכחתי להגיד: ברוך הבא לפורום ושנה טובה.

למעלה