שלום אני חדש כאן

Lynnearia

New member
שאלה טכנית

איזה טעם יש לנתח את מה שכתבתי, לפני שהבנת את הכיוון שלי, שהוא דבר חי, שיש לו gestalt כן, אבל הגיון אריסטוטלי הוא די קקה. subject and object are complementary. and all illusions , including consciousness are very real. אז כל החילוק שאנשים עושים בין ניגודים הוא חסר משמעות בשבילי.

Lynnearia

New member
כן i have a disorganized mind

אני מעדיף לא להתיחס לרוע בצורה אישית. אבל רוע קיים אנרגטית בצורה אובייקטיבית. אני מניח. עוד לא חקרתי, ככה שאני מדבר מתוך my own authority. כל מי שרצה לעשות אי פעם משהו רע, אמ.. כנראה שהוא עשה את זה, הרצון הוא לא משהו שקשור בצורה ישירה לאגו, או למחשבה. יש רוע, ויש טעויות, רוע לא יכול לבטא את עצמו אלא אם כן אנחנו נתן לו, לא לשכוח אנחנו עדיין אנושיים, בגוף בשר ודם. לדעתי כל מוסר, whether collective or personal , שלא מכיל איזשהי הבנה של מה שוילהלם רייך התחיל לבטא, ז"א הבנה של סקס שמן הסתם הוא מודחק בחברה שלנו כמו מוות. הפירוש שלך לא חל על שאר האנשים שקוראים בפורום, לכן הוא לא חל גם על דברי שלי. הוא ההבנה האישית שלך. הלאההלה לקרב ! קדימה!

על אלוהים ושאר הירקות

קשר עם אלוהים הוא קשר אינטימי וייחודי בין כל מאמין ומאמין. הקשר שלך עם אלוהים לא חייב להיות דומה לקשר שלי עם אותו אלוהים מדובר. זה אחד הקשרים היותר אינטימיים בעולם. כל תורת הנסתר של האל היהודי מסתכמת במילה אחת "קבלה". אפשר לראות אותה בהמון דרכים ולפרש אותה בהמון אופנים מבחינתי המילה הזו אומרת לקבל את הקיים כדיי ללמוד את מה שיכול להתקיים. אם אני לא אכבד את דעתך, אקבל את קיומה ו/או אנסה לשכנע אותך בדרכים מעליבות ובוטות איך אני מכבדת את האלוהים שלי? ואיך את את שלך?

Lynnearia

New member
forgive me for re-echoing this one

A student once asked a Zen master, "What is Zen?" The master instructed, "Go ask the wall." After some time the student returned, confounded. "I don't understand," he said. "Neither do I!"

MetalSinagouge

New member
כן, רק שאם אתה מתכוון לדבר על איזוטריקה

מערבית בימינו, אף אחד לא רוצה או צריך את כל הקישקוש המיסטי שהעבירו לנו אנשים כמו קראולי, או כל שאר ה"Secret societies", פשוט אף אחד לא צריך את זה. זה תמיד מפתיע אותי איך סופרים מודרניים מסוגלים לכתוב בצורה כל כך בהירה מה שקודמיהם וגם אנשים בהווה שמתעקשים להיות פלצנים פוסט-מודרניסטיים מנסים לכסות, וחבל.

למעלה