שלום אני חדש כאן

charlila

New member
היה זמן שכולם ידעו, ואני קצת זוכרת (את הזמן

ההוא). לפני נפילת מגדל בבל, כשהתָּמַהְּטֻפָה [=מערך המרכזים בגוף האנרגטי של יצור חי, כאשר הוא במצב סגור; במצב פתוח קוראים לזה מַרְכָּו] של האדמה היתה פתוחה, וכולם (בעצם לא כולם - אבל אנחנו, הדורות הגבוהים של שבטי השָׂרָף, בין אלה שכן) יכלו לראות... דיברנו אָגֻרַ^ה, שהיא "שפת התכנות" של היקום הזה - נכון הקבלה טוענת שהעברית היא מודל של היקום ושאפשר באמצעותה לפעול עליו - כלומר לכשף? אז זה נכון לגבי האָגֻרַ^ה. העברית ירשה הרבה מן הקסם, אבל גם ים באגים (ואטם, פה בפורום, עוהבים לעבט את האברית ובכך משכיטים עוטה ומוסיפים לה אוד באגים) ע"ע: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=716964&passok=yes

charlila

New member
"הוא אמר לך בעצמו?" לא מתפלספת אתו - אבל כן

רוקדת על שאלות, (שאלות שלי\של אחרים) שזה למעשה לשאול אותו שאלות ולקבל תשובות. דבר שיש טעם לעשות כל עוד השאלות מעשיות ואישיות די הצורך למנוע התברברות.

gwizard

New member
מעניין

אז לפי מה שכתבת, הומואים ולסביות הם אנשים רעים ולא מוסריים ?

RainBird

New member
באמת מעניין ../images/Emo13.gif אנרגית רפאים? נפלא. עוד משהו להשליך לקדירת הנקרומנסיה.

charlila

New member
ה"קליפות" הנזכרות בקבלה

הם אנרגיית רפאים, שהומרה מאנרגיית חיים - והיא דחוסה כעשן.

charlila

New member
לא - הם אנשים בישי מזל

שגורלם עצוב ומר, שנפלו קרבן למזימת רשע כזו או אחרת, בחיים האלה או בחים קודמים. רבים מהם משלימים עם היותם קרבנות, מזדהים עם הרוע שנגרם להם ומפנימים אותו, ומייצגים אותו. (כמו מזוכיסטים\סדיסטים, עוד דוגמה.) אחדים מהם, בכל זאת, לוחמים,מעמדה בלתי אפשרית זו.

RainBird

New member
b.s מוחלט ומטופש שמגיע ממקום של בורות וחוסר סובלנות.

charlila

New member
politically correct indeed!../images/Emo111.gif../images/Emo88.gif

לחצתי לך על כפתור? אתה כבר מכיר אותי טיפה, מספיק לדעת שכמה שאני גרועה,לא בורות ולא חוסר סובלנות הן תכונותי העיקריות. :) הנה הויכוח שעלול להתפתח כאן - כבר עברתי פעם את הקטע: http://p103.ezboard.com/fspiritualitydiscussiongroupfrm2.showMessageRange?topicID=44.topic&start=1&stop=20 (+דרושים +סיפורים אישיים המבארים שאני לא ממש בורה בנושא, ושפעם-פעמיים גיליתי סובלנות יוצאת דופן.)

RainBird

New member
קראתי ואת צודקת את סתם דיכוטומית ואטומה, לא בורה. סליחה טעות שלי. שום אקט לכשעצמו אינו מרושע. הרג לדוגמא, עושה קונוטציות שליליות אבל מה אם זה הרג של בעל חיים למזון או כדי להמשיך את שרשרת המזון? זה טבעי ורצוי. לאהוב דוגמא נוספת. ומה קורה כשהתאווה משתלטת והגבר הורג את אישתו מרוב אהבה? טוב ורע אלו מושגים אנושיים. האלוהות לא מסתכלת על זה ולא הקרמה. אם זה מה שלמדת מקרלוס קסטנדה אני מתחיל להבין למה אלון כ"כ פועל נגד ההפצה שלו.

PurpleFilth

New member
את צודקת,

הדרך הטובה ביותר להנות מהחיים היא הדרך המסיונרית. ועדיף דרך חור בסדין.

charlila

New member
את זה לא אמרתי, ולא חשבתי.

התנוחה המסיונרית לא חביבה עלי במיוחד.

charlila

New member
במחשבה שנייה - אם שתיית שתן עוברת פה

על תקן ליברליות תקינה פוליטית... אז חור בסדין זה קל-וחומר, לא? בטח לא גרוע מנהלים אחרים שנחשבים פה כשרים למהדרין.

PurpleFilth

New member
וואו, אתה מאבד כיוון כל כך מהר.

זכור, זה מה שאתה כתבת: "רוע שהוא בסיבה שלו לא אישי, מישהו שמתעלל בך לצורך ההתעללות." ואז אתה אומר: "אם אני מתעלל במישהו לצורך ההתעלללות אין לי שום מטרה הגיונית, לכן סביר להניח שאני עושה זאת לא במודע." כלומר, אתה רואה רוע כדרך בלתי הגיונית, וכל מי שאי פעם רצה לעשות משהו רע לא באמת התכוון לזה. לפי התפישה שאתה מציג, אם הבנתי אותך נכון, אין רוע, רק טעויות. ממש קשה לי להבין איך אתה יוצא עם התפישה הזאת לחקור את מקור הרוע ואת הפוטנציאל שלו. עכשיו, רק שיהיה ברור. אני לא צודק, אני צודקת. נעים מאוד, אני זוהמה ואני נקבה. ולגבי מוסר אישי מול מוסר קולקטיבי - או שפספסת לגמרי את מה שניסיתי להגיד, או שהתעלמת מזה לחלוטין. אתה אומר: "אני לא רואה סיבה להכניס לתמונה יחסות וסובייקטיביות, אלא אם כן אנחנו פוחדים ממשהו, כמו לא להיות בסדר עם האופנה או רוח הדור הנפלא שלנו". כמו שפירשתי את דבריך, אתה קורא לכל אחד מאיתנו לא לבסס את המוסר שלנו על מה שכולם סביבינו אומרים (בוא נקרא לזה בקיצור "מוסר קולקטיבי"), אלא לנתח לעומק רעיונות הקשורים לתורת המוסר, ולפתח מוסר הייחודי לנו ולמסקנותינו (נקרא לזה בקיצור "מוסר אישי"). על זה הגבתי: מה התועלת ב"מוסר אישי", אם כל הרעיון במוסר הוא לאפשר קיום של קולקטיב? לא דיברתי על הקבלה פנימית או חיצונית, לא על השמש ולא על מה שמתחתיה, מצדדיה או מעליה. שכחנו את הבסיס? את הבסיס למה? אם אתה שואל אותי, מי ששוכח את הבסיס, כבר יותר טוב לו ממי שנמצא בבסיס ושוכח את הבית... - זוהמה, יוצאת לקרב עם קרני טלה.

למעלה