שלום ! אני חדשה

התכוונת שההודעה הזו תהיה מיועדת

אלי? כי אם כן, אז אין בעיות, זכותכן לבדיחות אישיות משלכן. ולמה שאני אעלב? אם זה לא היה מיועד אלי, אז........

irene17

New member
היית לרגע שיפרית VD?

אני בשוק! אני לא יודעת למה כ"כ מעצבן אותי שמעריצי L/V לא תמיד שונאים כמוני את VD. זה כמו שאני רואה לפעמים כל מיני כותבי פאנפיקי ועורכי קליפים שבד"כ מאוד מפורסמים ב"יצירות" ה- LoVe שלהם (שלא לדבר על זה שידוע שהם שיפרים חזקים), זה ממש מעצבן אותי אם הם פתאום מכינים משהו של VD.

Mallrat Girl

New member
אני ממש לא רוצה לעצבן...

כל אחד ודעתו(ולא ראיתי את העונה השניה עדיין..) האמת,שורוניקה תהיה עם מי שהיא רוצה,באמת....גם בין לוגן וורוניקה יש ניצוצות והרבה(פשוט זה היה כל כך מהנה וחמוד כשלוגן התעלל בורוניקה) אז אני חד-משמעית מעריצה את LoVe+VD(מה לעשות? תמיד יש משולש אהבה בסדרות האלו...)

tool2

New member
אפשר לעניין אותך ברעיון שלי?

אני ממזמן הצעתי פה בפורום על שלישייה..
כי כולנו אוהבים (חוץ מאירנה) את 3 הדמויות הסקסיות והחמודים האלה אז שלישייה זה הכי טוב

irene17

New member
לא, לא!

בלי שלישיות, אל תעשו לי את זה! חחחח סתם אני צוחקת תעשו מה שבא לכם. אבל לא הייתי מתנגדת לשלישייה נגיד של לוגן ורוניקה ולילי.

tool2

New member
חחח אני חושבת

שזה יהיה קצת בעייתי להוציא אותה מהקבר בשביל האירוע הזה

irene17

New member
חחחחחחחח

כן, הא? איזה באסה שלילי מתה לא? בעצם אני לוקחת את זה בחזרה, ככה לא היינו מקבלים את ורוניקה של היום.

tool2

New member
נכון!!!

הרבה לא חושבים על זה אבל אם לורוניקה לא היו קורים את כל הדברים הנוראיים בחייה היא הייתה נשארת מעודדת מאושרת ושמחה ולנו לא היה סיפור

Mallrat Girl

New member
סוף סוף!

הנה רעיון מעניין-שלישייה-לוגן,דאנקן וורוניקה לקחו לי את המילים מהפה

Lirchu

New member
וואטטטטט?!?!?!

DV רולז!!! ואת לא חייבת להסכים פה אם כולם...זה פסדר מותר לך להגיד שאת אוהבת יותר את ורוניקה עם דנקן..זו לא בושה בכלל קבלי דוגמה - עמדתי על שלי ושומדבר לא קרה..אומנם יש מלחמות קבועות פה עם אירנה אבל זה לא משהו שגורם לי לרדת מהנקודה שלי

אכן כן! ../images/Emo3.gif

ואני עם לירצ'י! שתינו אוהבות DV ולא ישנו את דעתינו בכזאת קלות!
אז חבר'ה, תנו לה לחשוב מה שהיא רוצה! לשמחתכם אתם עדיין הרוב..

חס וחלילה לעצבן!

אני מאוד מקווה שלא נשמעת תוקפנית או שמו, כי זו ממש לא היתה הכוונה, פשוט רציתי להביע את דעתי. ות'אמת- את צודקת, שורוניקה תהיה עם מי שהיא רוצה...

חס וחלילה לעצבן!

אני מאוד מקווה שלא נשמעתי תוקפנית או משו, כי זו ממש לא היתה הכוונה, פשוט רציתי להביע את דעתי.
ות'אמת- את צודקת, שורוניקה תהיה עם מי שהיא רוצה... חחחחח, את וטלי תיצרו לכן זוג, ז'תומרת- שלישיה חדשה- LoVeD

tool2

New member
וואי את גאונה!!!!! ../images/Emo2.gif

איך המצאת את זה בשנייה ?
זה הסלוגן החדש שלי : LoVeD מי רוצה להצטרף?

למעלה