שלום ! אני חדשה

irene17

New member
אני חייבת להגיד שזה מדאיג אותי

אבל בנתיים הסימנים רק פה, אז אני עוד לא בהיסטריה כללית... אם המספרים יתחילו להשתנות אצל האמריקאים אני באמת אתחיל לדאוג.

Mallrat Girl

New member
אל תבינו אותי לא נכון...

אני מתה על לוגן בטירוף,אבל אני פשוט לא חושבת שורוניקה ולוגן מתאימים(ולא בגלל שאני רוצה אותו לעצמי).יש לי סיבות טובות: קודם כל כשלוגן וורוניקה ממש ביחד אין ביניהם אותם ניצוצות כמו בין דאנקן וורוניקה כשהם ביחד וגם כל העניין שלוגן התייחס רע אל ורוניקה היה הרבה יותר טעון מתח מיני בין השניים מאשר כשהם מתנשקים(והמתח המיני מרתק את הקהל) אז לדעתי הם צריכים להיות באותו מצב כמו שהיו בתחילת התכנית... (אמממ..יצא לי קצת ארוך
)

irene17

New member
טוב אני אגיב

האמת שאין לי תגובה מתאימה, אני חייבת להגיד שזה קצת הצחיק אותי, זאת פעם ראשונה שאני קוראת סיבה כזאת לאהבת VD. בד"כ זה אנשים שנורא בקטע של האהבה הראשונה וכו' או כאלה שמסתקרנים לראות איך הם יהיו ביחד. על LoVe תמיד אומרים שהניצוצות שם זה חבל על הזמן, והטענה העיקרית על VD שהם משעממים. אני אישית מסכימה... עכשיו אני גם לא ממש יכולה לשפוט אובייקטיבית כי אני אפילו לא מסוגלת לראות קטעים ממש ישנים של VD ממש מתחילת העונה הראשונה ככה ש... אבל בהתחלה כשעוד ראיתי את הסידרה ולא הכי התעניינתי בה מעבר ללראות 40 דקות פעם בשבוע - דווקא כן רציתי שורוניקה תחזור לדאנקן אבל בכל פעם שהיתה אפשרות אחרת העדפתי את זה. למשל מאווווד אהבתי את טרוי וביאס אותי שהוא עזב, וגם את ליאו מאוד אהבתי. טלי, בטח ציפית למשהו עצבני ולוחמני... אני במצב רוח טוב משהו היום, את צריכה לתפוס אותי כשאני בדיוק נכנסתי בטעות לאיזה מקום עם תמונה של VD...

irene17

New member
הרגע נכנסתי

ואת לא יודעת עד כמה הצטערתי, כמו שאני אוהבת להגיד, טראומה לכל החיים... טוב הלכתי להירגע, בטח איזה קליפ LoVe קליל יעזור.

tool2

New member
וואי גמאני רוצה!!!! ../images/Emo2.gif

שימי קישור של קליפ שלהם!! אני חייבת!!!

irene17

New member
זהו כבר לא הייתי בטוחה

ו- VD זה הדבר האחרון שאני אפרסם אפילו אם הייתי יודעת איפה למצוא (ואני שמחה מאוד לחיות בבועה שלי ולחשוב שזה פשוט לא קיים). אז ככה- קליפים של LoVe יש פשוט בצרורות בפורום שלהם - LoVe Shack, שזה די הגן-עדן שלי מבחינת VM, אני מציעה לכל אוהבי L/V פה להכנס. הנה קישור ישיר לחלק של הקליפים. וקצת פירסום עצמי, יש לי מלא קליפים שלהם שהכנתי באתר שלי FAN-VIDEOS.COM מקווה שעזרתי. ויש באתר שלי די הרבה קליפים שלהם אז אם את רוצה המלצות תגידי לי.

tool2

New member
תודה!! ../images/Emo9.gif אני אשמח להמלצות ../images/Emo9.gif

irene17

New member
או קיי, המלצות!

Rest In Pieces - די מדכא, והספוילרים פה עד פרק 1 בעונה השנייה, אבל זה הקליפ שקיבלתי עליו הכי הרבה מחמאות אז כנראה שזה טוב. If You Want It To Be Good - אין ספוילרים לעונה השנייה, והצגה מאוד כיפית של לוגן וורוניקה, בדיוק כמו שאני אוהבת, לא בצורה של TRUE LOVE... Boy Like You - זה לא לפי העלילה, די בניתי פה סיפור משלי, ורוניקה דלוקה על לוגן ורוצה להשיג אותו (עונה ראשונה). Kiss From A Rose - מאוד רומנטי, קיבלתי הרבה תגובות שזה כמו בחלום כזה... My Best Friend's Girl - זה בוחן את השלישייה של L/V/D, אבל לגמרי בכיוון של לוגן וורוניקה. 3AM - אני אוהבת את הקליפ הזה בעיקר בגלל השיר היפה, ואיך שהוא מתאים להם. ד"א חלק מהקליפים הם OFFLINE אז אם את רוצה משהו תני לי את המייל שלך ואני אשלח לך קישורים.

tool2

New member
3AM!!!!! תביאי קישור!!!!

אני חולה על השיר הזה!!!
ואני רוצה לראות את הסרטון

tool2

New member
תודה!!!! ../images/Emo24.gif

יש לי שאלה ובקשה:
מה הסרטון הכי יפה בעינייך ו.... אפשר קישור אליו?
ראיתי 2 סרטונים של לוגן וורוניקה ופשוט נחנקתי באמצע!!! וואי כמה שאני אוהבת אותם יחד!!!!!!!
אז בבקשה תביאי קישור בהקדם האפשרי כי נדבקתי לסרטונים

irene17

New member
אה ויש לי גם ד"א קליפ ורוניקה/דאנקן

ואני גאה בעצמי שהצלחתי לעשות אותו! למרות שהשורה התחתונה שלו היא שהם כבר לא אוהבים אחד את השני והגיע הזמן להמשיך הלאה אבל עדיין הקליפ ברובו בסצינות שלהם. הנה קישור אם בא לך.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif3AM זה ה-קליפ וה-שיר!

חח.. הייתי אצל ידיד שלי ורציתי להוריד אצלו את הקליפ הזה בשביל להתלהב ולהראות לו אבל הקישור באתר לא פעל.. כלומר לא היה קישור חח אני כל כך אוהבת את הקליפ הזה! הוא כל כך
והשיר הזה... אעעע... מהרגע שראיתי בכלל שיש לך קליפ לשיר הזה התלהבתי נורא! ואמרתי לך כבר ואני אגיד לך את זה עוד מיליון פעם זה קליפ מדהיםםםםםם ואני סוגדת לך *סגידה*

פעם גם הבאת לי קישורים לכל מיני

פאנפיקים ואני לא מוצאת אותם...
ויש לי עכשו גם חסך חמור בפאנפיק של tiana -holding the curve, {מתי לכל הרוחות יגיע עוד פרק?!?!?!?!?!?!.......} אז אם תוכלי בבקשה להביא לי איזה פאנפיק אחד טוב או שתים שירגיעו אותי לבנתיים, אני אודה לך מאוד!

למעלה