שלום ! אני חדשה

irene17

New member
תמיד!

הנה אתר חדש ונחמד של פאנפיקים, יש שם גם כמה סיפורים חמודים של טיאנה. ו- OH MY GOD, הרגע נכנסתי ויש פרק חדש של HOLDING THE CURVE!!! יאיי!

Nitzan122

New member
מזה

tiana -holding the curve

irene17

New member
בטח

בעמוד הזה הפאנפיק הראשון נקרא HOLDING THE CURVE אבל זה פרק 12, אחרי התיאור והמאפיינים של הסיפור יש גם קישורים לכל הפרקים.

Mallrat Girl

New member
אהמ אהמ...

אין לי אהבה מיוחדת ל VD,הם פשוט סתם נראים טוב ביחד... אבל כן החמאתי לורוניקה ולוגן ביחד,רק ביחד כשונאים לא כאוהבים..

irene17

New member
אני אקח אותם בכל צורה שהיא

שונאים, אוהבים, הולכים מכות, מצדי הולכים לקנות גלידה ביחד, העיקר שהם ביחד, הם קורעים.

tool2

New member
נכון ../images/Emo3.gif

הם הדמויות העיקריות בסדרה עם הערות קיצוניות מצחיקות.. אז כשמשלבים ביניהם זה פשוט קורע

אני לא ממש מסכימה....

אוקי, בעצם- אני ממש לא מסכימה. כשלוגן וורוניקה ביחד יש כמויות של ניצוצות בינהם {ראי הוכחות בפרקים 18-21 ופרק 2X01}, בטוח יותר מאשר בינה לבין דאנקן, (לפחות ממה שראיתי מהעונה ה-1 ומהפרק ה-1 של העונה ה-2, את השאר לא ראיתי ואולי בהן רואים משהו אחר, אף על פי שלפי מה שסיפרת, לא נראה לי שראית את העונה ה-2) ונכון שהסצינות של המריבות בין V ולוגן הן מדהימות ומהנות לצפיה, אבל עדין- כיף יותר כשהם ביחד, כי הם מאוד מתאימים אחד לשני בקטע של זה שהם מבינים אחד את השני ויש להם רקע משותף, שלא לדבר על הכימיה המדהימה שיש בינהם. אני, לדוגמה, לפני שראית את הפרק ה-1 של העונה ה-2 ראיתי קליפ שלירי הכינה על ורוניקה ודאנקן, ומאוד מאוד אהבתי אותם ביחד אחרי זה, כי הם נראו ממש חמודים ומתוקים ומתאימים אחד לשניה, אבל אז ראיתי את הפרק וסצינה אחת של ורוניקה ולוגן לעומת כל שאר הסצינות של DV הספיקה לי לחזור ולהתאהב לגמרי בזוג המופלא הזה שמכונה- LoVe!
אבל זו דעתי האישית....

ספוילר| ל-2X01 מעלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זוועה! פשוט זוועה...
כל פעם זה קורה לי שאני לא מסמנת ספוילר, אני פשוט לא רגילה, אף פעם לא קראתי ספוילרים או הורדתי פרקים ככה שאף פעם לא הייתי רושמת הודעות ספוילריות... אני מאוד מקווה שמישהו שלא קורא ספוילרים לא ייכנס לזה בטעות, כי אם זו הייתי אני הייתי מאוד מתעצבנת.... אם אני הולכת להרוס למישהו, אז זה לא בכוונה ואלפי סליחות....

Lirchu

New member
חחח חחח חחחח חחחחחח ../images/Emo6.gif

הזכרת לי כרגע משהו!!! איווו הזוועות!!!
אוי אני ודנצ'ה נהרגות מזה...דאמט אני בוכה מרוב צחוק

Lirchu

New member
חח לא.../images/Emo3.gif זה(היה) קשור לקריסטי ואני

לא רוצה רוצה להעליב...באיזה צורה כלשהי..

למעלה