שלום..אני חדשה

שטיבלמן

New member
כתבתי את מה שכתבתי

מתוך איכפתיות. קצת לא נעים לקרוא "תתעלמי משטיבלמן"

שלום סירפד :)

תודה רבה רבה על התגובה :) אבל אין צורך להתעלם מאף אחד, אני אוהבת תגובות גם כשהן לא חיוביות כמו שהן בונות. ביקורת תמיד מבורכת :))

sirpad

New member
מה אומר ומה אגיד?!

תן לפצע להגליד. העיקר לא לפחד כמו שאתה כוכב בודד שם בכל החלומות דולק אור לנשמות. אהוד בנאי וזה. האמת אמרו כבר את מה שרציתי לומר אבל עדיין אני מרגיש צורך לחזק אותך.למרות שקשה ולמרות שיש געגועים אני בטוח שתצאי חזקה.החיים מלאים ברגעים קשים ברמות כאלה או אחרות ומה שלא שובר אותנו את כבר מכירה את המנטרה.לילדה בת 14 יש לך יכולת כתיבה מדהימה ומרתקת אני אף פעם לא קורא את ההודעות הארוכות שמשאירים פה אבל ההודעות שלך ארוכות ככל שיהיו זרמו ככה וזה שלא יכולתי לדלג וזה.יישר כח! אה ושטיבלמן,צחקתי בגדול אנחנו הריי משחקים פה משחק תפקידים שלוהק מראש אני עושה את שלי אתה את שלך ואיכשהוא יוצא מזה פורום. בברכת שבוע טוב וזה!

לקח לי קצת זמן להתאפס על עצמי

כדי לענות לך. אני מבין את הקושי והכאב שלך. זה כאב שמוכר לא רק בגיל 14 ולא רק כשהניתוק נעשה באופן כפוי. אני חי כמעט חמש שנים באירופה מתוך בחירה. אף אחד לא הכריח אותי לעבור הנה. אני גם אחראי לזה שבינתיים אני עוד כאן ושאין לי בעצם תאריך יעד מוגדר לחזרה. התאריך הזה עלול להדחות כל החיים. אני כותב "עלול להידחות" כי הייתי מאוד שמח לחזור. הניתוק והקושי שעליו את מדברת הוא לא תלוי גיל. אם תציצי בארכיון של הפורום תראי כמה מהגולשים פה מתגעגעים. אני נוטה להאמין שגם להורים שלך זה לא ממש קל ואני נוטה להאמין שהיו להם אי אלו סיבות לעשות את הצעד הזה, מה שלא הופך את זה לקל יותר עבורך אבל אם את מנסה לראות את הדברים בראיה כוללת, אז תוסיפי לחשבון הכולל שגם ההורים הם בני אדם שממשיכים להתפתח וכשלהם לא טוב - זה מקרין גם אל הילדים שלהם. אותי אישית הנושא הזה מעסיק די הרבה. אני מאמין שכל הגולשים שחיים בחו"ל ופעילים בפורום הזה, מכירים על עצמם את התחושה של הניתוק שאת מדברת עליה, אחרת אני ספקן אם הם היו נכנסים דוקא לפורום של ישראלים, שבו הם יכולים לחיות קצת בעברית. אולי אני טועה. בכל אופן, ברוכה הבאה לפורום

rolex

New member
גליה אני חייב לשאול

איך בגילך הצלחת להגיע לכזו יכולת התבטאות מרשימה ? קורא הרבה ? כל הכבוד!

הממ :))

מבוגרים נוטים לשכוח ששכל תמיד היה להם, גם כשהם היו בגיל 14 :)). זה לא שכושר כתיבה מופיע אצל אנשים בגיל 18 :). כן, אני קוראת המווון ובעברית בעיקר, ואני גם כותבת המון בשתי השפות. תודה על המחמאות, למרות שזה לא נדיר בכלל אצל אנשים בגילי :)))

היי גליה...

ברוכה הבאה לפורום, קראתי קצת את מה שכתבת, אבל לאט לאט את עוד תתרגלי לבוסטון (זה יקח קצת זמן) ואח"כ את כבר לא ממש תתגעגעי לארץ... תאמיני לי..
בכל אופן, המון הצלחה, הישיבה:)))

MARMELAD

New member
את בסדר ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

"זה לא שכושר כתיבה מופיע אצל אנשים בגיל 18" משפט חזק! אה וברוכה הבאה

למעלה