שלום אני חדשה פה

coolit

New member
והקבועה שלי..../images/Emo4.gif|בלוןכ|

סורי על ההצפה, זה די חד פעמי:) אני אכין עוד דולמייקר ואשים הכל ביחד, ובינתיים.. ביי!

BaMbA babe

New member
את לא רואה?!

את לא רואה שאת מעוותת אותן לגמרי?!.. באמת... אני אמרתי לך כבר וזה עדיין יוצא מעוות..

coolit

New member
מה-מעוות-בה????|בלוןכ|

תגידו לי, היא מעוותת? שמישהי חוץ ממנה תאמר אם היא מעוותת, ושלא כמוה- שתגיד לי גם במה..

Ne§t£A GirL

New member
כן, היא מעוותת...../images/Emo108.gif

ובהכל! אני מקווה שלא אכפת לך, אני מתקנת אותה...עד כמה שאפשר..

Ne§t£A GirL

New member
אוקיי...:)../images/Emo108.gif

סיימתי לתקן אותה, השיער שלה מזוויע עדיין, כי לא היה לי כוח להשקיע...
וההצעה הכי טובה שלי אלייך...תשני חתימה!

coolit

New member
את יכולה להסביר לי..|בלוןכ|

מה היה מעוות? הכל? זה לא נראה ככה, כי לי זה נראה כאילו שינית את השיער והנעליים, סתם בשביל הכיף.. למה אתן קוראות עוות?

BaMbA babe

New member
שמישהי חוץ ממנה?!

יש לי שם והוא אריאל אז תתחילי להרגיע ילדונת.. ויש לך גם כאלה שסתם מעוותות בגדול..פעם גדול מדי פעם קטן מדי.. מה לעשות שאת לא שמה לב! אחרים כן שמים לב ומעירים! את לא צריכה להיות כזאת אנטיפטית...!!!

coolit

New member
מצטערת אריאל!|בלוןכ|

תדעי לך שהשם האהוב עלי לבנים זה דניאל ולבנות- אריאל, לפיכך אני מתה על השם שלך, אבל אני תמיייייייייד שוכחת אותו! אחרי שכתבתי את הודעה הסתכלתי בכרטיס האישי שלך והבטחתי לעצמי לזכור פעם אחת את השם שלך, שאני פשוט תמיד שוכחת.. מצטערת, אבל את פשוט אף פעם לא מסבירה לי מה זה מעוות ומה מעוות אצלי, ואני לא יכולה ללמוד מטעויות שאני לא יודעת מה הן! את תמיד אומרת את זה, אבל זה לא עוזר לי, כי כמה שאני מנסה לראות מה מעוות ומה זה בכלל נקרא מעוות, אני לא מצליחה.. אז פשוט ביקשתי, שאם היא באמת מעוותת, שמישהי תגיד, ושתגיד גם למה ואיפה.. השיער שעשיתן ממששששששששששששששששש יפה!!! ענת, אני חולה על כל מה שאת עושה!!
וגם השיער שלך, נאסטי גירל.. אני מכירה אותך וקראתי מיליון הודעות שלך גם פה וגם בפורומים אחרים, אבל אל, אל, אל תצפו שאני אזכור ת´שם שלכן! אני זוכרת את השם של טאל ושל מיכל ושל יעל וגל וגוני וענת כי אני מכירה אותן מפורומים אחרים.. אבל אתכן- לא.. מה גם, שכשאני מנסה לבדוק בכרטיס האישי שלכן, אני לא רואה שם שם... לכן, אם כתוב לך בכרטיס האישי את השם שלך, אני מיד ארשום אותו ואתנצל רבות וקשות.. אז רק חכי רגע!

coolit

New member
ובכן, השם לא כתוב..|בלוןכ|

השם ליאן הוזכר פה.. ולפי האימייל זה נראה כמו ליה.. ועל כן, אם תעני לי באייסיקיו, אני אוכל לכתוב את השם הקדוש שלך!!! בינתיים אני אחליט שקוראים לך ליאן, בסדר? זה שם יפה, ולכן אני אתלבש עליו *מבט שבע רצון*

Solinka

New member
אבל מה זה השפיץ

הזה שיוצא לה מהגב? זה אמור להיות הקוקו?

totsade

New member
ואת הרגליים אני עשיתי../images/Emo80.gif

בעזרת תמונה... אבל לא נגעתי בבייס הזה..

totsade

New member
ואת החלק העליון עשיתי לבד,../images/Emo80.gif

כי לא הצלחתי מהתמונה... כאילו הידיים זה בכוונה ככה..

totsade

New member
אוי...../images/Emo80.gif מויישית...

פתאום קלטתי שכתבת לי ברוכה הבאה
אז תודה
אבל אני ממש לא חדשה פה...

BIG wannabe

New member
וואי

יש לך את הבייס הזה במקרה? איי רילי ניד איט! ו--יובל (נכון?), הבייס אכן מאוד יפה, אבל מה הקטע הצהוב ביד שלה? נורא לא שייך
אה,, ו- מיכל. תודה. ממש תודה. אני שמחה עד עמקי נשמתי.

Mooa-Numi

New member
לא! לא! לא!

זה- היום קמתי בבוקר ואכלתי קורנפלקס. אחרי זה התלבשתי, יצאתי מהבית ונדרסתי. אני דווקא אוהב קורנפלקס. ו- אתמול (בזמן שישנת?
) ראינו היפה והחיה, והיה שם קטע של ט-ט-טאןןן ואז אני כזה "סינדרלה"
ובבקשה.

למעלה