T totsade New member 12/9/02 #50 אבל אני סתם המשכתי כי../images/Emo80.gif אין לי חיים אל תקחי ללב.. כקחי לריאות
T totsade New member 11/9/02 #32 וווו... ../images/Emo80.gif אוקי... אני לא הספקתי להסתכל על המקום הזה אצל סבתא רבה שלי ואני שמחה לשמוע שיש לך חזה גדול ומושלם
וווו... ../images/Emo80.gif אוקי... אני לא הספקתי להסתכל על המקום הזה אצל סבתא רבה שלי ואני שמחה לשמוע שיש לך חזה גדול ומושלם
Y YaLdoNet 4 EveR New member 11/9/02 #39 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif נופע, אני קרועה על התחת שלך! *נשפכת מצחוק* *נסקלת* אנשות, בנות הפורום של הילדה המעצבנת מדוברי אנגלית ( ), זאתי נופע, והיא אמא שלי. ^_^
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif נופע, אני קרועה על התחת שלך! *נשפכת מצחוק* *נסקלת* אנשות, בנות הפורום של הילדה המעצבנת מדוברי אנגלית ( ), זאתי נופע, והיא אמא שלי. ^_^
ע עומד לי הבולבול New member 12/9/02 #47 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואין לי חזה מושלם הוא סתם סקסי.. חיחיחי אופירוש אני חולה עליךךךךךךך
ע עומד לי הבולבול New member 12/9/02 #48 אווו!!!! ../images/Emo9.gif עכשיו הוא שקסייייייית!!! *מזילה ריר* והבייס נורא יפה
מ מויישית New member 11/9/02 #14 אאאממממ בקשר לבייס את הרגליים לא את עשית נכון? לקחת את הרגליים במקרה מהבייס הזה? כי זה ממש דומה אבל בכל מקרה הבייס יפה.... ו.......ברוכה הבאה ..........
אאאממממ בקשר לבייס את הרגליים לא את עשית נכון? לקחת את הרגליים במקרה מהבייס הזה? כי זה ממש דומה אבל בכל מקרה הבייס יפה.... ו.......ברוכה הבאה ..........
C coolit New member 11/9/02 #18 אני יודעת|בלוןכ| שהמכנסיים של הגבר מזעזעים, אבל האישה חמודה.. נכון?..
C coolit New member 11/9/02 #19 "תפתחו בגדווווווול.."|בלוןכ| אממ... אינ יודעת שהשיער גושי, אבל זה מה יש.. השאר בסיידר? אני שמה אחר כך דולמייקרים שלי, שאני לא יודעת אם כבר שמתי.. על כל פנים.. אני לא פה הרבה..
"תפתחו בגדווווווול.."|בלוןכ| אממ... אינ יודעת שהשיער גושי, אבל זה מה יש.. השאר בסיידר? אני שמה אחר כך דולמייקרים שלי, שאני לא יודעת אם כבר שמתי.. על כל פנים.. אני לא פה הרבה..