שלום או מלחמה?

רוני13

New member
משפט אחד שאחריו כל מילה מיותרת...

לשלום צריכים שני צדדים

ומשפט שאני אוסיף...

קודם כל נעים להכיר, אני אבישי בן 15.5 מחיפה סניף כרמל. אני אנסה קצת להשתלב פה בהמשך נראה מה יצא מזה :) רק נוסיף משפט למה שאמרת: לשלום צריכים שני צדדים, אבל אם צד אחד לא מעוניין לא הורגים אותו. אני חושב שפניה של ישראל צריכות להיות לשלום. תקראו לי יפה נפש, תקראו לי איך ש'תם רוצים, הכיוון שלנו צריך להיות "וישבתם בארץ לבטח". אני נגד וויתור חד צדדי על שטחים תמורת שלום, אבל אני ראשון המתנגדים לרעיונות הטרנספר ההזויים. הרעיון הזה של טרנספר זיעזע ומזעזע אותי, בייחוד כשזה בא מתוך עם שרק לפני 70 שנה עבר טרנספר מזעזע היישר אל מחנות ההשמדה.

ברוך הבא!

להציג את עצמי?
מכיר את הפסוק "ד' ילחם לכם ואתם תחרישון"? לא צריך לעשות כלום, מבחינתי הכל בידי שמים.

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

זה אתה שבאת לצ'אט!!! אמל'ה איזה צחוקים... הרצנו עליך תיאוריות קונספירציה מפה ועד לזימבבואה.... ובסוף מסתבר שאתה בנאדם תמים וטוב לב! צחוקים!!!! ד"א- הדר שבות ב"ש מרכז

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifכבר הסברתי לך מה בדיוק...

הזוי משהו...

משתדל להיות כזה....

לא להיבהל בפעם הבאה שאני בצ'אט. ורודת שורש, מי את? את מוכרת לי..

ליחנוש 1

New member
הא נכוןן חחחחח

עכשו ניזכרתי..
חח לא הבנו מי זה..וואאאיי עד לאן הגענו אם המסקנות חח

רוני13

New member
חוצמזה...

ברוך הבא רונאל,15 וחצי גם(מפתיע)....שבות...רה"ע
ובקשר ל"חוצמזה" שלרגע חרגתי ממנו-אנחנו מבקשים לעשות טרנספר מפה למקום אחר שאפילו יהיה להם יותר נוח לחיות בו ולהשתלב בו מנטלית ודתית ואין שום צורך להשוות בין השואה למה שאנחנו מציעים...אנחנו פשוט צריכים להפסיק להיות יהודים לרגע ולא להשוות הכל לשואה

למעלה