שלום או מלחמה?

sivanscom

New member
יאאאאאאאאאאאאאא אני זוכרת את זההה

אוייש אווישש זכרונות מתקופה לא נעימה

אבל אין מה לעשות...

וזו הקונוטציה הברורה שעולה לי כשאתה מדבר על להעביר אנשים ממקום למקום על פי מוצאם האתני, גם אם זה באצטלה של "מקום שנוח להם יותר לחיות בו". אין דבר כזה, אף אחד לא באמת עושה את זה מאינטרסים של לעשות להם טובה, ולי הרעיון של טרנספר נראה מאוד מאוד מפחיד ונוגד את המוסר הבסיסי של האדם. לא אמרתי לתת להם הכל בכפית של זהב, בטח שלא לתת להם שטחים של ממש, אבל לנסות להגיע להסדר מסוים, לאפשר להם לחיות את חייהם (כמובן כל זאת אחרי שנמגר את הטרור לחלוטין), ובעתיד לבוא בחלק המשיחי של הגאולה נגאל את אדמותינו כפי שהובטח. ארץ ישראל השלמה במובן הפיסי היא חלק מהגאולה המשיחית לדעתי, ובמובן הרוחני היא גאולה מעשית.

רוני13

New member
אין פתרון אחר...

הערבים מבינים רק כוח. אני הולך לפי מה שהתורה מוליכה אותי-ואם היא אמרה לי ללכת ולהרוג את מי שמחר מתכנן להרוג אותי זה מה שאני אעשה-בלי לחשוב על מה מוסרי ועל מה לא כי התורה היא המוסר שלי.

רוני13

New member
אבל בכל זאת...

אנחנו ניגשים לתוכנית ריאלית שלא כוללת הריגה-רק פינוי תושבים לארצות שבאמת שיהיה להם יותר טוב.

אמממ...

למה פינוי תושבים למקומות שבהם באמת יהיה להם יותר טוב ועוד בארצם שלהם היא גירוש, טרנספר ופוגרום עם השוואות שנעשו על ידי המתנגדים למאבק כמשהו לא פחות חמור משואה (ע"ע טלאי כתום), אבל כשמדובר בערבים זה סיפור אחר? זה טיהור אתני גרידא. זה דבר שמתאים למשטרים אפלים וחשוכים כמו שתיארתי. אני לא אוהב שלוקחים משפטים כמו "הקם להורגך השכם להורגו", ובשם זה באים "לטהר" את הארץ מהערבים. אני מסכים שהטרור הוא בעיה נקודתית שצריך לטפל בה ביד קשה, גם במחיר מצער של הרג אזרחים, אך טרנספר הוא ממש לא הפיתרון. לאחר שימוגר הטרור אין שום סיבה שלא להתיר להם לשבת במקום שלהם לבטח, אנחנו נשב במקומנו לבטח, ואת בית המקדש לא נבנה בטיהורים אתניים אלא באחדות בעם וחזרה בתשובה.

רוני13

New member
כמו שאביעד אמר...

מי שראה ולא עשה כלום-שותף לפשע ככה שאין חפים מפשע אצל הפלשתינאים חוץ מילדים שבטח יגדלו להיות טרוריסטים. זה מעגל שלא נגמר...אנחנו חייבים להפסיק אותו! יש לנו דעות שונות ככה שכשאני ואתה מסתכלים על אותו דבר אנחנו חושבים דברים שונים...והדיון הזה לא ייגמר לעולם.

סניף כרמל? חן כבירי?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואוו!!!! היא היתה מדריכה שלי ממעפילים עד אחי'ה והיא היתה תותחית, כאילו היא ממש אחלה מבין כל השאר למרות שהם גם היו טובים (עוד 5 אחרים שהדריכו איתה ביחד) ושמעתי שהיא עוזבת שנה הבאה (טוב בטח, אחרי שנתיים) דבר שני אני גר בבית שלה (כי הם עברו דירה) והחדר שלי היה עד לפני שנה החדר שלה
(לא יודע מה זה אמור להגיד אבל שיהיה...)

אכן חן כבירי....

ומגניב לשמוע את העובדה הזאת. תותחית זה אנדרסטייטמנט, קומונרית מצוינת וממש חבל שהיא עוזבת בסוף הקיץ אבל זה היה צריך לקרות מתישהו.

מילועוף

New member
ישנה אלטרנטיבה.

כל מי שרוצה לחיות בארץ הזאת בלי לעשות בעיות,בכבוד,רק שהם עוזרים למחבלים בעצמם...רק כשכאן זה מתחיל להסתבך....כי איך תדע מי עוזר ומי לא? אז יש לי פתרון...עושים הסכם עם ירדן...שבו מעבירים אליהם את כל הערבים שאחרי 48'...וכבר היה מתוכנן משהו בסגנון רק חבר שחלק מהדרג המדיני טירפד אותו עוד בחיתוליו....

מילועוף

New member
ישנה אלטרנטיבה.

כל מי שרוצה לחיות בארץ הזאת בלי לעשות בעיות,בכבוד,רק שהם עוזרים למחבלים בעצמם...רק כשכאן זה מתחיל להסתבך....כי איך תדע מי עוזר ומי לא? אז יש לי פתרון...עושים הסכם עם ירדן...שבו מעבירים אליהם את כל הערבים שאחרי 48'...וכבר היה מתוכנן משהו בסגנון רק חבר שחלק מהדרג המדיני טירפד אותו עוד בחיתוליו....

שאלה לי אליך:

בוא ניקח מצב היפותטי, שבו יש לך קערה של ספגטי ובתוכה כמה ספגטים שרופים ומגעילים. אתה מעוניין להוציא אותם. תן לי להניח שלא תיקח את כל הקערה ותזרוק אותה לפח, אלא תוציא את השרופים, ובדרך אם אין מה לעשות גם קצת מהלא שרופים ודי לחכימא ברמיזא. זה לא הולך ככה, לא מעבירים אנשים ממקום למקום, בטח שלא אנחנו. צריך למגר את הטרור ברש"פ, ובישראל להצהיר שכל מי שמעוניין לקבל ת"ז כחולה צריך לחתום על הצהרת נאמנות למדינה, ולהתחייב לתרום לה בגיל 18 אם זה בצבא ואם זה בשירות לאומי (גם לערבים וגם לחרדים).

../images/Emo36.gif הודעה. ../images/Emo26.gif

פה הייתה הודעה של בהונות הפסיון, אך היא נמחקה. אני מצטערת על קטיעת הדיונים שהיו כאן, אבל אני לא מוכנה להתפשר על דברים כאלה.. סליחה.

*סליחה=

לכל אלו שהודעתם נמחקה בגלל שהם שורשרו להודעה שמעליה ובגלל זה הם נמחקו.

למעלה