שלוםם

charliebr

New member
שלוםם

הייי אני הילה אני לפעמים קצת קוראת פה בפורום וחשבת שאולי אני יציג את עצמי, אני אוהבת את פרל ג'אם, אני חושבת שהם להקה אדירההה חוצמזה אני אוהבת עוד להקות גראנג' כמו אליס אין צ'יינס. אמממ אני בת 15 וזהו :]] אהה ובד"כ אני לא מגיבה, אבל אני קוראת שרשורים. אז תקבלו אותי יפה טוב?

Rusty Cage

New member
וולקאם../images/Emo140.gif

מה את עוד שומעת חוץ מפרל ג'אם ואליס?

soul one

New member
ברוכה הבאה :))))

פרל ג'ם שולטים ביקום!!

charliebr

New member
נירוונה

גם קצת סאונדגרדן וטמפל.... יש עוד, כל מיני גראנג' חדש כזה.... שאני בכלל לא בטוחה אם הוא גראנג'... ת'אמת אני לא מעריכה כל כך את נירוונה

soul one

New member
אין גראנג' חדש....

אולי זה פוסט גראנג'... הגראנג' כבר מת... ולמה את לא מעריכה את נירוונה?....

charliebr

New member
כן נו... פוסט גראנג'

חחחח
כייי יש להם מוזיקה טובה (לפחות היתה
) אבל אנשים תופסים מהם יותר מידי, בעיקר בגלל ההתאבדות של קורט ואם נגיד קורט לא היה מתאבד אני חושבת שהם היו דועכים כמו שאר להקות הגראנג'. אני למשל מכירה המון אנשים שאוהבים נגיד מטאל ונירוונה. ולא יודעת, אני לא יתחיל להכנס לנקודת מבט שלי על התאבדויות ועל זה שלדעתי זה בריחה מהקושי בחיים. אבל בגלל שהם קיבלו משו קצת יותר כולל, בתור להקה שממש תזכר בעיקר בגלל ההתאבות של קורט (והמוזיקה אופקורס
) אני פחות מעריכה אותם, הם לא התמודדו ממש עם כל הנפילה של הגראנג' והניסיון להמשיך להתקיים בתור להקה גם אחרי 10 שנים, אחרי שכל הגראנג' כבר מת. אז... בעע הסתבכתי, אז בעיקרון זה למה אני לא מעריכה אותם מאוד.... וזה לא יפה שאתם ככה מתנהגים לפרחה הקטנה ששומעת קצת נירוונה!! באמת!! אני רק מקווה שאני לא יסקל כמו שסקלתם את הבחורה ההיא
תהיו עדינים טוב?

soul one

New member
טוב....

בגלל זה את לא מעריכה את נירוונה?!? דבר ראשון זאת לא סיבה לא להעריך אותם בגלל שקורט התאבד!! לפחות לדעתי.. גם אני חושבת שהם היו דועכים כמו שאר להקות הגראנג'... אבל זאת לא סיבה לא להעריך אותם בגלל זה! הגראנג' מת ואני לא אעריך אותו פחות בגלל זה!!! ו...איך בדיוק הם יכלו להתמודד עם הנפילה של הגראנג' אחרי עשר שנים?... קורט מת, אין נירוונה. קיצר... לדעתי אין לך סיבות מוצדקות לזה שאת לא מעריכה אותם... תעזבי את כל מה שעשו מהם וכמה שדיברו על המוות של קורט וכל הבלה בלה הגדול הזה, אם את אוהבת את מה שהם עשו ויצרו תעריכי אותם בזכות זה ואל תמעיטי בערכם רק בגלל כל מה שהעולם עשה מהם וכל הבולשיט מסביב. ו...אם לא הבנתי אותך נכון סורי על הזיוני שכל.

George W Bush

New member
ניסיון להמשיך להתקיים?

על מה את מדברת? קורט מת. אין נירוונה. נקודה. אין יותר "נגמר" מזה. וברור שכשפרונטמן מתאבד אז זה יוצר איזושהיא הילה מסביב ללהקה, אבל זה לא מה שמשאיר את המוזיקה שאותה להקה עשתה בחיים אחרי כ"כ הרבה שנים. נו באמת, ג'ון לנון נרצח. אז מה? זה אומר שאם הוא לא היה נרצח היו מעריכים אותו עכשיו פחות? מן הצד השני, יש להקה שקוראים לה drowining pool שהסולן שלה גם מת לפני איזה כמה זמן. הם פתאום נהיו אלילים? לא. אפ אחד לא יודע מי הם. תנו קרדיט למוזיקה, מספיק עם השטויות.

charliebr

New member
אייי לא הבנתם

אם קורט היה חי אז היו תופסים מנירוונה הרבה פחות ממה שתופסים מהם עכשיו..... אתם פורום ממש לא נחמד אני חייבת לציין

soul one

New member
למה יש ת'כותרת הזאת?!

מה פורום לא נחמד?... אסור לתת ביקורת?!? אל תשימיייי לב לתופסים או לא תופסים... תשמע ת'מוזיקה ותהני לך.. או לא.

charliebr

New member
מותר... להפך זה אפילו טוב

אבל אתם פשוט מבריחים את כל החדשים וזה פשוט חבל. עזבו לא משנה, אני מבינה את עצמי וזה מה שחשוב... לפחות לי

George W Bush

New member
אני הבנתי בדיוק את זה

אולי את לא הבנת אותי כשאמרתי שזה פשוט שטויות ונתתי את הדוגמאות של ג'ון לנון ושל דראונינג פול. לחזור עליהן בקיצור: אנשים זוכרים את ג'ון לנון, שגם הוא מת בטרם עת, בגלל המוזיקה שהוא הביא לעולם. בזכותה הוא נהפך לאגדה עוד בחייו, והמוות שלו אולי העצים את זה, אבל זה לא משהחזיק את האגדה בחיים. מה שכן מחזיק את האגדה של ג'ון לנון בחיים היא המוזיקה שלו. המוות של לנון לא היה מעניין אף אחד ולא היה עושה אותו אגדה ולא כלום אם לא היתה ללנון את המוזיקה לגבות אותו. בדיוק אותו דבר עם קוביין: היה אגדה עוד בחייו בגלל המוזיקה שעשה, והמוות שלו אולי עורר עוד טיפה עניין, אבל זו לא הסיבה בגללה כ"כ תופסים מנירוונה. הסיבה היתה ונשארה המוזיקה. אם מה שאמרת נכון - וזה לא - היה אפשר להגיד שאם ג'ון לנון היה חי היום היו תופסים ממנו הרבה פחות ממה שתופסים ממנו עכשיו. אי אפשר לבסס כזה דבר, ועובדה שעד עכשיו המוזיקה היא זו שנשארה.

soul one

New member
מסכימה לחלוטין איתך!!

זה גם מה שכתבתי הודעה מעלייך ניראה לי. תתרכזי במוזיקה לא בכל הליכלוך שמסביב!!!

avivs

New member
מה קרה? העליבו את קורט הקדוש שלכם?

כן, גם אני לא אוהב (בלשון במעטה) את נירוונה, לא את המוזיקה ולא שום דבר אחר בהם. מבחינה מוזיקלית (מוזיקה כן? צלילים שנכנסים לאוזן) נירוונה להקה גרועה. המילים שלהם מפגרות ונשמעות כאילו בן 12 כתב אותם (בלי קשר על מה הוא כתב, הקטע פה זה-איך הוא כתב), על הנגינה אני כבר לא צריך לדבר, ההלחנות שלהם גרועות. ואני עכשיו לא מדבר בכלל על הקטע שאני חושב שצריך לתלוש אוזן (טוב.. אולי משהו יותר עדין...) למי שבכלל מעז להזכיר אותם ביחד עם גדולי הרוק האמיתיים של ההיסטוריה.

RaSTA La Vista

New member
אחלה יא מגניב שכמותך!

לא נמאס לך לדחוף את זה בכל חור אפשרי? פשוט תגיד ככה- "אני לא אוהב את נירוונה" למה לזיין ת'שכל כ"כ הרבה..?

G4rfi3ld

New member
כי זכותם של אנשים

לזיין את השכל, ותפסיק להגיד לאנשים לשתוק. זה שאתה מתנחל פשיסט לא אומר שאתה צריך להיות כזה גם בפורומים. הנערה רק אמרה שהיא לא מתה על נירוונה, וזכותה. כמו שזכותי לשנוא את קים תאיל וזכותכם לאהוב אותו.

avivs

New member
וזכותי המעלה לזיין בשכל כמה שני

רוצה. מה אנחנו קופי אדם? צריך לצמצם את האוצר מילים שלי ל"אוהב" ול"לא אוהב"?

למעלה