שלוםם

Lounge Act

New member
גם גם

תתפלאי. גם להבי מטאל נירוונה הגיעו. קחי את "therapy?" למשל, אשר ידועים בכך שהושפעו מנירוונה והתפתחות הגראנג'. והם נחשבים להבי, יחסית. הבעיה היא שהיום כבר לא ממש קמות להקות הבי מטאל- אלא ניו, לכן ההשפעה מנירוונה לא הכי בולטת לעין, נירוונה פעלה יחסית מוקדם ביחס ללהקות ההבי המוכרות. אבל אפשר למצוא. והBurning Brides שיש שיחשיבו אותם כהבי מסוים. השתתפו בדיסק טריביוט לנירוונה, שזה מבחינתי אומר שהם הושפעו מהם, כמוהם גם הWasted Youth. ושאר להקות יותר ופחות מפורסמות מאלה שהוזכרו. ובשורה תחתונה- Check out the shitty music played on your radio station. Most of these crappy artists have been influenced by Nirvana.

soul one

New member
יאפ אבל...

הזבל שמנוגן כיום ברדיו זה ניו מטאל ולא האבי... וכפי שאמרת ההאבי היה עוד הרבה לפני נירוונה וזה דיי מוזר שההאבי מטאל הושפע מנירוונה באותה תקופה... אני לא מכירה להקות האבי שהושפעו מנירוונה... אבל אני לא יודעת בוודאות אז אני לא אפסול את זה...

Lounge Act

New member
בלי ספק.

הרדיו הוא לא תחנת הבי. זאת הייתה שורה תחתונה לכל הנושא. ואכן- הבי טהור וקלאסי, באמת לא הושפע מנירוונה בגלל התקופות. להיפך, נירוונה הם שהושפעו ממנו (בלק סאבאת', אייסי/דיסי ודומיהם) לכן סביר שזה לא הכי יסתדר. אבל יש עוד להקות חדשות יחסית עם בסיס הבי מודרני...שזה לא הדבר האמיתי..אבל.... לפחות יש הסכמה על ההשפעה הרחבה.

life style

New member
תראי...

אמח אישית אוהבת את המוסיקה של נירוונה וכבר אכלתי הרבה חרא בחיים מאנשים שחושבים שאם שיר של להקה עשוי מארבע אקורדים הוא לא שווה כלום. אבל אני חושבת שקצת הגזמתם... נירוונה ניסתה בכלל לעשות פאנק, וגם דיי הצליחה. אם תשוו את להקות הגראנג' נוסח סאונדגרדן פרל ג'אם ואליס לנירוונה תשימו לב להבדל גדול ביניהם. הבדל גדול הרבה יותר מההבדל שיש בין אליס לסאונדגרדן לפרל ג'אם... נירוונה נכללו כגראנג' בגלל דמוגרפיה. בם באו מאברדיין, הם יצרו צליל גיטרות מלוכלך שמושפע מלהקות כמו- stoogesובאותו זמן מלהקות כמו black sabbath - הם גראנג'. קוביין שנא את זה ותמיד רצה לברוח מההכללה הזאת... להגיד שנירוונה זה חרא והם קיבלו פירסום רק בגלל שקוביין התאבד זה הגזמה... אבל גם להגיד שהמוות שלו לא קשור אפילו באחוז אחד להצלחה שלהם זה לא נכון.... אני, הרבה לפני ששמעתי שיר אחד שלהם ידעתי שקורט קוביין התאבד ולמען האמת אני חייבת להגיד שזה דיי סיקרן אותי וגרם לי לשמוע את השירים שלהם. אני לא יודעת אם נירוונה היו נחשבים לסמל ואגדה אם קוביין לא היה מתאבד.... אבל חשוב לזכור שהם גם דיי רצחו את הגראנג' ככה שאי אפשר לדעת מתי איך ואיפה הכל היה נגמר... יכול להיות שעד עכשיו היינו נהנים מעבודות של נירוונה וכל הלהקות הסיאטליות... גדולי סיאטל בעצמם הודו שהמוות של קוביין הוציאו לכולם את הרוח מהמפרשים. הרבה אנשים דוחים את נירוונה בתירוץ של "איכות מוסיקלית גרועה" בגלל המטענים הרגשיים שמתלווים אוטומטית ללהקה. קראתי במאמר על נירוונה והפיקסיז משהו דיי נפוץ, הכותב החליט שהוא מעדיף לשמוע את הפיקסיז כי כשהוא שומע נירוונה אוטומטית הוא מתחיל להתאבל על החיים והמוות של קוביין. לא צריך לדחות אותם בגלל כל הקרקס התקשורתי שעשו סביבם ובגלל הטלנובלה של קוביין אבל גם לא חייבים לאהוב אותם בגלל זה. בקיצור תשמעו מה שאתם אוהבים ומה שנוח לכם.... ואם ההתאבדות של קוביין מפריעה לכם להינות מהשירים שלהם אל תשמעו אותם. אבל אל תפסלו אותם לפני שניסיתם להינות מהם רק בגלל שהוא התאבד והם היו חיות מחמד של התקשורת.

soul one

New member
אני מודעת לכל מה שכתבת פה...

לא חידשת לי כלום וגם לא אמרתי משהו שנוגד את מה שכתבת....

avivs

New member
לא הבנת אותי

לא אמרתי שאני שונא אותם כי הם היו ממוסחרים וחיות מחמד של התקשורת ומה לא (זה אולי סיבה אחת, אבל לא העיקר), אני שונא אותם כי הם ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש גרועים, אבל ממש ממש. אם חוסר כישרון היה חול, הם היו מדבר גובי. לא אכפת לי ממה שקוביין אמר או לא אמר לאי אלו ראיונות בmtv, בשורה התחתונה, הוא מוזיקאי גרוע, מכול בחינה, הוא היה גרוע. ואם זה לא סיבה מספיק טובה כדי לשנוא אותם, אני לא יודע מה כן סיבה טובה...

למעלה