שלג שלג שלג תמונות

chapon farci auc marrons

קלאסי שבקלאסי לארוחת חג המולד בצרפת שפירושו תרנגול מסורס ממולא בערמונים
כרגע משתזף בתנור. צריך לשהות שם כ 3 שעות בטמפרטורה בינונית. מעדן יקר שאוכלים פעם בשנה
הארוחה לכ 10 אנשים של חסרי אמונה ומשפחה (...) שיביאו את האלכוהול וזה אני בטוח יהייה משובח ובשפע.
למנות ראשונות כרגיל סלמון מעושן וכבד אווז. לקינוח, עוגת החג המפורסמת (קנוייה): BUCHE DE NOEL כך נחגוג את הולדתו של ישוע משיחנו. ואצלכם?

עדיין מתאמנת על תרנגול ביין

למרות שהולך ומשתפר.
מטד אוהבת ערמונים. למה יקר?
פתחתי פעם את הספר הזה של childs
זה נחמד בתור ספר קריאה לחורף מושלג במיוחד - אבל חוץ מזה ???

הערמונים לא יקרים במיוחד...

לעומת זה ה CHAPON יקר מאוד, ניתן להשגה רק בדצמבר, מחירו בין 15 ל 30 יורו לק"ג ומשקלו בד"כ בין 3 ל 5 ק"ג.
עוף ביין זה דבר הכי פשוט שיש. הסוד הוא בהשריה של לפחות לילה ביין באיכות סבירה. רצוי 24 שעות... וכמו כל מאכלי הקדרה ביין, הוא טעים יותר למחרת הבישול.

jחשבתי בגלל ה-foi gras

ראיתי שיש מתכונים עם כבד אווז .
למדתי על קיום התרנגול הזה מהסרטונים שהבאתי,
כן, עוף טוב זה סיפור יקר.
אני קונה רק עוף ביולוגי וזה גם יוצא משהו כמו 18 יורו לקג.
חשבתי להתחיל לגדל תרנגולות בגינה.
הבעיה של התרנגול ביין היא יותר כמות הנוזלים.

בחיאאת ברוך, אתה הרי מבין אותי

לא מבלאסטיק
http://www.ibtimes.com/new-peking-duck-rubber-duck-rakes-hundreds-millions-yuan-beijing-1453800

Woking

New member
בדיוק כמו נשק

יש עוף קונבנציונלי, עוף כימי, עוף ביולוגי, וכיו"ב. אם אתה שומר כשרות אז נהוג גם להשגיח על טוהר העוף, ולא להשתמש בו כנגד אזרחים. לא יודע איך הגעתי לזה, אבל בסוף יצא לי טקסט פוליטי.

אספרסו2

New member
הפכת עוף תמים

לסוס טרויאני,
אולי הכוונה לעוף שזוכה לפינוק יתר,גדל באושר
ומעשיר את קופת המגדל.

18 יורו ל 1 ק"ג עוף נשמע לי הגזמה פראית

ןבכלל אני לא חסיד בכלל של מאכלי ביו.
איזו בעיית נוזלים יש לך בעוף ביין? זה תבשיל קדירה. מבשלים עד שאת מגיעה לכמות הרוטב הנראית לך. יותר מידי? מצמצמים. פחות מידי? מוסיפים יין/ציר/מיים.

אספרסו2

New member
בהולנד זה לא מוגזם.

לתרנגול ההולנדי יש מעמד מיוחד מאז שזכה למקום של כבוד בשבשבת על טחנת הרוח.
אתמול הכנתי תבשיל קדירה מבשר בקר ביין, יצא מעולה.

טוב שאמרת שזה נראה לך מוגזם מדי

רציתי להביא קישורים ומצאתי מגדלים או קצבים סיטונאים שעושים משלוחים הביתה תמורת חצי מחיר
מהמחיר בסופר. מצויין.
הבעיה עם הנוזלים והתרנגול הוא שהתרנגול לא יצא עוף מכובס ועדיין יהיה קצת פריך ולא יבש.
נו ?

עוף מכובס

COQ AU VIN הוא בהגדרה עוף מכובס ב...יין
אין דבר כזה "פריכות" בתבשילי קדירה. העוף גם לא יוצא "יבש". זה לא עוף צלוי או עוף בגריל. היות ובושל בנוזלים ויותר מכך הושרה לפחות 12 שעות ביין הוא אמור לצאת עסיסי למדי. בסופו של דבר מדובר בעוף, דהיינו בשר דל בשומן. זה לא חזה חזיר או משהו...

אני לא יודעת מה הסיפור של העוף

זה בסה"כ חלבון זמין וזול, שמשום מה הילדים אוהבים ושדי קשה לדפוק בבישול.
אם ממלאים את הסיר ביין רק עד מחצית העוף ושמים בתנור אז יוצא חלק פריך וחלק רווי ביין

ואללה צודק

אין באירופה כלום , אין שום נשמה . אז אוכל עושה להם את זה - גם זו נחמה . ממליצה לך לחפש צילום מארצנו הנחמודת י ש ר א ל - יש יפות ממנה, אין יפה כמוה . הכי יפה בעולם , למי שיודע להסתכל.

...וזה מזכיר לי שפעם כשלמדתי בבצלאל , אמרו לנו , שלא מלמדים אותנו לצייר או לפסל , מלמדים אותנו להביט . אל תצפה לתגובות אוהדות מאנשים שנקניקיות בשלג עושות להם את זה . הם לא יבינו.

למעלה