שלג שלג שלג תמונות

elley

New member
מגניב!

יש עוד תמונות? להביא בבקשה!

אצלנו אין עוד שלג, לצערי. "סתם" אפור ועגמומי פה, אז גם אין תמונות. לא ממש רוצה לדכא...

אני רק שאלה

מה בדיוק "מגניב" בצילומים הללו עד כדי התחננות לעוד? הנושא? זווית הצילום? איכות הצילום? משחקי האור וצל?
גם אני רוצה להנות ולא מצליח. בשבילי, הבור, אין סתמי מהצילומים הללו אבל זו רק דעתי ואני בטוח שלא הבנתי את הגדולה שמאחורי.

elley

New member

לא תמיד צריכה להיות גדולה כדי שאני אהנה ממשהו

התמונות מצאו חן בעיני, וזהו. אני אוהבת לראות מה אנשים אחרים מצלמים, כי זה נותן לי את זוית הראיה שלהם - מה חשוב *להם*, מה *להם* נראה מגניב, עד כדי כך שהם יעלו דוקא את הצילומים הספציפים האלה לפורום, ולא אחרים. הברביקיו בשלג, הגלישה באופנוע על השלג - אלה חוויות שאני מדמיינת איך זה לחוות אותן, ולדעתי הן מגניבות. אלה לא התמונות עצמן שמגניבות, אלא הסיפור שמאחוריהן.

שלא לדבר על זה שמגניב זה ענין של טעם. כמו כל דבר אחר בחיים. *לדעתי* התמונות האלה מגניבות, כי הסיפור שהן מספרות מוצא חן בעיניי. אחרים לא חייבים להנות מהן באותה מידה, וזה בסדר גמור

littlegem

New member
נדב אם אתה רוצה לפתוח שרשור של בישולים לחורף

יש לי כמה שאלות.

elley

New member
את מוזמנת לפתוח שרשור כזה בעצמך

כל אחד יכול לפתוח פה שרשורים שמעניינים אותו

לא בטוח שהרעיון ייצלח...

... ויעבור את וועדת הצנזורה העליונה של הפורום. אוכל לא קשור לאצבעות, חתולים וצילומים אז תארי לעצמך שאם מישהו ישאל פה שאלה מיד אלי תתעורר ותגרש אותו לפורומים מתכונים...
ואנחנו הרי לא רוצים לעייף אותה עוד יותר...
את תמיד יכולה לשאול ואני, שאינני "מקצוען" אוכל -אולי- לענות.

Woking

New member
אפשר

מתכונים לחתולים

- או -

מתכונים מחתולים

- או -

תמונות של מתכונים

- או -

פשוט להפסיק להיות נודניק ילדותי.

תשובת הנוניק הילדותי לטרחן/ית הבוגר/ת

רציתי לענות אבל כשראיתי שזכית (לא סתם) בתמיכתה של אלי, הרמתי ידיים! אני נכנע...
כעיקרון, זכור/י תמיד שכאשר אין לך מה להגיד אז אין צורך לומר את זה..
בברכת שבוע טוב.

elley

New member
בחיי שאני לא מבינה מה אתה עושה כאן

להוסיף תוכן לפורום אתה לא מוסיף מחד, ומאידך, אתה מבטל כל מה שמישהו אחר כן מנסה להוסיף.
באמת שאני לא מבינה מה אתה עושה כאן.

een ogenblik

New member
הוא מוסיף נפח לפורום

ונפח זה מה שפורום צריך כדי לשרוד. במיוחד בימים בהם הכניסה לתפוז מוגבלת לתושבי חו"ל, זה חשוב מאוד שמישהו נכנס וכותב בפורומים החסומים.
וחוץ מזה, בימי פורום האימה היו הרבה שירשורי נודניקים ומריבות. אלו היו הימים הגדולים של הפורום, אז אולי הוא פשוט מחזיר עטרה ליושנה.

ובאמת, למרות שאיני מאוהדותיו, למה את חוזרת ושואלת אותו מה הוא עושה פה?
אם הוא טרול, זה רק מחזק אותו.
אם הוא סתם לא אוהב את שאר הודעות הפורום ורוצה שיהיה משהו אחר, הוא מביע את דעתו.
כך או כך, זה די מיותר לשאול אותו שוב ושוב אותה שאלה.

elley

New member
לא הייתי כאן

בזמן פורום האימה, אז אני לא יודעת להעיד על מה ואיך. אבל איכשהו נראה לי שיותר נחמד פורום פעיל בנחמדות מאשר פורום פעיל במריבות, עקיצות ואנטי. אבל אולי זו רק אני.

אני חוזרת ושואלת כי הוא מדהים אותי כל פעם מחדש. ואני גם לא מקבלת תשובה לענין אף פעם, אז השאלה נשארת פתוחה אצלי, וכיוון שגם לי מותר להתבטא, אני מבטאה את פליאתי ואת הרצון שלי בתשובה שוב ושוב. אני אדם סקרן, מותר לי.

ולדעתי האישית, הוא לא מוסיף נפח לפורום אלא דוחק אנשים החוצה. אפילו אני כבר לא רוצה לכתוב כאן בגללו, ואני בטוחה שאני לא היחידה. וחבל, כי בפורום הזה יש אנשים נחמדים מאד, ובהחלט אפשרי שהפורום יחזור להיות פורום פעיל ושמח, כמו שאני מכירה אותו.

een ogenblik

New member
אנשים באים אנשים עוזבים

פורום הוא דבר דינמי (חוץ ממני, אני נשארת כל הזמן וסטטית לחלוטין).

פורום חי עובר שינויים כל הזמן. נדב הבשלן אינו הסיבה לעזיבת אלו שהיוו את הפורום עבורך, ואם רבים אחרים היו כותבים כאן, הודעותיו הספורות לא היו מהוות גורם משפיע. מכיוון שהפורום נמצא בעונת מעבר בין מה שהיה למשהו חדש, ומכיוון שאין רבים הכותבים כאן, הודעותיו מורגשות הרבה יותר.

לי הוא אינו מפריע ממש, ולכן גם לא מפריעות לי התשובות שלו, גם כאשר הוא מערב את כאוס ושייקה בהן. בעיני זו זכותו המלאה לראות אך ורק את חצי הכוס הריקה ולכתוב רק על זה. אם הודעות על שייקה וכאוס אינן מוצאות חן בעיניו אז זה הגיוני שהוא יציין אותן כאשר הוא מציין מה מפריע לו בפורום.
אבל הדרך שלך להתמודד עם ההודעות שאינך אוהבת רק גורמות להן להיות מהותיות יותר. כל שאלה גורמת לעוד הודעה שאינך אוהבת, ובכך מגדילה את הנפח שאינו אהוב עליך וגורמת לך להרהר בהפסקת כתיבה. עבורך כדאי שתפסיקי לשאול אותו שוב ושוב את השאלה.

למעלה