שלא יבואו, עדיף...

GoodEnough

New member
זה ממש מגעיל להגיד עליהם את זה.

למעריצים ממרוקו ומלבנון לא מגיע לראות את האומן האהוב עליהם? מה זה משנה אם הם עולם שלישי או לא?
וכן, אצלנו יש מפיק אחד. שלדעתי לא ממש מעוניין בהם, וזו הבעיה. בשום אופן לא הלהקה.
לשבי השאר אני לא יכולה להגיב כי לא הייתי שם.

CrawlSpace

New member
אותי אישית זה מגעיל

שלהקה תופיע במדינות מוסלמיות פרימיטיביות כאלה. לא מעניין אותי איך זה נשמע. בטורקיה כבר די נורמלי להופיע, אבל להיות בלבנון ומרוקו ולא להגיע לישראל... בין אם זה חוסר ביקוש או חוסר רצון שלהם, או שניהם, לא בא לי טוב.

זכור לי גם שמעריצים מוסלמים התעצבנו בזמנו שהם הופיעו כאן וביקשו מהם שיגיעו למדינות ערביות במקום לתמוך בישראל, יותר משתלם כלכלית גם. לא יודע אם זה באמת גורם אבל בשלב הזה כבר לא אכפת לי.

GoodEnough

New member
על מרוקו אני מסכימה אבל בלבנון יש המון נוצרים

שתאמין לי שזה הם שהלכו להופעה, הם לא פרימיטיביים בכלל והאנשים האלה דווקא רוצים שלום, ומגיע להם. הם מעריצים את הלהקה 10 שנים? גם להם מותר. (ולא, אני לא שמאלנית בכלל, אפילו שבתגובה הזאת זה נשמע ככה, ההפך)

CrawlSpace

New member
לבנון גם לא בדיוק מדינה נורמלית...

על חיזבאללה שמעת? מלחמת לבנון? כל מה שאת אומרת נחמד ויפה אבל קשה לי להאמין שהרבה לבנונים היו מעודדים ביקור בישראל... מהניסיון שלהם אצלהם גם הכי שמאלנים יהיו מאוחדים בשנאה לישראל, השפויים זה אולי אחד למיליון.

BocaJunior

New member
חיזבאללה זה לא לבנון

זה שני דברים שונים
חיזבאללה זה ארגון טרור שלא קשור למדינה או לצבא של לבנון
ובטח שלא לנוצרים בלבנון

emperor28

New member
אני חייב לתקן

חיזבאללה שולט בכל דבר פוליטי מדיני וכספי שקיים בלבנון, הוא שקט כרגע מתוך אינטרס אבל אל תטעה.

CrawlSpace

New member

ובלי קשר, לבנון תת רמה של מדינה ואויבת גדולה. ההתחנפות של איימי דוחה אותי (גם הייתה עם דגל מרוקו על הבמה), לא משנה כמה יגידו שזה לגיטימי שלמעריצים מגיע לראות אותם וכו'.

1ThEoNe

New member
מה זה אין ביקוש? הכל יחסי..

אוונסנס אמרו שהם מתכוונים להופיע בכ-ל בעולם וגם במועדונים קטנים והם גם הופיעו (לא זוכר איפה זה היה אבל בחודש האחרון ראיתי סרטון ביוטיוב שאוונסנס מופיעים במועדון בגודל של הבארבי)
אז לא יהיה 8000 איש, יהיה 2000 זה גם מספיק בשביל להביא להקה לארץ פשוט יעשו הפקה קטנה יותר בבארבי או משהו.

emperor28

New member
תצאו מהרעיון של הבארבי.

אוונסנס יקרים לאללה , להביא אותם לבארבי שנכנסים שם בקושי 1000 אחרי השיפוץ (400 לפני) , זה בלתי אפשרי! גם ברדינג 3 להביא אותם זה לא אפשרי, תחשבו ש ARCH ENEMY שהם להקה עם הרבה פחות קהל בארץ כמעט פוצצה תמקום (היה חסר עוד 100-200 שבאמת לא יוכלו לזוז).

אוונסנס יבואו לארץ רק אם נוכל להבטיח להביא 8000 לפחות שוב, וכנראה שאין לנו תאפשרות הזו. בקיצור אם אתם רוצים לראות את איימי, לפחות תנצלו את זה להיות גם בעיר יפה יותר ואני ללא ספק מתחיל את המלחמה להביא אותם לאירלנד חחחח זורם לי אוונסנס בדאבלין!

idanias

New member
בדרך כלל שלהקה מגיעה לישראל

וגם אם אני לא המעריץ הכי שרוף שלהם אני תמיד חושב שזאת הזדמנות ללכת ולראות הופעה של אמנים מחו"ל כי אני אוהב כמה שירים בודדים וכמובן לפני המופע חורש על האלבום שלהם שאולי משם אני אדבק לעוד כמה שירים... זה כמו אוונסנס אני זוכר שהיו פה הודעות לפני ההופעה בפורום הזה של אנשים שלא אהבו את אוונסנס כל כך ופשוט אהבו את מיי אימורטל וברינג מי טו לייף וקול מי וואן יור סובר והם פשוט הלכו להופעה כי זה כייף ונחמד...
גם עכשיו אם אני שומע שיר מהאלבום החדש של אוונסנס אז תמיד איזה מישהו אומר לי שנחמד שהם חזרו אבל הוא לאאא מכיר את האלבום החדש , ומלא שאלו אותי אם הם חוזרים לארץ ושזה יכול להיות מגניב ותתפלאו הם לא מעריצים גדולים שלהם...
ולגבי זה שהם לאאא ידעו על קיום האלבום בארץ זה בעיה של הרדיו שלנו בארץ שהוא דפוק,כי הוא משמיע כלללל יום מיי אמורטל וברינג מי טו לייף (בתור אחד שהרדיו במשרד היה פתוח לו מהבוקר עד הערב) והם פשוט לא שמים שירים חדשים כי "אין ביקוש"? מאיפה הם יודעים שאין ביקוש לשיר אם אף אחד עדיין לא שמע את השיר ברדיו??? זה מעצבן.

GoodEnough

New member
ובסדר. רדיו. אבל MTV בחמישה חודשים האחרונים

(MTV ישראל) פשוט חפר על MY HEART IS BROKEN ברמה כזאת שחברות שלי אמרו לי "בואנה שמענו את הלהקה הזאת שאת אוהבת, המוזרים האלה, ופשוט התאהבנו בשיר).
אז, אנשים מודעים, פעילים יותר או פחות אני מאמינה שיהיו 8000.

idanias

New member
כן אבל תסכימי איתי שרדיו יותר תופס מMTV פה

בארץ שלנו...

BocaJunior

New member
מודעות שאוונסנס הוציאו אלבום? חחח ממש

כל החברים שלי יודעים מי אלה אוונסנס בשבילי
והיו איתי מ 2003 ועד ההופעה, והיום מודעים לכל הפרסום שהיה מאחורי הלהקה בכל סוגי התקשורת. והם בכלל לא יודעים שהלהקה הוציאה אלבום חדש חח
אין בישראל בכלל מודעות ללהקה מאז 2007.
רוב האנשים חושבים שהלהקה התפרקה ממזמן (ואיך לא יחשבו ככה?)
שהלהקה הוציאה את TOD מה שהיה בפורום היה מטורף, אנשים חזרו לפורום לתקופות ארוכות והפורום היה מפוצץ
שהם הוציאו את האלבום האחרון אף אחד לא חזר והפורום היה מורכב מ 20 (גג) משתמשים קבועים
אף אחד לא אשם חוץ מלהקה אחת שנקראת אוונסנס
וזה ניהול כושל, ומי משלם על כך גם הלהקה וגם מעריצים ברחבי העולם

ItsMeiri

New member
ממש לא..

זה ש MTV שם פעם ב שירים טובים זה לא אומר שאנשים שמים לב לזה יותר, בטח שלא MTV ישראל.. זה הכול.
ובטח שאין יותר מעריצים עכשיו מאשר מההופעה שלהם פה.

GoodEnough

New member
אולי האזור שלכם לא שם לב,

אבל פה אנשים רואים. אני מסכימה שזה פחות מרדיו, זה ברור, אבל... זה לא שאמרתי שכל אחד ברחוב מזמזם את MHIB... פשוט אמרתי שהמצב לא כ"כ נורא כמו שאתם מתארים, ושיש סיכוי ש-7000 איש יבואו להופעה.

למעלה