שלא יבואו, עדיף...

CrawlSpace

New member
שלא יבואו, עדיף...

עם כל הכבוד, מהרגע שהם מתחנפים לכל המדינות עולם שלישי באזור ולא טורחים לעשות כאן עצירה, ממש לא מעניין כבר הנוכחות שלהם פה. מי לעזאזל מופיע במרוקו ולבנון? אני לא אתפלא אם היא עסוקה מדי להתחנף למדינות אויב בשביל לבוא אלינו.

חוץ מזה, אתם חושבים שיש בכלל ביקוש בישראל? אתם רואים את אוונסנס מחזיקים כאן הופעה בישראל? בקושי מועדון היו מצליחים לסגור בשבילם. אם בשיא שלהם ב2006 הם באו לכאן אחרי רצף של להיטים (ליתיום היה מקום ראשון באותה תקופה בגלגלצ) ובקושי הצליחו למלא את רעננה עם 7000 צופים, למי בדיוק יהיה מהם אכפת עכשיו? מישהו בכלל שם לב לסינגלים שלהם היום?

מחוץ לפורומים שלהם אוונסנס של 2012 לא ממש רלוונטים באף מדינה בעולם. ההבדל בין ישראל למדינות אחרות זה שאם 0.0001% מהאוכלוסיה של מדינה אחרת מתעניינים באוונסנס, אז זה עדיין מספיק אנשים כדי למלא מקום להופיע לעומת ישראל שהיא קטנה. עוד הבדל זה שבישראל הם כבר הופיעו ומדינות עולם שלישי כמו לבנון תמיד יתלהבו שלהקה מחו"ל באה אליהם פעם ראשונה.

CrawlSpace

New member
התכוונתי לשרשר להודעה "טוב היום הגיע"

emperor28

New member
אני חושב שאתה מגזים

אני מבין את עצם ההפגעות שלך, זה מובן לי לגמרי. , טורקיה , לבנון, יוון למה לא ישראל.

בקושי 7000 לרעננה הגזמת... לדעתי הייתה התנפלות לא רעה בכלל על ההופעה ההיא.

עכשיו לגבי הפרסום של אוונסנס, הם עדיין מופיעים בכל מדינה במקומות היותר גדולים שלה, בניגוד ללהקות שהן מפורסמות ומופיעות פחות , אתן דוגמא מאוד יפה
within temptation אני בטוח שכולנו מכירים אותם, אתה יודע שבספרד הם הופיעו במקום שהוא כמו בארבי ת"א בדיוק לפני שנה? , מקום שבאמת בארבי ת"א לא נופל ממנו לא מבחינת מקומות ולא מבחינת אקוסטיקה/במה וכו'.

אותו דבר נייטוויש, ועוד מספר להקות שכולנו מכירים.

אוונסנס עדיין מופיעה במקומות הגדולים יותר בכל מדינה, כך שחוסר פופולאריות שאתה מתאר כאן, אולי הוא נכון חלקית כי הם בטח לא הלהקה הממוסחרת בצורה מגעילה של 2003-2006 , אבל הם עדיין בקו דרך שלהם , קו דרך שאני אישית מאוד אוהב..

לגבי למה הם לא בארץ? אין לנו מושג. אנחנו לא יכולים לצאת בהאשמות, כלפי אףאחד, בואו לא ניקח דברים אישית, הגעה לארץ כרוחה בהרבה הוצאות שאין באירופה, אני שם לב רק למחירי הכרטיסים ומבין זאת כרטיס בחו"ל עולה 200 שקל להופעה, בארץ 360, מה אתם באים להגיד לי שבחו"ל לא מרוויחים או שמפיק ישראלי כזה או אחר רוצה לעשות בוכטה על חשבוננו כי אנחנו משלמים.

בואו נשיג כוח אנחנו , נעשה קבוצה בפייסבוק שהתחילה כבר עם 5000 לייקים ויותר , ואז נוכל להתחיל לנסות להזיז דברים, להתלונן ולקחת אישית וללב דברים לא יקדם אף אחד מאיתנו.

כמה שזה מצער, יש סיבה אחת - אין ביקוש.

אם היה ביקוש אין סיבה שהם לא היו מגיעים לכאן כמו שהם כבר הגיעו פעם. זהו.

והלוואי שהם יגיעו, ההופעה שלהם כאן הייתה אחד הלילות הכי טובים בחיים שלי. אבל אנחנו מדינה קטנה והפופולאריות שלהם עכשיו לעומת מה שהיה אז היא כלום. חבל, אבל אין מה לעשות.

CrawlSpace

New member
היית בהופעה שלהם בישראל?

אני הייתי ואני לא זוכר כזאת התנפלות. היה סיקור יחסית מינימלי של ההופעה והיו דיווחים על בין 6-8 אלף בתקשורת, וביום ההופעה עצמו עדיין היה אפשר להשיג כרטיסים. קח בחשבון שבאותה תקופה זאת גם הייתה הופעה ראשונה שלהם בארץ (שאמורה למשוך הרבה יותר מרק מעריצים) וגם היה להם בינתיים להיט מקום 1 בגלגלצ (אחרי להיט לא קטן אחר). במקסימום, בשיאם, בהופעה ראשונה, לא היה כזה טירוף. בלאק אייד פיס למשל הביאו מעל 20 אלף אאל"ט.

ברור שיש כל מיני מקרים יוצאי דופן אבל בכללי להקה לא תופיע איפה שאין ביקוש. עם כל הכבוד לוויתין הם לא הגיעו להצלחה המסחרית של אוונסנס וקשה לי להאמין שאוונסנס יופיעו בשלב הזה במועדונים.

ושוב, זה לא שהם בדיוק שורפים את ארה"ב כרגע עם הלהיטים שלהם... אבל מיעוט של מעריצים שמעוניין בהם שם הרבה יותר גדול ממיעוט בישראל.

אגב, יש הבדל מבחינתי בין להופיע בטורקיה ויוון לבין להופיע במרוקו ולבנון. מרוקו ולבנון זה כבר ממש המיץ של הזבל של המזה"ת. להופיע שם ולא פה זה בדיחה.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה... אותי אישית כבר הרבה פחות מעניין. לא רוצים (או רצויים) אז לא צריך מבחינתי.

BocaJunior

New member
להשוות את אוונסנס לWT זה די טיפשי

שתי להקות שלא דומות בכלל בסגנון המוזיקלי שלהם

emperor28

New member
תגובה ולא רק לך גם לאלה מתחתייך

אני אתחיל בסיקור ההופעה.

ב2007 הייתי בצבא, ובצבא שמעתי רדיו 24 שעות גלגל"צ, הסיקור שהיה להופעה של אוונסנס היה הסיקור הכי גדול שהיה להופעה בתקופה של 2007-2009 , נכון, לא באו לפה יותר מידי להקות גדולות בתקופה הזו אבל הסיקור היה עצום, את ליתיום כבר לא יכולתי לשמוע את call me when you sober אותו דבר.. כל הזמן דיברו על ההופעה הזו ואני רק רציתי למות שאני לא יכול לצאת אליה.. , דבר נוסף רעננה הינו מקום קטן יחסית, הייתי באמפי הזה פעמיים הוא מדהים אבל לא יותר מ 7000-9000 נכנסים אליו האמן לי ואני אאמת את הנתונים האלה גם אם זה קריטי.

עכשיו לגבי עכשיו, לקרוא לאוונסנס להקת תאוות בצע שרוצה כסף ולא אכפת לה ממוזיקה קשה לי עם זה. מאוד, אם היית אומר את זה ב 2003 הייתי מקבל את זה, אוונסנס היו תאווי פרסום ומסחריות ברמה שאותי הרגיזה, אם אוונסנס היו רוצים להמשיך על הגל הזה הם היו מוציאים אלבום כל שנה, אלבום גרוע כמו שאתם מכנים את האלבום החדש, אבל כל שנה, מוכרים את המליון עותקים שגם האלבום הזה הוציא, מופיעים עם להיטים ו2 שירים מכל אלבום "גרוע" ותאמין לי שהם היו עושים הרבה יותר כסף ממה שהם עשו עד עכשיו (ד"א דוגמא ללהקות כאלה יש מספיק באמת).

ביקוש בארץ, אם להקה כמו דרים ת'יהטר מילאה בהופעה הראשונה שלהם בארץ הביאה 15 אלף למחוץ לגני התערוכה למי שמכיר , ושנתיים אחר כך הביאה 8000 בערך לביתן 1 בגני התערוכה שהמחיר לכרטיס היה לא פחות מ 330 כאשר היה גם VIP ב 700+ , אז אוונסנס שהם להקה הרבה יותר אהודה מהם פה, יביאו את אותם מספרים אם לא יותר, ואני בטוח שהמפיק שהביא את דרים לא הפסיד כסף.

עכשיו אני אדבר על הבעיה הכי גדולה שיש לנו בארץ, תאוות הבצע.
בארץ מחפשים אמנים זקנים, אחרי שיאם, שהישראלי הטיפוסי יגיד, הם לא יבואו שוב אני אשלם כל מחיר, ואז יביאו 40 אלף לפארק הירקון, ראו ערך גאנז אנד רוזס , ראו ערך רוקסט , רוג'ר ווטרס ועוד.
זו הבעיה בארץ, וזה למה אוונסנס לא נמצאים כאן היום.

תעשו טובה לעצמכם ולבריאות שלכם, אל תכעסו על אוונסנס , ואל תגררו לקרוא לאלבום החדש גרוע כי כולנו יודעים שגרוע הוא לא, אפשר לא להתחבר אליו אבל גרוע הוא לא, הסאונד שלו הוא מהמשובחים ששמעתי הקול של איימי הוא הקול הכי מדהים שיש בתעשייה הזו, והליריקס לדעתי לא כזה ממוסחר כמו שאתם אומרים.

אם בכל זאת אין קשר לזה שאוונסנס לא באים לפה עוד חודשיים לשנאה שלכם של האלבום החדש ולחשיבה שהלהקה היא ממוסחרת וחושבת רק על כסף, אז לבריאות אני בטח לא יכול לשנות את הדיעה הזו, אבל לדעתי אוונסנס של היום בוגרים יותר מ 2003 ואני הרבה יותר מעריך אותם על זה, נכון בתחילת הדרך של הלהקה ההופעות היו הרבה יותר טובות במיוחד ב 2003-4 אבל איימי עדיין נותנת בראש ומאוד מאוד אוהבת את הקהל... בניגוד להרבה אמנים שמפורסמים מעל 10 שנים ושרים בלי אנרגיה ורק רוצים לראות כבר את הצ'ק של אחרי.

CrawlSpace

New member
ערבבת כבר כמה נושאים

לעניין המוזיקה אני לא אכנס עכשיו כי זה לא רלוונטי...

בכל מקרה עם כמה שאמפי רעננה קטן, עדיין היו כרטיסים למכירה ביום המופע. בלאק אייד פיס נמכרו בסביבות ה20 אלף כרטיסים עד אפס מקום. ההופעה של אוונסנס בארץ ממש לא הייתה כישלון או משהו אבל גם לא להיט כזה מטורף שמישהו ינסה להביא אותם פעם שנייה למרות שלא היה להם להיט אחד מאז.

idanias

New member
אם אני לא טועה היו מתחת ל10,000 איש בהופעה

בישראל...איזה 9,000 ומשהו..
ומוזר כי אני זוכר התנפלות מטורפת...

CrawlSpace

New member
9 אלף זה חדש לי...

אבל מי יודע. אני זוכר שבזמנו שמעתי את המאבטחים מדברים על קהל של 6 אלף, ובתקשורת עצמה דיברו בכתבה אחת על 7 אלף ובכתבה אחרת על 8 אלף...

נגיד שבאמת 9000, עדיין הם רחוקים מכמות כזאת היום. גם 9 אלף זה לא בדיוק הטירוף שיש סביב דפש מוד, מדונה וכו', אוונסנס הרבה פחות מבוססים והם סוג של אוויר היום למי שלא מעריץ.

BocaJunior

New member
טוריקה ויוון הרבה יותר גדולות מישראל חח

אבל מה שמוזר פה, זה לבנון. מדינה יותר קטנה ויותר שמרנית מישראלwithin temptation ו נייטוייש אלו להקות שבאמת מאמינות במוזיקה ולא כמו אוונסנס בכסף, כן כן זה נשמע הזוי אבל אוונסנס איבדו את צלם המוזיקה שלהם מזמןהאלבום החדש משעמם, מסחרי ואין בו טיפת אומנותוקצת מצחיק להגיד ששני האלבומים הראשונים היו מסחריםזה שהלהיטים היו קליטים לא עושים אותם למסחרים, מוזמנים לבדוק את הליירקס ואת סגנון הלחן ולהשוותפולן ברובו הגדול רוק ועם מילים מאוד כבדותTOD הוא יצירת אומנות שמשתלב רוק עם נגיעה גותית ומשהו קלאסיהאלבום החדש הוא כלום ושום דבר לצערי אנשים לא שומעים אוונסנס היום מהסיבה שאוונסנס לא מספיק טוביםלא בגלל שהם לא הוציאו הרבה זמן אלבום, חצי מהמדינה יודעים מי אלה אוונסנס אבל הם לא יודעים שהלהקה הוציאה אלבום מהסיבה שהאלבום לא מצליח בגלל שהוא די גרוע
אוונסנס מופיעים באירופה והופיעו די קרוב אלינו, יש לי את האפשרות לטוס לטייל ולראות הופעה של להקה שאני אוהב, אבל לא אעשה את זה מהסיבה שהם איכזבו אותי באלבום האחרון

ורק לידע, היו 9,000 איש בהופעה בארץ :)

adi11151

New member
אני ממש מסכימה עם הפסקה הראשונה

בקשר לשאר ראיתי בגרמנייה הופעות של מוטלי קרו וסלאש שהם להקה\אמן יותר גדולים מאוונסנס בלי לפגוע באף אחד, והם הסתפקו בקהל קטן בהרבה מהקהל שבא להופעה של אוונסנס, כי בגרמנייה זה ברגיל שבאים וחוזרים אלייהם להקות ענקיות..
והם בכל זאת באו להופיע שם ועוד בחצי מהמחיר שדורשים פה על הופעות כאלה.
ככה שזה פחות העניין.. וואללהההה באמת שלא נראה לי שבלבנון ועזה יש יותר ביקוש לאוונסנס מפה.
ואם אתם באמת כל כך כל כך רוצים לראות אותם מה הבעייה פשוט לקנות דיל שכולל כרטיס להופעה וכרטיסי טיסה פלוס מלון לאחד היעדים שהם מופיעים בהם.. זה לפעמים יוצא אפילו יותר זול מלראות הופעה שלהם בישראל..

emperor28

New member
בתור אחד שעשה את זה

יש פלוסים ומינוסים של הופעה בחו"ל, במיוחד מישהו שאוהב ללכת קדימה, ביוון עם הרבה עירנות ונסיון תפסתי שורה ראשונה...
בארץ אני אתפוס שורה ראשונה בלי להתאמץ כמעט(טוב אחרי שפתחתי פה אני כבר לא אתפוס אבל בסדר). כי מה לעשות אני מכיר טוב מאוד כל מקום שמופיעים בו ומכיר את כל השטיקים והשטויות, בלי קשר בארץ שלך זה אחרת להיות בהופעה אתה מרגיש בבית וגאווה ואין על לשמוע את איימי אומרת ערב טוב ישראל במקום ערב טוב אתנס וכאלה חחח

לגבי המחיר, זה עדיין יקר לתפוס הופעה בחו"ל כי צריך טיסה והכל אבל יש יתרונות אחרים.

adi11151

New member
מהה אם כבר אז ההפך..

בקשר ללהיות קדימה..
בכל ההופעות שהייתי בהם בגרמנייה בניגוד לכל ההופעות שהייתי בהם בארץ אין דחיפות בכלל ובכללי אנשים לא צמודים לך לתחת בקטע שאתה לא יכול לזוז, ויותר מזה לרוב ההופעות באתי פשוט בדקה ה90 איך שהם התחילו ותפסתי שורה ראשונה, בארץ צריך לבוא כמה שעות לפניי כזה להגיע מספיק קדימה..

emperor28

New member
באמת?

מוזר כל ההופעות שהייתי בחו"ל היה מאוד קשה לתפוס שורה ראשונה כי גם לא ידעתי בדיוק מאיפה נכנסים ואיך הכל הולך, וגם האנשים באו מראש.. לא שבארץ לא באים מראש....

רשמתי לעצמי גרמניה להופעה הבאה ונראה אם יהיה קל :)

adi11151

New member
חובה..

הייתי בשני פסטיבלים וראיתי שם באמת המון להקות, ויום אחר הייתי בהופעה של מוטלי קרו וסלאש כמו שאמרתי.. להופעה של סלאש הגעתי בדיוק בשנייה שהוא עלה לבמה כי אירחתי והייתי שורה ראשונה, כנל בחלק מההופעות שהיו בפסטיבלים

BocaJunior

New member
הופעה בארץ 360 שקל חחח

טיסה מלון והופעה במדינה אחרת זה יותר מ 360 שקל חחח
אבל ללא ספק זה תחושה אחרת להיות במדינה אחרת ולראות הופעה

adi11151

New member
אז זהו יש הופעות שעולות יותר

לדוגמא שמטאליקה היו בארץ לנגיד למיקדימה שזה הגולדן רינג עלה אלף שקל, כשיש הרבה דילים מיוחדים להופעות שעולים בערך אותו מחיר, כי בחול לא תמיד יש תשטויות של גולדן וסילבר וכל החרא שעושים פה כדיי לסחוט עוד כסף וגם אם יש ההבדלים במחירים הם קטנים..
ותכלס עזוב תכסף, מבחינת סאונד וסדר גודל של הופעות בחול יותר כיף..

CrawlSpace

New member
לדעתי הקטע עם לבנון

זה שזאת הופעה ראשונה שלהם שם, ובאמת מי משתין על המדינה הזאת? תמיד יהיה ביקוש ענק להופעה ראשונה, במיוחד מדינה עלובה כזאת שרק תברך על כל אחד שישתין לכיוון שלהם. בישראל הם כבר הופיעו ולא הצלחה כזאת ענקית (לא בקנה מידה של מדונה...עזבו מדונה, בלאק אייד פיס) שהם שוב יצליחו כאן למרות שלא היה אפילו להיט אחד מאז.

אבל מי יודע...

adi11151

New member
אז זהו שגם ישראל ככה

אחריי שהייתי בגרמנייה כמו שכבר הספקתי לחפור בכל ההודעות הקודמות, זו ארץ שבאים אלייה כל כך הרבה אמנים והייתי בהופעות של להקות דיי נחשבות (ביניהם אוונסנס גם) ופשוט לא היה הרבה קהל.. אם סלאש לדוגמא היה בא לארץ אני בטוחה שהוא היה ממלא אולם שלם והיו לוקחים טונה של כסף לכרטיס, שם זה כל כך סטנדרטי שאמנים כאלה באים שבכלל לא היו שם הרבה אנשים.. אז אני באמת לא מבינה למה לא באים לפה..

למעלה