שכ"ל-עברית

Michal Plath

New member
שכ"ל-עברית

מישהו יודע מה גובה השכ"ל לשנה א הקרובה? הבנתי שזה עוד לא סגור (בגלל זה תלמידי את"א לא קיבלו פנקס תשלומים עדיין) אז איך אחנו קיבלנו? והאם לשלם או לחכות להכרעה? (התאריך האחרון לתשלום הוא ב15.9) תודה מיכל

שוב, עדיף פורום סטודנטים.

sacrament

New member
בשביל מי את עובדת? מי שלח אותך???../images/Emo12.gif

את מנסה לגרום לאנשים לא להיות בפורום הזה?

NFish

New member
לפי מה שהבנתי השכ"ל לימוד שלנו כבר (9100) כבר

כולל בתוכו את העלייה של 6% (משכ"ל המקורי, 8600 אם אני לא טועה), וזאת בגין אין מתן ההשתתפות הנוספת שמעבירה הממשלה כמידי שנה מ - 2005. ההמלצות של אגודות הסטודנטים למיניהם הם לשלם קודם כל את המקדמה בשביל לשמור מקום. לגבי שאר התשלום - אני לא כל כך יודע... מצד אחד - אם תשלמי והמחיר יעודכן בהמשך וירד, תקבלי את ההחזר רטרו-אקטיבית, מצד שני אם לא תשלמי - תצבירי ריביות ותתרימי למאבק של האגודות, שכרגע לי אישית אין מושג מה הולך איתו...

הייבי

New member
פשוט לשלם.

אין טעם לחכות להכרעה, במיוחד אם רק עכשיו את מתחילה שנה א'. הפנקסים שקיבלתם כוללים את מה שמשערים שיהיה שכר הלימוד. מכאן, סביר להניח ששכר הלימוד רק יכול לעלות. אם תשלמי ושכל הלימוד ירד- תקבלי החזר או שיצבר לזכותך עודף לשנים הבאות. אם תשלמי והוא יעלה- האוניברסיטה תשלח לך שוברים נוספים בעתיד. בכל מקרה, שכר הלימוד בתחילת השנה הוא עבור ההנחה שלומדים 100%, בפועל לפעמים יוצא שלומדים בשנה אחת מעל 100% ובאחרת מתחת והאוניברסיטה יודעת לשלוח שוברים להשלמה כשעברת את 100% שכר לימוד ולשמור את העודפים לתשלומים הבאים כשלמדת מתחת. אין מה לדאוג.

הרעות17

New member
הם רשמו על הפנקסים הסתייגות...

על העמוד הראשון, מצד שמאל למעלה.. ששכ"ל יכול להשתנות בהתאם להחלטות שונות ומשונות.. או משהו בסגנון..

למעלה