שכפ"צ

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif אהה,

וואו, *בודקת* כבר שנה וחודשיים
הרבה זמן...

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאני שנתיים וחודש.

ואת פי מיליון יותר מוכשריה
.

The Evil Fairy

New member
פאק.../images/Emo15.gif../images/Emo29.gif

תסבירי לי איך את מגיעה לקפלים המושלמים האלה??

../images/Emo121.gifלהלה

טרילילילי. חדשהשהשה. לתחרותרותרות. להכניס לה רימון איפשהוהוהוהו. איזו גרסה עדיפהפהפהפה? [אני אצרף ב-2 הודעות הבאות את השתיים האחרות, כי תפוזונע] בייס מפינקיסקיסקיס? עזבו, זאת השעהעהעה.. אה? תגובה [בהבה] למגיבה [בהבה] המגניבה [בהבה] והשווה [והוה]

Girl From Mars

New member
גרסה כותבים עם ה'.../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

כי בלה. זה מארמית ופעם אפשר היה לכתוב גם עם ה' וגם עם א', אבל עכשיו שינו את זה שאפשר לכתוב רק עם ה'.
עכשיו לדולי: ממש חמודה.
אממ. נראה לי גרסה 3 עדיפה.
רק תוסיפי לה חלק אחורי לשמלה.
ותצלילי עוד טיפה את החלק התחתון של הציצי, צריך להיות שם מוצלל טיפה.

Bad is Beautiful

מניחה שאייתתי נכון
אני מנסה לצייר דולי מהרעים של דיסני, אבל שתהיה סקסית. אבל רובם כל כך סקסיים גם ככה
מליפיסנט, למשל
וכל כך רציתי לצייר אותה. בסוף אני אצייר את ג'ומבה מלילו וסטיץ' ואטען שהוא סקסי
רגע, איך קראו לרע שם? זה לא היה ג'ומבה. זה היה הארנב הזה, לא? אגב דיסני, באוקטובר יוצא הדיוידי של סינדרלה
סינדרלה הנסגדת!
בייס מאפיצ'ו, אני לא מרוצה. איך השיער? אין "קרחות" או משהו בסגנון?

my presious

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo99.gif

מזדהה איתך, הרעים של דיסני
בקשר לדולי- לדעתי צריך להאריך קצת את הפוני בצד ימין שלנו:] תוסיפי עוד גוון בהיר בגרביונים:] איך עשית את החצאית?!@#$^&* זה כה נסגד;(

DaRk ShinES

New member
../images/Emo99.gif

זה פשוט מקסים
לטעמי רצוי להחליף גוון לגרביונים הן כהות מדי בשבילה.

broken winges

New member
אין לי מושג מה אני עושה

אני עובדת על דוליז יותר יפות עכשיו ובכל זאת שמה את הדולי הגועלית הזו... אני אראה את התגובות רק שאחזור.. בייס מפויזן ברי היא מאוד ריקה וגם אין נעליים החצאית בצד היא ניסיון לסקוטית והתייאשות אני שונאת אותה!!!1 אין הצללות על ואני רוצה לשנות את הצבעים ולהוסיף לה משהו לחולצה נמאס לי להיות כללללללל כךךך עיקבית.. כל דולי שלי נראית אותו דבר..אדום ושחור צריך שינוי דחוף נטפל גם בזה אה כן סליחה על הנאום..

my presious

New member
../images/Emo42.gifתגובה ועצה

תקשיבי, גם אני הייתי ככה לא מזמן, עשיתי את כל הדוליז שלי בול אותו דבר. תנסי לחשוב על כיוונים שלא היית חושבת עליהם אף פעם. תסתכלי על דוליז באתרים כמו קנדידול ותנסי לקחת רעיונות. ובמקום לעשות אדום ושחור תעשי צהוב צומי וירוק למשל, סתם בתור דוגמה. ישר הדולי תהיה מיוחדת יותר:] תגובה- היא יפה:] הקפלים בבטן בולטים מדי וישרים מדי:] באזור החזה אין מספיק אור, הקפלים מעליו מיותרים. החצאית הסקוטית ממש יפה! הצלילי על:]

למעלה