היא מהמממת אני בטוחה שתעברי רק יש לי קצת בעיה עם ההצללות של החצאית
G gili109 New member 13/8/05 #306 היא מהמממת../images/Emo99.gif אני בטוחה שתעברי רק יש לי קצת בעיה עם ההצללות של החצאית
ה האקונה מטטה New member 13/8/05 #308 וואו..../images/Emo99.gif ממש יפה אבל כבר אמרתי לך גפן לטופמודל את חייבת לעשות על אותו הבייס.. אניואי תעשי שער ונעליים זה יוסיף המון..
וואו..../images/Emo99.gif ממש יפה אבל כבר אמרתי לך גפן לטופמודל את חייבת לעשות על אותו הבייס.. אניואי תעשי שער ונעליים זה יוסיף המון..
נ נושיfay New member 13/8/05 #285 דולי חמודה..^^ והבייס שלי...T^T ההצללה במכנס ובשיער לא טובה ולא נכונה..^^ את עשית הצללה מבחוץ פנימה וזהו...(במכנס) ואת אמורה להצליל גם מהצד השני.... אממ ובשיער יותר מידי פסים כההים...הם לא אמורים להיות ככה...בעע לוידעת איך להסביר...
דולי חמודה..^^ והבייס שלי...T^T ההצללה במכנס ובשיער לא טובה ולא נכונה..^^ את עשית הצללה מבחוץ פנימה וזהו...(במכנס) ואת אמורה להצליל גם מהצד השני.... אממ ובשיער יותר מידי פסים כההים...הם לא אמורים להיות ככה...בעע לוידעת איך להסביר...
י ינקיפנק New member 13/8/05 #272 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifללחוץ!../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif תנו תגובה!! נראה לי שזה יצא די יפה..
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifללחוץ!../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif תנו תגובה!! נראה לי שזה יצא די יפה..
S Stinki Winki New member 13/8/05 #283 דולי אחת לשדח"ם../images/Emo13.gif יש למעלה עוד אחת שלך. אה, והדוליז (שתיהן) לא שמורות באיכות טובה אז אי אפשר להגיב פעם הבאה שמרי בקובץ BMP...
דולי אחת לשדח"ם../images/Emo13.gif יש למעלה עוד אחת שלך. אה, והדוליז (שתיהן) לא שמורות באיכות טובה אז אי אפשר להגיב פעם הבאה שמרי בקובץ BMP...