שכפ"צ שדח"ם וטרילילי.
A ApharseMon New member 12/8/05 #6 ../images/Emo28.gif../images/Emo6.gifאף אחת לא מגיבה. תגובה למגיבה, אבל עם הערות. בייס מהימנו סאקורה. לא מרוצה :// לתחרות כוכבים אצל גילי.
../images/Emo28.gif../images/Emo6.gifאף אחת לא מגיבה. תגובה למגיבה, אבל עם הערות. בייס מהימנו סאקורה. לא מרוצה :// לתחרות כוכבים אצל גילי.
L Little Chiwawa New member 12/8/05 #38 זאת הדולי שלך שם באתר של גילי!? הייתי בטוחה שזה של מישהי בחו"ל! דאמ את מוכשרת.
A ApharseMon New member 12/8/05 #42 ../images/Emo28.gifכה.../images/Emo6.gif מה , הייתי מאוכזבת כי לא מגיבים לי. וכי אני שונאת אותה.
B BiDriL New member 12/8/05 #114 ../images/Emo185.gifגררררררררררררררררררר ../images/Emo99.gif. . תצלילי כתפיות על הגוף ופרח על החולצה.
../images/Emo185.gifגררררררררררררררררררר ../images/Emo99.gif. . תצלילי כתפיות על הגוף ופרח על החולצה.
D Dirtbag New member 12/8/05 #3 לא יכל לבוא בזמן מושלם יותר. ../images/Emo62.gif ) בייס צ'ריוויל, לטופמודל. כדאי להוסיף נוצות לכובע?...
לא יכל לבוא בזמן מושלם יותר. ../images/Emo62.gif ) בייס צ'ריוויל, לטופמודל. כדאי להוסיף נוצות לכובע?...
A ApharseMon New member 12/8/05 #16 ../images/Emo28.gif../images/Emo99.gifכי אני לא מצליחה. הרעיון שלך נדבק לי לראש. |מוציאה את הרעיון| אין לי השראה לכובעים, אולי מפני שאף פעם לא עשיתי אחד.?
../images/Emo28.gif../images/Emo99.gifכי אני לא מצליחה. הרעיון שלך נדבק לי לראש. |מוציאה את הרעיון| אין לי השראה לכובעים, אולי מפני שאף פעם לא עשיתי אחד.?
A ApharseMon New member 12/8/05 #34 ../images/Emo28.gifאסור. זה יותר משהו מסוגנן. אבל תודה בכל זאת, דווקא נחמד.:]]