שכל העולם ישמע

A לוןA

New member

nate2000

New member
האח האובד של הג'ינג'י שלי

הוא בדיוק כזה- אוהב לשכב על הגב התחתון , על הראש או על הרגליים.
או כשאנחנו הולכים לישון אז הוא חייב להיות דווקא בין שנינו. ואם זה לא מספיק אז הוא גם מוצץ את הזנב שלו ומגרגר בקולי קולות

dify

New member
איזה מתיקות!!

מדהים אותי שיש בהם משהו שממש יודע להפעיל בנו את כל בלוטות ההתאהבות. שלא לדבר על זה שהם תמיד, אבל תמיד, יודעים איך לעשות את הדבר הכי מפריע לאותו רגע (בעיקר אם מדובר בלשבת מול המחשב או לנסות ללמוד
)
&nbsp
בן כמה הוא? מדהים שהוא עדיין מוצץ. תסריטו אותו, אני מצטערת שלא עשינו יותר סרטונים לשלנו, היא כבר לא עושה את זה יותר.

nate2000

New member
הילד כבר בן 8

האמת קצה הזנב הרטוב ממש מרגיז במיוחד כשהוא פתאום עושה "ויברח" ואז מישהו מאיתנו מקבל צליפה עם הזנב הזה בפנים

אין על כלבים

ברור שיש להם אופי. זה לא קשור בכלל להתמסרות. כלבים מאוד שונים אחד מהשני.
רובם המוחלט של הכלבים יכולים לישון עליי (ואני אדם די קטן). יותר גדול -> יותר כלב להתכרבל איתו

לא כולם נובחים ורועשים, ויש גם חתולים שמייללים בלי הפסקה.
כלבים הרבה יותר נעימים מחתולים, ולו בגלל שאפשר ללטף אותם איפה שמתחשק ולפרוע להם את השיער ולקבור בהם את הידיים והפנים בלי להזהר ובלי לדאוג שהם ישרטו לך את הצורה. והאוזניים שלהם משייות ונפלאות. וברצינות - יש רכים יותר ויש פחות, אבל ממש לא מקבלת את הקביעה שחתולים יותר נעימים מכלבים. לי כלבים הרבה יותר נעימים.
ולשחק איתם!
&nbsp
באמת שאני לא מבינה איך אפשר לא לאהוב כלבים. כאלה חמודים ומתוקים וכובשים. לא שאין חתולים חמודים, אבל ניסיתי גם וגם ובשבילי אין תחרות - זה תמיד יהיה כלבים.

גם שלי לא היו אוהבות את זה

אבל יש כל מיני סוגי חתולים כולל "חתולי תצוגות" כאלה שלא מפריע להם וחתולים שאפשר לטייל איתם בחוץ כפי שציינת, אז אני משערת שהוא אחד מהסוגים האלה.

אותי אישית

הפייסבוק לא מעניין.
החיים שלהאנשים שם מזוייפים_כי הם לא מעדכנים גם את הדברים הרעים שקורים להם.
&nbsp
אז העולם וורוד 24/7
365 ימים בשנה?!
לא בא לי לחיות באשליות.
&nbsp
הפגנת אהבה בפייסבוק מגעיל אותי.
כי לא בא לי עין הרע של אנשים.
וכן אני מאמינה שיש לאנשים עין רעה.
&nbsp
בפומבי במציאות זה חובה מבחינתי.
אך בגבול הטעם הטוב.
לא כי אני אוהבת כשכולם מסתכלי עלינו בפומבי
&nbsp
אלא כשאני מאוהבת לא איכפת לי מאיש.
ובא לי להפגין את אהבתי בכל מקום הן בבית והן בחוץ.
אך שוב ללא הגזמה כמו להתמזמז בספסל..
&nbsp
אלא נשיקה פה ושם..

מצד אחד, זה באמת חמוד לקרוא

חטאתי בכך פעם אחת ביום נישואים אבל לא רשמתי משהו שיביך אותנו, ולא חושבת שזה ברמה של מה שתיארת

&nbsp
אני אישית לא אוהבת הפגנת חיבה פומבית- זה הכי לא נעים שזוג מתחיל להתנשק וכל מיני כאלה לידך. אני לא מדברת על נשיקה אחת או חיבוק שהם בקטנה אלא יותר מזה- זה פשוט לא מכובד בעיני.
&nbsp
&nbsp

tomasth

New member
"אני מתפדחת בשביל הזוג" אבל את לא הם. כל אדם מובך מדברים

שונים. להניח שאנשים צריכים לנשום במים ושהאוויר יהרוג אותם בגלל שאתה דג , לא יעזור.
&nbsp
זה כמו לבוא בטענה על זה שלאנשים אחרים חם כשלך קר.. כל אדם בנוי אחרת.

למעלה