שכל העולם ישמע

Ginger L Honey

New member
עד כמה שראיתי

זה חתול מאושר, אהוב ומטופח במיוחד.
&nbsp
אינני יודעת אם הוא נהנה מהבגדים ומהטיולים לארובה, אבל הוא לא נראה סובל.
&nbsp
גם בעיניי זה די מטופש. אבל בלתי מזיק

רואה 6 6

New member
הוא כובש!! זה הימלאי,המקסים הזה?

רק לפני יומיים צילמתי את לואיג'י,חצי סיאמי,חצי רחוב שלי וחשבתי שאין יפה מימנו ואני רואה שיש ועוד איך...

Ginger L Honey

New member
האמת, אף פעם לא שאלתי אותה מה הוא.

אני רק יודעת, שזה החתול הכי מפונק שנתקלתי בו בחיי.
&nbsp
אגב, את כל הבגדים של החתול הבחורה יוצרת בעצמה.
היא מעצבת בגדי ילדים של ראלף-לורן לילדות ופטיט-פראדה.
החתול מצטרף אליה גם לטיולים לחו"ל. בין היתר הוא טס איתה לחופשה בארובה
&nbsp

dify

New member
הוא משתף עם זה פעולה??

מבחינת החתולות שלי, לבוש שכזה הוא רחוק מלהיות פינוק, סביר שאני אחטוף ביס רציני לפני שאני אצליח להלביש אותם באיזשהו משהו...
&nbsp
לקחת אותם מהטריטוריה שלהן זה גם לא משהו שהן מבסוטות ממנו... אם תשאלי את הקטנה שלנו מה זה פינוק, אז פינוק זה שניא יורדת למטה ואני או זוגתי עומדות בחצר גם, אז היא מרגישה גיבורת ישראל והעמים, מתגרה בכל חתולי השכונה (המפונקים!) שפה ומרגישה גיבורת-על כי אמא ואמא נמצאות להגן עליה. איך שאנחנו עולות הביתה החתולה מסתתרת על העץ
עוד פינוק זה לילל לנו שנבוא לפתוח לה את הדלת, החוצפנית חושבת שאנחנו תחליף אינטרקום, היא מייללת מלמטה ואנחנו יורדות לפתוח לה! זו חתולה מפונקת!
&nbsp
מצד שני, זוגתי נוהגת לשיר בקור רם כשהיא חוזרת הביתה כי ברור לנו שברגע שהחתולה שומעת אותה היא יוצאת מהמחבוא שלה ובאה בריצה

&nbsp
אני חשבתי אתמול על זה שאם רוצים ללמוד איך לנהל אנשים צריך לצפות בחתולים, הם עושים את זה בצורה מפליאה

dify

New member
נמצאו שני סוגי חתולים חדשים נוספים! :)

1. חתולת-העץ שלנו, זו שעולה על עצים כשאנחנו לא בסביבה ואז יורדת כשאנחנו מגיעות. זה בחצר של הדירה הקודמת שלנו. לא יודעת למה פייסבוק העלה את זה מפוקסל.. במקור הצילום באיכות טובה יותר. מוזר. https://www.facebook.com/video.php?v=1572365882987328&set=vb.100006417936117&type=2&theater
2. וזו חתולת-כלב, לא שלנו, אבל החתולה שלדעתי כל בעל חתול חולם שתהיה לו, אחת שהולכת איתך לכל מקום. אני לא בטוחה שזה אמיתי.. הצילום לא רציף.. מניסיון עם החתולה האישית שלנו היא הולכת איתנו כמו כלבלב אבל רק בגבולות השכונה, אצל החתולה שלנו כביש ראשי זה גבול טיבעי שהיא לא עוברת. החתול גאון מחונך!
https://www.facebook.com/video.php?v=753931178008012&set=vb.100001734107398&type=2&theater
&nbsp
&nbsp
אגב ג'ינג'ר, לפי התגובה שלך נשמע לי שהיה יותר מעניין לראות את הבעלים בחצאית מלמלה מאשר את החתול...

Ginger L Honey

New member
ראיתי את חתולת הכלב:)

גם פאף מטייל עם רצועה ברחובות ניו-יורק. אבל רוב הזמן על הידיים או בעגלה כמו של תינוק שמיועדת לחתולים או כלבים קטנים

Ginger L Honey

New member
דרך אגב, חברה קוראנית אחרת שלי

בדיוק פרסמה תמונה בפייסבוק כשהיא מצולמת עם פייפר!

ואם את תוהה, יש לי בדיוק שתי חברות קוראניות

dify

New member
תפסת אותי!

חחח מודה שעשית לי חיוך על הבוקר! :))))))))
&nbsp
האם אי אשמח אם החתולות שלי ילכו איתי בשמחה לכל מקום? כן! לגמרי!
&nbsp
האם אני רוצה לרדת איתם לטיול 3 פעמים ביום??? ממש לא!
האם אני מוותרת על זה שהן ישנות עלי (המשקל שלהן בהחלט מאפשר)??? ממש לא!
האם אני רוצה שהן ינבחו וירעישו? ממש ממש ממש לא!
האם אני רוצה להגיע למצב שהן לא תוכלנה לרדת לבדן למטה? לא.
האם אני רוצה לדעת שכל טיול לסופ"ש מכריח אותי לקחת אותן איתי או למצוא להן פתרון? ממש לא.
ו.. שני בונוסים...
1. חתול הוא חיה רכה ונעימה יותר, באמת. שלא צריך לשטוף לעולם.
2. לחתול יש אופי, חתול לא מתמסר סתם כך, אני מאד אוהבת את זה שיש להם אופי, אני אוהבת לדעת שזכיתי באהבתם (והחתולה המכשפה של הרנוארית תעיד על זה, לצערי היא בחרה לאהוב אותי, המשוגעת!)
&nbsp
בקיצור, אני אדם של חתולים, אין בכלל ספק :) אבל כן, שיבואו לטייל איתייייי פליזזזזזז :))))

Ginger L Honey

New member
בשבילך

אני בעקרון אוהבת כלבים וחתולים באותה מידה (חוץ מאשר את החתולה המרושעת של אחי), אבל לצערי אני אלרגית לחתולים

לא לשיער שלהם אלא לאנזים שיש להם ברוק, ובגלל שהם מלקקים את הפרווה כל הזמן אז בעצם כל חתול עטוף באנזים הזה. אני כנראה אלרגית גם לחתול ספינקס קירח אם הם מלקקים עורם באותה מידה שחתולים פרוותיים מלקקים את פרוותם, אבל אף פעם לא נגעתי באחד במציאות בכדי לבדוק את זה.

וכנראה בכדי שחתול יתרגל לרצועה צריך לקחת אותם לטיולים בחוץ כאשר הם עדין גורים.

dify

New member
את יודעת מתי הפסקתי לאהוב את טריני וסוזנה?

הם פעם עשו מייק אובר לבחורה מקסימה שנהגה ללכת נוח ותמיד תמיד על הגב היה לה תיק גב בצורת כבשה...
זה היה תיק הגב הכי מהמם שראיתי בחיים!
מאז התוכנית הזו אני חולמת שגם לי יהיה תיק שכזה (קניתי תיק בצורת אריה אבל זה לא משתווה)
והן ירדו על הזגנון שלה וזרקו לה את תיק הכבשה! והיא לא רצתה לוותר, היא לא רצתה לשנות, זה החברים שלה הזמינו את טריני וסוזנה, היא דווקא היתה מרוצה מהסגנון של עצמה. והם זרקו לה את הכבשה!!! |בכי|
&nbsp
אז אני לא מבינה בכלל, למי יש סמכות להכתיר את עצמו כבעל טעם קובע.. מעולם לא הבנתי את זה, זה לא הזכות שלנו לגבי עצמנו להחליט מה אנחנו אוהבים??? גם ככה טעם עיצובי זה עניין אינדיבידואלי סובייקטיבי שמשתנה עם האופנות, התקופות, התרבות ואפילו גיל ושינויים אישיים בחיים..
&nbsp
ודבר שני, אני רוצה תיק של כבשה!

&nbsp

Ginger L Honey

New member
האמת

אף פעם לא צפיתי בתכנית שלהן.
&nbsp
הרבה זמן זממתי על תיק גב שנראה כמו שריון של צב, אבל אני לא אוהבת להסתובב עם תיקי גב אז ויתרתי
http://www.ebay.com/itm/Teenage-Mut...53?pt=US_Boys_Accessories&hash=item1c39701a41
.
חמש דקות אחרי שהעלתי פה את הקישורים הזמנתי את התיק עם הפרצוף של הכלב פאג
ואת ארנק החתול עם הפרצוף הלבן העצוב. כולל משלוח הכל יצא קצת פחות מ 17$. כשיגיעו אראה אם הם יפים באותה מידה במציאות:)
אם את רוצה תיק של כבשה אני בטוחה שתמצאי!

dify

New member
אמנם לה היה אחר

אבל אוי גם זה מהמם! אפשר לקבל קישור? אני לגמרי מזמינה לי כזה!

למעלה