שיתוף חשוב עליי:

אני כועס על החומרנות של אנשים. אדם מחמיא לאישה ורוצה לתת לה אהבה והרגשה טובה, אז חושבים שהוא רוצה להתחיל אתה ולנצל אותה. פסיכולוג העליב אותי בקשר לנשים כי אהבתי את עובדת ההשמה, והזיק קשה לשיחותיי עם אנשים. אני נלחם כבר שנים בעולם כדי לשפר אותו וכדי שלא יכפה עליי כיעור וטיפשות. בגלל המלחמה הקשה קיבלתי הרגשה מוטעית שעליי לשפר בדרך תוקפנית, וזה הביא אותי למריבות עם אנשים. עכשיו אני מבין שצריך לשפר בדרך חיובית של שמחה ואהבה.

תיאור המלחמה שלי לשיפור העולם:

חיפשתי דרכי דיבור מיוחדות, חכמות ומעניינות.

אהבתי כאהבת חיי מטפלת שלא רצתה בי.

עברתי התעללות נפשית ושטיפת מוח.

הגיתי מלים גסות בלי שליטה.

המצאתי את כללי החיים האלה:

להתעניין בתחביבים ובנושאים רגשיים של חברים.

לדבר מאוד אסרטיבי, ברור ולעניין.

אני לא חייב לענות על שאלה.

לדבר בשפה עשירה ויפה.

להיות שמח, אמתי ועדין.

לנסות לפתור מריבות בעזרת הסברים.

לפעמים לנזוף באדם ולהעיר לו שאינו בסדר, ולהתלונן.

לתת הרבה אהבה ודאגה לחברים.

ליצור אמנות מקורית ומעניינת.

לשמור על המסורת.

לבצע מחויבויות בחריצות ובנאמנות.

לחיות בריא ונכון.

הישגים חשובים:

כתבתי כעשרת אלפים שירים והמצאתי כשלושים שפות. המצאתי שפה מתמטית מדויקת ושפה מורכבת ופילוסופית. כתבתי שיר על כל העולם וסיפור קצרצר שאמרו לי שהוא מושלם ונהדר במיוחד. המצאתי תאוריה פילוסופית שמנסה להסביר את משמעות הקיום ולחזות התנהגויות אנשים. אני מנסה לתכנת בינה חזקה בשבעים קילובייט בלבד בעזרת המילון המיוחד שהמצאתי. אני שר בצורה תיאטרלית מיוחדת מאוד.

נערך לאחרונה ב:

boriska1

Well-known member
אני כועס על החומרנות של אנשים. אדם מחמיא לאישה ורוצה לתת לה אהבה והרגשה טובה, אז חושבים שהוא רוצה להתחיל אתה ולנצל אותה. פסיכולוג העליב אותי בקשר לנשים כי אהבתי את עובדת ההשמה, והזיק קשה לשיחותיי עם אנשים. אני נלחם כבר שנים בעולם כדי לשפר אותו וכדי שלא יכפה עליי כיעור וטיפשות. בגלל המלחמה הקשה קיבלתי הרגשה מוטעית שעליי לשפר בדרך תוקפנית, וזה הביא אותי למריבות עם אנשים. עכשיו אני מבין שצריך לשפר בדרך חיובית של שמחה ואהבה.

לדבר בשפה עשירה ויפה.

להיות שמח, אמתי ועדין.

לשמור על המסורת.

לחיות בריא ונכון.

הישגים חשובים:

כתבתי כעשרת אלפים שירים והמצאתי כשלושים שפות. המצאתי שפה מתמטית מדויקת ושפה מורכבת ופילוסופית. כתבתי שיר על כל העולם וסיפור קצרצר שאמרו לי שהוא מושלם ונהדר במיוחד. המצאתי תאוריה פילוסופית שמנסה להסביר את משמעות הקיום ולחזות התנהגויות אנשים. אני מנסה לתכנת בינה חזקה בשבעים קילובייט בלבד בעזרת המילון המיוחד שהמצאתי. אני שר בצורה תיאטרלית מיוחדת מאוד.
מעניין. תשתף אותנו בשפה מתמטית מדוייקת

לדבר בשפה עשירה ויפה.

להיות שמח, אמתי ועדין.

לשמור על המסורת.

לחיות בריא ונכון.

הישגים חשובים:

אתה אחיו התאום של hrpbiiapnrpeltework?

נראה לי שהספר הזה הוא בשבילך:

צפה בקובץ המצורף 127808
נראה לי שהספר הזה הוא בשבילך:

צפה בקובץ המצורף 127808
קראתי את הספר בתיכון, הגיבור בו מזכיר את הדרך שאני נלחם בחברה. אני אוהב את הסופר ויליאם פוקנר, שגם הוא אמריקאי, ואת המשורר העברי נתן אלתרמן. אני גם אוהב סופרים טובים אחרים כמו ש"י עגנון. שתי היצירות שהכי השפיעו על חיי הן הסיפור הקצר "קצכן" של יואל הופמן על ילד יתום שלא מוצאים לו מקום לגור, והסרט "תמונות קצרות" של רוברט אלטמן לפי סיפורים קצרים של ריימונד קארבר על חיים עלובים של אנשים פשוטים.

נערך לאחרונה ב:
השפה המתמטית גז'רם בנויה על העיקרון שלכל עיצור משמעות קבועה משלו לפי האופן שהוא נשמע ונהגה. למשל חבר שלי זה JUPAM PI, כי J מסמלת רגש, M רגש טוב (לעומת R שזה רגש רע), ו P זהות או שייכות. גם המצאתי כתב יפה לשפה, שגם הוא מבוסס על אופן הישמעות העיצורים. השפה הראשונה שהמצאתי בחיים גלולב מאוד קשה ויש לה עקרונות דקדוק מיוחדים, והיא מבוססת על פילוסופיה ועל מחשב ונשמעת כמו אידיש עם הרבה למד וסמך. התאוריה הפילוסופית שהמצאתי בגיל עשרים טוענת שככל שדבר יותר קרוב לתחושה הוא יותר קיים במציאות, והעולם נוטה להפוך יותר ויותר דמיוני עם הזמן ולפי זה אפשר לחשב ולחזות התנהגויות ותופעות. תוכנת הבינה מבוססת על מילון אנגלי מיוחד שמגדיר מלה בעזרת מלים פשוטות יותר ומאפשר למחשב להבין אותה באופן אמיתי, ויש בה קריאת מילון, למידה מניסיון, חשיבה, רגש, תוכנה גרפית, מעבד תמלילים מיוחד שמתכנת את עצמו, מעבד נתונים ותוכנת שיחה. הסיפור שכתבתי ושהתפעלו ממנו במיוחד הוא על דיסקוטק שבו הדי ג'יי יודע לחזות התנהגויות רוקדים. השיר שכתבתי שמתאר את כל העולם מלא דימויים ואסוציאציות מופשטים.

נערך לאחרונה ב:

boriska1

Well-known member
השפה המתמטית גז'רם בנויה על העיקרון שלכל עיצור משמעות קבועה משלו לפי האופן שהוא נשמע ונהגה. למשל חבר שלי זה JUPAM PI, כי J מסמלת רגש, M רגש טוב (לעומת R שזה רגש רע), ו P זהות או שייכות. גם המצאתי כתב יפה לשפה, שגם הוא מבוסס על אופן הישמעות העיצורים. השפה הראשונה שהמצאתי בחיים גלולב מאוד קשה ויש לה עקרונות דקדוק מיוחדים, והיא מבוססת על פילוסופיה ועל מחשב ונשמעת כמו אידיש עם הרבה למד וסמך. התאוריה הפילוסופית שהמצאתי בגיל עשרים טוענת שככל שדבר יותר קרוב לתחושה הוא יותר קיים במציאות, והעולם נוטה להפוך יותר ויותר דמיוני עם הזמן ולפי זה אפשר לחשב ולחזות התנהגויות ותופעות. תוכנת הבינה מבוססת על מילון אנגלי מיוחד שמגדיר מלה בעזרת מלים פשוטות יותר ומאפשר למחשב להבין אותה באופן אמיתי, ויש בה קריאת מילון, למידה מניסיון, חשיבה, רגש, תוכנה גרפית, מעבד תמלילים מיוחד שמתכנת את עצמו, מעבד נתונים ותוכנת שיחה. הסיפור שכתבתי ושהתפעלו ממנו במיוחד הוא על דיסקוטק שבו הדי ג'יי יודע לחזות התנהגויות רוקדים. השיר שכתבתי שמתאר את כל העולם מלא דימויים ואסוציאציות מופשטים.
לי זה נראה קשה עד בילתי אפשרי. ניסית ללמוד אספרנטו, לפני הרבה עשרות שנים, כאשר עדיין אפילו לא חשבו על אינטרנט, הייתי בשני מפגשים להכרת השפה. זה די הדליק אותי אז, אבל הייתי עסוק בדברים אחרים.
ניסית? אולי תקבל השראה לשפות שלך?

למדתי קצת מכל מיני שפות, וגם ניסיתי בהשראת אספרנטו להמציא שפה שמשלבת שפות אנושיות שונות. אני יוצר רעיונות בעיקר באופן עצמאי מתוך החשיבה והדמיון שלי. לא היה לי קשה ליצור את השפה המתמטית. את התוכנה באמת קצת קשה ליצור ולפתח, היא קצרה אבל מורכבת. השפה המתמטית מאוד מסודרת ונוחה, למשל: לנסות זה YUK, להצליח WOK, להיכשל WIN. ק החזקה מייצגת כוח, פעולה או חיוביות, ונון החלשה חולשה ושליליות. ככל שהתנועה פתוחה, בדרך כלל המשמעות חיובית יותר.

נערך לאחרונה ב:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
קראתי את הספר בתיכון, הגיבור בו מזכיר את הדרך שאני נלחם בחברה.
זה למה דבריך הזכירו לי את הספר ולמה המלצתי לך לקרוא אותו, אבל אם כבר קראת, אז הכול טוב. למרות שבינינו? ספר שראוי גם לקריאה שנייה ;)
אני אוהב את הסופר ויליאם פוקנר, שגם הוא אמריקאי, ואת המשורר העברי נתן אלתרמן. אני גם אוהב סופרים טובים אחרים כמו ש"י עגנון. שתי היצירות שהכי השפיעו על חיי הן הסיפור הקצר "קצכן" של יואל הופמן על ילד יתום שלא מוצאים לו מקום לגור,
פחות קורא ספרות עברית.
והסרט "תמונות קצרות" של רוברט אלטמן לפי סיפורים קצרים של ריימונד קארבר על חיים עלובים של אנשים פשוטים.
רק היום אחד כזה התפוצץ בתגובה אליי מרוב כאב וקנאה, מכיוון שנתקל בתמונה של נעליים זולות שלי שהראיתי ל-ai27 כי ai27 דיבר על המותג שאליו שייכות הנעליים הזולות שלי, אז הראיתי לו את הנעליים הזולות שלי מהמותג שעליו היה השרשור ואמרתי לו "נכון יפות?", אבל במקרה נתפסו בתמונה גם הנעליים היקרות הישנות של דולצ'ה וגבאנה מפעם ב-3,000 שקל למרות שמאז כבר עברתי לדולצ'ה וגבאנה חדשות עם מחיר כפול ולמרות שאלו בכלל לא הנעליים שרציתי וניסיתי להראות ל-ai27.

תיכף ומיד אותו אחד פשוט מעלובי החיים שנתקל באותה תכתובת ביני לבין ai27, תיכף ומיד אותו אחד, שהוא אתיופי שגדל בלי אוכל, התגורר בתוך בקתה קטנה עשויה זרדים וצמחים, אם לא תחת כיפת השמיים, גדל בעוני נורא, אם רצה לשתות מים היה צריך ללכת ברגל 3 קילומטר עד הבאר הקרובה לכפר שלו, התחיל לבכות, לצרוח, להשתולל ולקלל מרוב הכאב והקנאה. כמה ריחמתי עליו. כמה ליבי יצא אליו באותם רגעים :(
אגב, הציעו לי לשלוח את השפות שלי לסרטי מדע בדיוני שישתמשו בהן כשפות חייזרים.
סרטים ישראלים או משהו רציני, לדוגמה באמריקה? תשיג עורך דין. שלא ידפקו אותך. תוודא שאתה מרוויח כסף טוב וכמו מה שמגיע לך.

זה למה דבריך הזכירו לי את הספר ולמה המלצתי לך לקרוא אותו, אבל אם כבר קראת, אז הכול טוב. למרות שבינינו? ספר שראוי גם לקריאה שנייה ;)

פחות קורא ספרות עברית.

רק היום אחד כזה התפוצץ בתגובה אליי מרוב כאב וקנאה, מכיוון שנתקל בתמונה של נעליים זולות שלי שהראיתי ל-ai27 כי ai27 דיבר על המותג שאליו שייכות הנעליים הזולות שלי, אז הראיתי לו את הנעליים הזולות שלי מהמותג שעליו היה השרשור ואמרתי לו "נכון יפות?", אבל במקרה נתפסו בתמונה גם הנעליים היקרות הישנות של דולצ'ה וגבאנה מפעם ב-3,000 שקל למרות שמאז כבר עברתי לדולצ'ה וגבאנה חדשות עם מחיר כפול ולמרות שאלו בכלל לא הנעליים שרציתי וניסיתי להראות ל-ai27.

תיכף ומיד אותו אחד פשוט מעלובי החיים שנתקל באותה תכתובת ביני לבין ai27, תיכף ומיד אותו אחד, שהוא אתיופי שגדל בלי אוכל, התגורר בתוך בקתה קטנה עשויה זרדים וצמחים, אם לא תחת כיפת השמיים, גדל בעוני נורא, אם רצה לשתות מים היה צריך ללכת ברגל 3 קילומטר עד הבאר הקרובה לכפר שלו, התחיל לבכות, לצרוח, להשתולל ולקלל מרוב הכאב והקנאה. כמה ריחמתי עליו. כמה ליבי יצא אליו באותם רגעים :(

סרטים ישראלים או משהו רציני, לדוגמה באמריקה? תשיג עורך דין. שלא ידפקו אותך. תוודא שאתה מרוויח כסף טוב וכמו מה שמגיע לך.

פחות קורא ספרות עברית.

ויליאם פוקנר סופר אמריקאי גאון, שכותב בדרך מעשית עם זרם תודעה מיוחד שעובר בין זמנים, תודעות ודוברים. יש לו למשל ספר "בשוכבי גוועת" שכולו דיבורים מעשיים איך מביאים אם לקבורה. "קצכן" סיפור גאוני של הסופר הישראלי יואל הופמן, על ילד בשם קצכן שזה חתלתול בגרמנית והוא יתום ובודד, לא מוצאים לו מקום לגור והוא נשאר לבד. סיפור עצוב מאוד. הסרט "תמונות קצרות" גאוני, נמשך ארבע שעות בלי הפסקה והוא מרתק ואי אפשר להפסיק לצפות בו. הוא עובר בין סיפורים קצרים על אנשים פשוטים ויוצר ביניהם קישורים אסוציאטיביים ותודעתיים שהולכים ומתחזקים. כדאי לראות. השירה העברית החדשה מעולה, יש הרבה משוררים עבריים צעירים טובים כמו ביאליק, אלתרמן, זך ואורי צבי גרינברג.

mיטלמן

Well-known member
ויליאם פוקנר סופר אמריקאי גאון, שכותב בדרך מעשית עם זרם תודעה מיוחד שעובר בין זמנים, תודעות ודוברים. יש לו למשל ספר "בשוכבי גוועת" שכולו דיבורים מעשיים איך מביאים אם לקבורה. "קצכן" סיפור גאוני של הסופר הישראלי יואל הופמן, על ילד בשם קצכן שזה חתלתול בגרמנית והוא יתום ובודד, לא מוצאים לו מקום לגור והוא נשאר לבד. סיפור עצוב מאוד. הסרט "תמונות קצרות" גאוני, נמשך ארבע שעות בלי הפסקה והוא מרתק ואי אפשר להפסיק לצפות בו. הוא עובר בין סיפורים קצרים על אנשים פשוטים ויוצר ביניהם קישורים אסוציאטיביים ותודעתיים שהולכים ומתחזקים. כדאי לראות. השירה העברית החדשה מעולה, יש הרבה משוררים עבריים צעירים טובים כמו ביאליק, אלתרמן, זך ואורי צבי גרינברג.
"יש הרבה משוררים עבריים צעירים טובים כמו ביאליק, אלתרמן, זך ואורי צבי גרינברג"
בייחוד צעירים. (;

הנעליים האלה יקרות מאוד.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הנעליים האלה יקרות מאוד.
טוב, כן. זה, בשילוב עם העוני המרוד של אותו בחור, זה למה הוא התפוצץ ככה חזק. לבסוף החלטתי להיות האדם הגדול יותר ולהכיל אותו מכיוון שיכולתי והצלחתי להבין, גם אם לחלוטין א-פריורית, את המקום הכואב והפצוע שממנו הוא מגיע, ואף כתבתי שרשור על החלטתי ועל הכלתי אותו:

איזו התפוצצות אדירה מרוב קנאה וכאב התפוצץ היום אחד החברים בגלל הפערים הכלכליים בינינו, בגלל שהוא עני ואני עשיר. ממש כאב לראות את זה. לבי יוצא אליו. | תפוז פורומים

איזו התפוצצות אדירה מרוב קנאה וכאב התפוצץ היום אחד החברים בגלל הפערים הכלכליים בינינו, בגלל שהוא עני ואני עשיר. ממש כאב לראות את זה. לבי יוצא אליו. | תפוז פורומים

מאוד-מאוד גאה בעצמי על החלטתי להכיל את אותה נשמה פגועה ופצועה, לפחות במקרה ההוא.

מה שכן, גם לאחר ההכלה, ולאחר שחשבתי שהאירוע נגמר, ההתפוצצות התחדשה. משלא עניתי לו, הוא הגיב עוד פעם את אותה תגובת קנאה עזה וחולנית בגלל פערי המעמדות, ואז הגיב אותה פעם שלישית בשרשור שאינו קשור, אך אני ממשיך להכיל אותו, לפחות במקרה זה.

אני גם ממשיך להבין לליבו. גבר אפריקני ואתיופי בן 40 ומשהו שהגיע הכי מהלמטה של העולם הזה והחיים האלו שרק אפשר, נתקל בילד עשיר בן 27, אירופאי, רוסי ואליטיסטי, שרק הנעליים הישנות שלו הן מותג-על באלפי שקלים.

לא נעים. לא נעים בכלל.

אבל לחיים יש את הדרך המצחיקה הזאת שלהם לזמן לנו כל מיני אירועים לא נעימים.

boriska1

Well-known member
אתה איש מרשים מאוד

למעלה