היא רק רבע פולניה ותעזוב אותה כבר אולי סחלב פראי?
D dj80s New member 10/4/03 #39 סחלב? מתחמם (כפל משמעות משעשע) ועכשיו בכלל איט היט מי שאתם לא ממש מכירים את השיר הזהו בכלל.
D dj80s New member 10/4/03 #15 יש!!! מישהו ששמו לא טופית הגיב לי!! נעים מאוד, אני dj80s ואני מחפש חברים חדשים. לא, התשובה היא לא זאת. הכוונה ברמז היתה שהסרט עוסק בסקס, מיניות, עלאק זוגיות וכל החארטה הזהו.
יש!!! מישהו ששמו לא טופית הגיב לי!! נעים מאוד, אני dj80s ואני מחפש חברים חדשים. לא, התשובה היא לא זאת. הכוונה ברמז היתה שהסרט עוסק בסקס, מיניות, עלאק זוגיות וכל החארטה הזהו.
A Aladdin Sane newnic New member 10/4/03 #8 אין דבר כזה יותר מדי יין אם כואב - צריך לשתות עוד (אני אחרי חודש וחצי של גמילה טוטאלית. כמעט אף פעם לא כאב לא הראש אחרי לילה של שתיה, מאסיבית ככל שתהיה. בחודש וחצי האחרונים כמעט לא עובר בוקר בו אני לא קם עם כאב ראש ברמה של מישהו שגר בבגדד)
אין דבר כזה יותר מדי יין אם כואב - צריך לשתות עוד (אני אחרי חודש וחצי של גמילה טוטאלית. כמעט אף פעם לא כאב לא הראש אחרי לילה של שתיה, מאסיבית ככל שתהיה. בחודש וחצי האחרונים כמעט לא עובר בוקר בו אני לא קם עם כאב ראש ברמה של מישהו שגר בבגדד)
A Aladdin Sane newnic New member 10/4/03 #13 בכל קיוסק יש יין ואל תשכחי שאנחנו עכשיו לפני פסח ומוכרים יין בכל פינה. ותמיד תוכלי לחפש כמה עובדים זרים ולחטוף מהם את הבירה
בכל קיוסק יש יין ואל תשכחי שאנחנו עכשיו לפני פסח ומוכרים יין בכל פינה. ותמיד תוכלי לחפש כמה עובדים זרים ולחטוף מהם את הבירה
T tofit New member 10/4/03 #17 חשבתי שאתה כבר מכיר אותי אני לא שותה יין מקיוסק לקחתי עכשיו כדור, תיכף יעבור לי...
A Aladdin Sane newnic New member 10/4/03 #18 דווקא יש יינות לא רעים אם כי במחירין מופקעין ותנאי אחסון שערורייתיין.
T tofit New member 10/4/03 #20 אפרופו תנאי אחסון אתה יודע שבדירתי הצנועה בליון יהיה לי cave שזה מרתף יינות? כמעט לכל דירה שם יש חדר קטן במרתף שאשכרה מיועד לאחסון יין
אפרופו תנאי אחסון אתה יודע שבדירתי הצנועה בליון יהיה לי cave שזה מרתף יינות? כמעט לכל דירה שם יש חדר קטן במרתף שאשכרה מיועד לאחסון יין
A Aladdin Sane newnic New member 10/4/03 #21 ואילו בדירתי הצנועה בארץ אני עוסק בקיץ בהכשרת יינות מאסיבית (למי שלא יודע - אם מרתיחים את היין הוא נהיה כשר). בקיצור - כולי אכול קנאה. תזכרי שיין משמין וגורם לכאבי ראש.
ואילו בדירתי הצנועה בארץ אני עוסק בקיץ בהכשרת יינות מאסיבית (למי שלא יודע - אם מרתיחים את היין הוא נהיה כשר). בקיצור - כולי אכול קנאה. תזכרי שיין משמין וגורם לכאבי ראש.