שיר ללילה...

dj80s

New member
יאללה יאללה

נהיית לנו גיבורה פתאום. מה שיין יכול לעשות לאנשים, אשכרה לשנות להם את האישיות. ולחיזור גורלי בכלל לא היה פסקול לדעתי. מקסימום היתה מצורפת חוברת מתכונים למרק ארנבים.

tofit

New member
לשנות אישיות?

מעניין ודרך אגב, עברה ההשפעה, עבר כאב הראש, עכשיו זו אני פרופר take it or leave it

tofit

New member
כאן אני לא מסכימה

אין שום דבר רע באור דולק דיג'י, תן לי עוד רמזון

שקע ותקע תמיד מדליקים אור כשהם

עושים סקס. שלא לדבר רדיאטור כדי שלא יהיה קר אבל למה הם צריכים מקרן שקופיות?

tofit

New member
מה זאת אומרת בשביל מה

כדי לראות שקופיות של עצמם עושים את זה, תוך כדי סקס על מכונת הכביסה (תוכנית סחיטה כמובן)

tofit

New member
אני גם חשבתי על זה

אבל זה יפני, אז למה שיופיע שם שיר בריטי?

dj80s

New member
וגם

טמפופו, עם כל הכבוד, לא נחשב לאחד מסרטי האייטיז האייקוניים. זה אמריקאי, אמריקאי, יא אללה שלכם. אני לא מאמין שאתם לא פותרים את זה.

dj80s

New member
לא, אבל תשובה יפה

זכורתני שיצאתי מטמפופו עם תאווה בלתי נשלטת לזלילת נודלס ויהי מה. משהו מוזר בטירוף. אה, ונעים מאוד, אני dj80s. רוצה להיות חבר שלי?

tofit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה טמפופו? לא ידעתי שאתה רואה סרטים חוץ משליחות קטלנית אוי בא לי נודלס וסושי עכשיו!! ושיהיה עם הרבה ג'ינג'ר בצד הסרט אמריקאי או בריטי?

dj80s

New member
אמריקאי, אמרתי. טוב, רמז אחרון

שיר הנושא המרכזי מהסרט מושר ע"י הפזמונאי יוסי אוהב-קוק. ג'ו קוקר בשבילכם.

tofit

New member
9.5

שבועות של שכרון חושים!!! איך לא ידענו !!! איזו סצינת מקרר, אחחחח

dj80s

New member
איך לא ידעתם באמת?!

ואני דווקא זוכר קטעים אחרים מהסרט חוץ מהמקרר. את הסטרפטיז של מיס בסינג'ר, למשל.

turrican

New member
אני דווקא נהנה לקרא את זה.. ../images/Emo6.gif

Dj80 לא הבנתי..אז נידו או לא נידו? האם טופית קיבלה את האימייל שלך? האם היינות של אלדין כשרים לפסח? האם Dj80 יקבל את ההצעה של אלדין? עוד והרבה בפרקים הבאים של "דרך היין" .

dj80s

New member
פולניה אחותך

היתה פגישת נידוי, יש לי מקורות שאפילו הביאו לי את פרוטוקול השיחה. נו, תפתרו את זה כבר. זה אחד מסרטי האייטיז הקלאסיים. אתם כאלה גרועים, בחיי, אולי כבר עדיף היה להיות מנודה מלצפות בפאדיחות האלה קורות. גאד.

למעלה