שיר ללילה...

newave

New member
שיר ללילה...

יש אנשים שהלילה שלהם מתחיל עכשיו... This City Never Sleeps You can hear the sound Of the underground trains You know it feels like distant thunder You know there's so many people Living in this house And don't even know their names I guess it's just a feeling - in the city) Walls so thin I can almost Hear them breathing And if I listen in I feel my own heart beating (I guess it's just a feeling - in the city)

dj80s

New member
סחתיין על הפלאשבק ואף חידה

וואי, שכחתי את השיר הזה של יוריתמיקס, מהדיסק 'חלומות מתוקים'. והחידה היא - באיזה פסקול של סרט הופיע השיר הזה, כמה שנים מאוחר יותר (עדיין באייטיז, כמובן)?

dj80s

New member
כן: סקס

ותגידי, איך זה שרק את מגיבה להודעות שלי? לא היית בפגישה שבה החליטו לנדות אותי? ועוד לא ענית לי על המייל מאתמול. גם.

tofit

New member
רגע, מה סקס עכשיו

זה הרמז? וואו כואב לי הראש, יותר מידי יין, אלאדין מה עושים? מייל? לא קיבלתי שום מייל, שלח שוב, מבטיחה לענות ובוקר נעים לך גם

dj80s

New member
כן, זה הרמז

וואי, שתית אתמול יותר מדי יין? אני מפחד לחשוב איך זה נגמר. ותבדקי ת'הוטמייל, אין לי כסף לעוד בול.

tofit

New member
אוי תשלח לי שוב

אני אחזיר לך 1.20 ש"ח על הבול אין לי כאן גישה להוטמייל שלי

dj80s

New member
רשמתי על החשבון

ומה בקשר לחידה? אלאדין חייב לדעת את זה. סקס, כאילו דה? אה, אבל הוא היה בפגישת הנידוי. שכחתי.

איזה פגישת נידוי?

על מה אתם מדברים למען השם? ואין לי שום מושג, אני לא רואה סרטים שעוסקים בסקס או ביוריתמיקס (שניים מהדברים הפחות חביבים עלי)

tofit

New member
תעזוב

לא היתה ולא נבראה פגישת נידוי, זה רק הריגשי של דיג'י לפעמים אני חושבת שהוא אשכרה פולניה

dj80s

New member
יו!? ככה? חכה חכה

מה אני יעשה לך כשטופית לא תהיה פה.

tofit

New member
ככה אתה מסלק אותי?

ואני חשבתי שלפחות אתה אוהב אותי...

אני מת עליך!

זה דיג'י שרוצה שתלכי כדי שהוא יוכל לעשות לי דברים. מצידי - תישארי, תסתכלי ואפילו תצטרפי.

tofit

New member
נראה לי שדיג'י קיבל חלחלה

מכל ההצעה הזו שלך..

dj80s

New member
תעצרו את ההורמונים, אני רוצה לרדת

לפני שאתם מכניסים אותי לאורגיות הסקס והיין החופשי שלכם רק רציתי להגיד שבשבילי רק אחת (כן, אלדין, יש שם ת' בסוף, לא ד') בכל פעם, בלי אלכוהול ועם אור דולק. אה, ובלי פוזיציות מורכבות גם.

tofit

New member
טוב אלאדין

ההצעה לא בתוקף דיג'י משתפן yyyyyy מה אלכס הולך לעשות לנו תגיד אולי חיזור גורלי זה הסרט?

למעלה