שיר חתונה של PINK FLOYD ?

• פותח הנושא bscom
  • פורסם בתאריך

Anuerysm

New member
ONE OF THESE DAYS

והמון מזל טוב

bscom

New member
ציף ציף למה את מורידה מודעות

אני לא מבין כתבתי הודעת אם הבעת תודה לכל אלו שאיחלו מזל טוב + הוספתי כמה דברים ישירות לאלעד . האם הורדת אותה כי היה כתוב שם שאלעד "___________" תפה . כי אם כן ואני מקווה שתגידי אם כן זה פשוט לא לעיניין בכלל לא קיללתי ולא השמצתי אותו אמרתי ל רק ש _______ תפה . ואם לא אז Soory . אז אני ארשום עוד פעם התקווה שהפעם זה ישאר . קודם כל תודה לכל המברכים החתונה היא של אחותי אני כבר נשוי + 2 אז שוב תודה . דבר שני אלעד חתונה = מיסוד הקשר - אחת הסיבות הבריאות לנישואין היא הכרזה על הקמת קן: זוג מתחייב ומודיע לעולם שבכוונתו להביא ילדים לעולם ולדאוג להם במסגרת משפחה, ומעוניין להבטיח (עד כמה שאפשר) שילדיהם יקבלו את המקסימום. לעיניין של בחירת השיר אני חשבתי דווקא על The great gig in the sky כשיר כניסה לחופה .

bscom

New member
קראתי את המסר ציף ציף

אני מעדיף לענות לך בפורום ולא במסרים כי אני חושב שזהו עיניינם של כולם כתבתי משפט שאומר "סייג לחכמה סתום תפה" אני מצטט כי זה מה שהמורה שלי נהג לומר לנו . אני חושב שלהגיד למישהו סתום תפה בשתי מילים יכול להיות שזה קצת בוטה , אבל להגיד למישהו סתום תפה כחלק ממשפט תנכי זה לא בוטה ולא מעליב זהו משפט שבמקורו הוא "סייג לחכמה שתיקה " אז שיניתי אותו קצת להקשר המתאים זה לא נקרא גידוף . שימי לב שאלעד משמיץ אנשים אולי באלגנטיות ולא במילים ישירות שזה לדעתי יותר גרוע .

צר לי, אבל אינני מקבלת את הסברך

"סתום ת'פה" אינו ביטוי תנ"כי. זהו גידוף, והמורה שלך הוא אדם גס רוח (וגם פוגע במקורות). אל תשתמש בביטוי הזה כאן, כלפי גולשים אחרים.

ציף

וזה שאלעד כתב באחד מהשרשורים פה ואני מצטט " בואי נגיד את זה ככה- אני לא צריך כלום ולא חייב לאף אחד כלום. אני אתבטא באיזה צורה שאני חושב שאני צריך להתבטא, ולמי שיש בעיה מוזמן למצוץ לי." זה נחשב לבסדר?? כי זה לא מחקת... סך הכל אמר לו סתום ת'פה ובצדק נראה לי שכולם חושבים ככה פה אבל נראה לי, בהשוואה למה שיציאות הטיפשיות והדורשות כאפה של אלעד כמו מוזמן למצוץ לי ועוד כל מיני שטויות שהוא פלט אני חושב שסתום ת'פה לא יורד מתחת לרמה של החסר טאקט הראשי שאוהב לעצבן את כל העולם ואחותו פה ולכן אם מוחקים את ההודעות של הסתום ת'פה אז רצוי למחוק את הודעותיו של אלעד (שמסתכם בכולן!)

אתה צודק, כמובן

אתמול מחקתי הודעה אחת שלו בלשון זו, אבל יש עוד אחת שאני לא מוצאת. אם תתן לי את הלינק (במסר), אמחוק גם אותה. הודעתי כמובן לאלעד על המחיקה, ועל כוונתי למחוק גם את ההודעה השניה שלו.

אני לא נכנסתי במישהו ספציפי

לא היה למילה הזאת אדם ספציפי, זה היה כוללני. בכל מקרה, אם השפה הזאת לא מקובלת (בעייני כן) אני אשתדל להמנע ממנה.

זאת הבעיה שלך...

שתה נכנס בכל העולם ... אל תתפלא אם יום אחד אם כל מי שתתנשא עליו לא יגיב לך בסבלנות...

זה אתה אמרת

אני אומר שתרגיע... כי אתה כל פעם מעצבן פה את כולם אבל מאודד מעצבן

Inis mor

New member
../images/Emo65.gif קודם כל המון מזל טוב!!!

אני לא מסכימה עם הרוב כאן,לדעתי פינק פלויד היא מוזיקה מצויינת לחתונה, בחתונה שלי (לכשתהיה כזאת) היא תושמע רבות. ולא רק פינק פלויד, גם הרבה לד זפלינג, ביטלס, סטונס, יו 2 , דפש מוד הקיור, סמיתס'...וכו' וכו' וכו'. שום דאנסים, שום שירים מזרחיים... ככה שלדעתי זה רעיון מעולה! מה עם איזה סלואו מגניב לשניכם לצלילי shine on...? אחת עשרה דקות של הנאה רצופה! תשתדל רק לא לצעוק לה באוזן את המילים.

למעלה