שיר חתונה של PINK FLOYD ?

• פותח הנושא bscom
  • פורסם בתאריך
הרושם שקיבלת הוא מוטעה

באחריות. אתה באמת יכול לקבוע עפ"י מספר הודעות שלי דרך האינטרנט כאלו דברים? אין מצב בנאדם. אני מציע שתיקח את הדברים קצת ביותר פרופורציות.

Black Goat

New member
אבל זה הרושם שאתה נותן [:

זה היחס שתקבל [: וזו עובדה. עכשיו די.

Black Goat

New member
ניראה לי..

שאתה אוהב "לחמם" פה תעניינים ולעצבן "שתיקה יפה לחכמים" , אם אין לך משהו נחמד לומר - ובמקרה הזה שיהיה לו בזמל טוב, אז פשוט שתוק. אף אחד לא רוצה תהערות שלך. מעניין מה זה בשבילך דבר טוב. אבל אני מעדיפה לא לדעת.

V e g

New member
מזל טוב מאחלים

כי מכבדים את הבחירה שלהם, לא משנה מה אתה או אני חושבים על נישואין. זה נקרא לפרגן, וזה עושה טוב, לא? לא בכל מצב נוכל להיות חופשיים להביע את דעתנו. בכל זאת, קצת טאקט. אם היינו חופשיים לומר את דעתנו בכל רגע אפשרי, הכל היה פשוט יותר. סתם לדוגמא, אם היית נגד להביא ילדים לעולם, והוא היה שואל איזה שם כדאי לבחור, גם היית מתבטא כך? לא שההודעות שלך בדיוק מקוממות אותי, אבל אני מסוקרן להבין, איזה תועלת אתה מפיק מליצור עויינות סביבך?

תביע את הדעה שלך מתי שאתה רוצה

אני לא רואה איזה תועלת נישואין מביאים לאנשים חוץ מלקשור את עצמם באזיקים אחד לשני ע"י איזה רבי ורבנות מאחוריו שהולכים לעשות להם את המוות. מה הבעיה של אנשים פשוט לחיות ביחד בלי נישואין? למה לתת יד לרבנות ולתת להם לקשור לך את הידיים באזיקים?

Black Goat

New member
כי אולי

יש אנשים שלא חושבים כמוך לעזזל? מי שמאמין בנישואין וזה.. אז שיהנה ושיהיה לו טוב מי שלא.. שיעשה מה שבא לו ושיהנה. הוא רוצה להתחתן? מצא את אהבתו..? אז שיהיה לו במזל טוב! בשבילהם זה לא לקשור באזייקים.

afon

New member
לא

זה לא יאה וזה ממש לא במקום ואיך שעשית את זה זו ממש לא הדרך. עשוי מדעות של פלסטיק, חמש דקות של שיחה, לא צריך יותר.

Pete Best

New member
לא הבנתי...

למה התכוונת ומה הקשר ל"רבי ורבנות מאחוריו שהולכים לעשות להם את המוות"

...

במידה וההודעות שלי לא הולמות בעייניך, אתה מוזמן פשוט להתעלם מהן. חבל סתם להטריח את עצמך לקרוא הודעות כאלו. תת רמה.

wish i was here

New member
חמוד

אולי אתה לא יודע...אבל במה שכתבת לגבי הקיום של אלוהים אני מסכים איתך מלה במלה....זאת פשוט הדרך בה אתה מציד את דעתך וסתימת האוזניים שלך כשמבקשים ממך חזור ובקוש:דבר חלש. דעותך מוצגות בתת-רמה...וזה אמור לבייש אותך,לא אותי.

ומי אתה שתקבע מהי תת רמה?

אני עומד מאחורי כל מילה ומילה שרשמתי, לא מעניין אותי מה אתה חושב על ההתבטאות שלי.

אבקש להפסיק את הקו הזה של הויכוח

כיוון שהוא מוצה. אנא חיזרו לנושא המרכזי של השרשור: שירי חתונה בניחוח פלוידי.

כי לי נראה שיש לך טראומה על סמך

המשפחה שלך... אתה די ילד מקולקל ומבוזבז... חבל ובסוף תראה שאם כל הקיצוניות הזאת שלך תמצא את עצמך באזיקים (ראה ערך סרבנות)

אנא שילחו הודעות כאלו במסרים

- אם בכלל. אין מקום להן מעל גבי הפורום, וזה אינו נושא השרשור.

למעלה