שיר חתונה של PINK FLOYD ?

• פותח הנושא bscom
  • פורסם בתאריך

holo

New member
../images/Emo45.gif

וגם Bike לדעתי מתאים מאוד. במיוחד השורה you're the kind of girl that feets in with my world.

The Albatross

New member
בהחלט.

אחד משירי האהבה היחידים של הפלויד. גם fat old sun עשוי להתאים מבחינת אווירה.

V e g

New member
../images/Emo13.gif

הייתי שם את Fat Old Sun כפסקול ברקע כשמקרינים תמונות ילדות שטופות שמש...

Pete Best

New member
דוגרי?

אני לא מכיר כל כך שירים שמתאימים של הפינק פלויד (אבל יש הרבה שלהם שאני לא מכיר... חחחח) אבל אפשר למצוא להקות יותר מתאימות.. הביטלס, למשל.. בכל מקרה מזל טוב

מזל טוב ../images/Emo140.gif

משהו מהאלבום החדש של גילמור הכי יתאים, לדעתי, כי הפלויד ורומנטיקה זה לא בדיוק זה. יש שם שירים שכתב עם אשתו, המשקפים את האהבה הגדולה ביניהם. אבל אם בא לך להתפרע, לך על Lucifer Sam.

שלום חן

New member
לדעתי...

Welcome to the machine, כניסה דרמטית ו- High Hopes לסלאו סולו קטלני, אבל, בגירסה של PULSE. מזל טוב

itaikuskus

New member
high hopes יותר טוב לשיר גירושין :)

מזל טוב, לא חושב שפלויד היא להקה להתחתן לצליליה, אבל אם תמצאו שיר מתאים בשבילכם, אני שמח בשמחתכם.

Welcome to the machine ולבר מצווה

וthe thin ice לטקס ברית מילה. מזל טוב ובאמת פפ לא מתאימים לסוג זה של אירועים. הדורס אולי? Love two times

oribarak

New member
דורס הם פסקול של חתונה

אבל עזבותכם, אני אכנס במלחמת העולמות...עם אפקטים פירוטכניים "לא מהעולם הזה" חה חה, השנינות שלי הורגת אותי

RoieL

New member
לדעתי מאדר יותר

למרות המילים. או שילכו על WYWH- שוב אני ממליץ בגלל מלודיה ועיבוד, כי אנשים לא ייתעמקו במסר בזמן אירוע כזה, אבל המוזיקה משאירה טעם טוב בפה.

RoieL

New member
אקוס

כי זה מתאים לכל סיטואציה. סתם לא, אולי Us and Them, העיבוד נשמע לי פיקס לאירועים כאלה

Tinty

New member
מזל טוב!

כמו שכבר הזכירו במהלך הדיון, פינק פלויד ורומנטיקה לא ממש הולכות יד ביד. מצד שני, אני מניח שתוכל להעזר בדיון זה על מנת לבחור שיר ספציפי שמתאים מבחינה לירית.

FuryUri

New member
אווו!!! לא תאמינו...פשוט לא תאמינו

עכשיו. השעה 01:10 לערך. אני בביתי במחשב רואה את ההודעה(כמובן שקראתי את כל התגובות של אלעד מכפר חוגלה... אבל נוותר להגיב... לי זה כבר נמאס...). ולא תנחשו ממה חזרתי... כן כן, חתונתו של אחי :> ולא תאמינו... הלהקה, פשוט מגניבה לגמרי. בסיבוב הראשון של הריקודים, שהיה חסדי, היה מעולה! כמיטב המסורת, נוגנו שירים, רק שהוחלפו המילים למילים של שירי חסידיים ושירי חתונה... מעולה!!! נחמד, ריקודים , ממש כיף... ואז נגמר הסיבוב הראשון, וכולם הולכים לאכול... בזמן שכולם אוכלים, מה מתנגן לו ברקע? Shine on you crazy diamond. הגיטריסט מתחיל לנגן לו את כל הסולואים . ואז מאלתר קצת, ואז חוזר לחלק מהם בשינוי קטן, וחוזר עוד פעם ועוד פעם על הריף של 4 התווים... מדהים!!! ניגן באמת מדהים... ככה ששיר לבין הסיבובי ריקודים, אפשר לבקש מהלהקה אם הם מכירים את זה... בכל מקרה, אני אין לי מושג לשיר לליווי לחופה, מכיוון שאצלנו זה לא שירים בדיוק, אלא יותר נגנים שמלווים את הכלה והחתן בנגינת "קול חתן וקול כלה" וכדומיהם... והאמת היא? לפי דעתי, זה הכי מתאים שיש לחופה...

למעלה