שיר חתונה של PINK FLOYD ?

• פותח הנושא bscom
  • פורסם בתאריך

bscom

New member
שיר חתונה של PINK FLOYD ?

איזה שיר של PF לדעתכם הכי מתאים להכנס איתו לחופה או לאחר שבירת הכוס אני יודע שזה קשה אבל אני חייב למצוא משהו Please Help Me Thanks

לא יודע מה לחופה, אבל לגירושין

one of my turns תהנה

V e g

New member
לא יפה

קצת טאקט בנאדם. תאחל מזל טוב, אם כבר. ואם כבר...מזל טוב!

holo

New member
ומה אתה בדיוק מבין בחיי נישואים?

תרשה לי לשאול.

holo

New member
בעצם עזוב, אל תענה

אין לי כוח להתחיל עוד ויכוח מטומטם.

אתה מתעקש לצאת

טמבל בכל פעם? מה אתה מבין מהחיים? אתה עולה לי על העצבים. טוב סלחו לי אני חוזר למחתרת, לעמדת הקורא האנונימי.

afon

New member
בן

שוב לפורום, מה שלומך? מה קורה איתך? חוץ מזה שאתה צריך להתחיל להיות מוכן נפשית להפסד של קבוצתך האהובה.

שלומי מצויין

This is Anfield. הם יצאו מפוחדים מהשלט במנהרה רל האצטדיון. אבל עם התוצאותשל האדומים בזמן האחרון נקווה שקטן והחבר`ה לא יתפסו יום. בסוף סטיבי ג`י יעשה את ההבדל. ואגב אני גר קרוב לבועה מה דעתכם לעשות צפייה משותפת על איזה בירה קרה?

wommer

New member
אולי עדיף שכך...

לרדת למחתרת... כי בכל מקרה יסתמו כאן פיות לאנשים, שכן מתנגהים בצורה תרבותית, ולהשאיר את הוירוס חי, נושם ובועט. זה היה ממש מגעיל ציף, אחרי שהוצאתי את כל מה שיש לי על על האידיוט מכפר חוגלה הזה, ולא אכפת לי אם תמחקי לי את ההודעה הזאת שוב. זה ממש מרתיח שדווקא אותו, שבכל פעם מחדש הוא מפתח פה ויכוח, ושנאה. איך כל פעם זה רק הוא, ואת בניגוד מוחקת הודעות של אנשים אחרים, שכן אכפת להם מהפורום, וכן תרבותיים ושיט. באמת חבל שזה ככה.

עומר יקירי

מרבית ההודעות נמחקו כי היו משורשרות להודעות עם קללות, והממשק מוחק אותן אוטומטית. הודעה אחת שלך נמחקה כי קראת לאלעד "כלב" וכן "אידיוט" (מספר פעמים, באותה הודעה). זו לא בדיוק התנסחות תרבותית. באשר לאווירה בפורום, אני מודעת למצב, ולא אתעלם מכך.

wommer

New member
אני מודע למה שאני אומר

כמו שאלעד גינה אנשים אחרים, ולא בהכרח מהפורום במילות גנאי, אני חושב שגם לי יש את האפשרות ומותר לי להשתמש במילים כאלו. כי אם לי לא, אז גם לו לא מותר. אבל זה כבר הופך להיות ילדותי מדי, ומגעיל ושיטחי אני לא אוהב את הבנאדם הזה, הוא Pain in the ass, מה לעשות, אני מעכשיו מבליג, ומצדי, לא יודע. אוף, מעצבן העניין הזה, שיש אנשים שחושבים מעצמם יותר מדי.

שאני אבין

את כל הדברים האלו הבנת רק על סמך כמה הודעות שלי שקראת בפורום? איך החלטת שאני תופס מעצמי יותר מדי? סה"כ הבעתי את הדעות שלי בנושאים מסויימים, מכאן ועד לתופס מעצמי יותר מדי הדרך עוד רחוקה.

wommer

New member
פפעם אחת לא אמרתי לך לא להביע

את דעתך. אני תמיד אמרתי לך לסתום את הפה, אך ורק בגלל צורת ההתבטאות המגעילה והבוטה שלך. אני מצטער, אני לא יכול לסבול אנשים מסוגך, אנשים שחושבים את עצמך, עם האף גבוה בשמיים. יאללה ציף, מתי את מוחקת את ההודעה הזאת?

למעלה