שוטי הנבואה! כ-ל האלבווווווווווווווווווווווום החדששש!! חרשתי עליו כמו לא יודעת מההההההה!!!!!!!! אני מתההההההההה עליהם! אין תותחים! כמה זמן רציתי שיוציאו כבר את האלבום הבא שלהםםם!! קיצר- שוטי הנבואה!
פעם ראושנה שמשהו אמר את זה פה! ובאמת שיר נחמד.. ואת אוהבת את קליססס בעיקר את האלבום הקודם שלה.. דג נחשששש אי! מתה עליהםםםםםם! ואת כלא 6 גם אוהבת-אכן מעולים! רוק-רולזזזזזזזזזזזזזזזז!! לגביי 24 מסכימה איתך היה מאוד מעפן בהתחלה אבל הוא משתפר וישתפררר
כי אני לא רגילה שצריך לפתוח הודעות ולסגור (הייד פארק רולז!) אז נראה די הרבה <היד המסכנה שלי מתעייפת עם העכבר>. הרגע ראיתי קללת אבן העקרב הירוקה סרט טפשי בטירוף אבל וודי אלן מתוקקקקקקק
חח המילה ראסמי מצחיקה אותי...... לא יודעת למההה.. נכון כשעוברים בדרך לבתים אז יש שם כזה קיר כזה אז מישו רשם שם אין ערבין אין פיגועים אז אחרכך כמה ימים אחרי שראיתי את זה אז הייתי שם שוב--(אני יותר מידי בבת-ים עכשיו כשאני חושבת על זה......
) אז קיצר מישו רשם שם מישו אחר יענו כי זה היה צבע אחר אז היה רשו ראסמייי... חחח זה מה זה הצחיק אותי אני שעה באוטובוס מתפוצצת מצחוק אנשים חשבו השתגעתי...... מקווה שלא רנרדמתם מהסיפור ה"מעניין" שלי......