אגוז?? חחחח אני שמעתי סלון.! כל מקרה זה היה מצחיק..!!
K k k1 New member 30/5/04 #63 סלון רולזזזזזזזזזז פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם...מה עובר עליי?!? גם אחותי שמעה סלון ד"א...
L lony21 New member 30/5/04 #45 חחחחחח הילה עזבי קרין עוד תרביץ לך שכחת איפה אני גר? מונית משם לפה זה ים כסף ועזבי אם הייתי ממש ממש ממש רוצה אז הייתי מגיע אבל זה כולה כלא 6... אני אשרוד...
חחחחחח הילה עזבי קרין עוד תרביץ לך שכחת איפה אני גר? מונית משם לפה זה ים כסף ועזבי אם הייתי ממש ממש ממש רוצה אז הייתי מגיע אבל זה כולה כלא 6... אני אשרוד...
F FuCkInG C r A z Y New member 30/5/04 #47 ראסמי הילה שיגעת אותו... חחח תגיד לוני אתה בן 21 או שזה סתם המספר?
K k k1 New member 30/5/04 #62 פעם 3 היה מספר המזל שלי.... לא יודעת מאיפה הקרצתי את זה... עכשיו זה 5!!!!!!!!! חמש שולט!!!!!!! חיחיחיחי
פעם 3 היה מספר המזל שלי.... לא יודעת מאיפה הקרצתי את זה... עכשיו זה 5!!!!!!!!! חמש שולט!!!!!!! חיחיחיחי
F FuCkInG C r A z Y New member 30/5/04 #66 תפוזזזזז!!!!!!! אוף! שלחתי הודעה וכרגיל לא נשלחה! קרין! אין דבר כזה היה לי מספר מזל!! יש רק אחד! שלך זה 3! חחח ילדה כופה על אנשים מספרים... מה עובר עלייייייי???..?????.1?@?!?
תפוזזזזז!!!!!!! אוף! שלחתי הודעה וכרגיל לא נשלחה! קרין! אין דבר כזה היה לי מספר מזל!! יש רק אחד! שלך זה 3! חחח ילדה כופה על אנשים מספרים... מה עובר עלייייייי???..?????.1?@?!?
K k k1 New member 31/5/04 #68 זכותי!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 5 שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושוב,את ה-3 לא יודעת למה בחרתי דווקא אותו... סטריינג' ורי סטריינג..
זכותי!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 5 שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושוב,את ה-3 לא יודעת למה בחרתי דווקא אותו... סטריינג' ורי סטריינג..
F FuCkInG C r A z Y New member 31/5/04 #69 אין לך שום זכויות פה! ../images/Emo88.gif חחחיחיחי וואי הרבה זמן לא אמרת סטריינג' וורי סטריינג'! התגגעגעגעגעגעתי!
אין לך שום זכויות פה! ../images/Emo88.gif חחחיחיחי וואי הרבה זמן לא אמרת סטריינג' וורי סטריינג'! התגגעגעגעגעגעתי!
K k k1 New member 31/5/04 #74 חחחחחחחחחחחחחחחח כן כן עבר זמן אבל הנה- סטריינג' ורי סטריינג'!! -*מוקדש באהבה לעדי * חחחחחחחחחחחח
B bLAck hALo New member 31/5/04 #73 8!!! ה-מספר שלי! אם אני לא 8 במדים בכדורסל אז אין לי משחק טוב........
B bLAck hALo New member 30/5/04 #51 אךך קרין- ערסית קטנה שלי... וואלה את גר בנשר... אני וזיכרון לא הולך טוב ביחד.. כן אתה לא תמות מזה (*אהמ* חבל..*אהמ* {לא סתם!} )
אךך קרין- ערסית קטנה שלי... וואלה את גר בנשר... אני וזיכרון לא הולך טוב ביחד.. כן אתה לא תמות מזה (*אהמ* חבל..*אהמ* {לא סתם!} )