יותר ויותר... למרות שההיפ-הופ הישראלי בעעע שם................ למרות שגם את זה התחלתי לשמוע יותר- החלטתי להביא לזה עוד צ'אנס.. שהייתי קטנה יותר שמעתי הרבההההה אבל אז בשלב מסוים זה נתקע- ועכשיו זה מתגלגל בקצב! כמה אלבומים הולכים לצאת! וכמה עוד פרוייקטים יצאוו!! אבל מה שכן מעולה! זה הרוק הישראלי!!אותו תמיד אהבתייי
..! שונאת רוק!! מביא לי כאב ראש! טוב בובות אני הולכת ללמוד קצת לבגרות במתמטיקה בעע יש ביום חמישיייי... נכשלת בדוק............................. קיצר עפתי ביי בוביותתתתת!
בנתיים יצאו כמה סינגלים ושבועיים בדיוק אחרי הדיסק תהיה מסיבה גדולה במועדון הבארבי לכבוד הדיסק הולך להיות משו בנזונה הלוואי הייתי יכול להיות שם...וכלא 6 חוצמזה שיש להם שירים תותחיים ומלא כישרון הם גם אחלה אנשים, וממש לא סנובים... מקווה שזה ישאר ככה גם אחרי דיסק כשהם יהיו ממש מפורסמים...
א. אפאחד לא רוצה ללכת לשם... :/ ב. אין לי מושג איך מגיעים. אבל זאת לא בעיה יענו אומרים לנהג מונית וזהו ג. זה יהיה בערב עד הלילה.... איך אני אחזור הביתה?
לגבי קטע א' זה עוד חפיף תמיד אפשר למצוא מישהו אם מכריחים מוצאים... הקטע הוא שאם אני בא לשם זה לא שאני לוקח מונית פה... מונית שם... ואז אני צריך לחזור הביתה שזה יהיה בלילה... אין רכבות... וגם הכרטיס לרכבת כולל כניסה לשם זה ים כסף.
שעה הוא מסביר לך ואת מקרצצת לו!! <מי שלא קונה סלון! מי שלא קונה סלון!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח במקום-מי שלא קופץ אדום!! היה עכשיו בשמש(אני לא רואה את זה! זה האחים שלי!!) חחחחחחחחחחחחח אהבתי!!>
אני שמעתי בכלל מ שלא קונה אגוז......... אי דונט נווווווו קיצרררררררררר עכשיו יש חבריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! אחחחחח ה-תוכנית יאלללה עפתי.. ושקד!! פה? מוצף? איפה? אני בהלם@!@!