שירשור

spell=התקף???

ויש שם כמה דברים...מצוצים...HUSH HUSH? וCHANGER וCHANGE? ועוד כמה דברים לא ברורים: UNREAL=שקר? APPRECIATION=חיבה? INSPECTOR=סייר? TO BOTTLE=צוואר בקבוק? NECKLACE=צוואר?! אבל סה"כ נחמד, אני אפרסם אחד הערב
.

השילוש הקדוש של תפוז ../images/Emo13.gif

בכל מקרה, אין משהו "מצוץ מהאצבע"... אבל יש כמה אסוציאטיבים כאלה... וSpell זה התקף (אפילפסיה, לב, דברים כאלה)....

הבטחתי ואקיים!

אין מגיעים ממלאך לשד(או שטן, לפי בחירתכם)? ככה!: ANGEL = מלאך = ENVOY = ציר = CONTRACTION = התכווצות = CRAMP = עווית = TWITCH = משיכה = PULL = ידית = HANDLE = לטפל = TEND = לנטות = LEAN = רזה = THIN = דליל = RARE = נא = RAW = גולמי = CRUDE = גס = NAUGHTY = שובב = FIEND = שד = DEMON. וואלה!

לטובת האנושות...

היה קצר יותר משלי - ואתה הבטחת שיהיה ארוך... מצד שני, זה היה יותר נאמן לחוקי המשחק משלי

באמת?

לא בדיוק זכור לי שהבטחתי ארוך, אנא רענן את זכרוני... בכל מקרה, תמיד אפשר לעשות משהו אין סופי, אבל אני העדפתי לעשות משהו יותר מעניין מאשר יותר ארוך.

Athaclena

New member
good grief!

I am duly impressed... but PULL = ידית?? and RARE = דליל?? But I see I'm no good at making them myself, so I'm making up by criticism
, if you're no good - be nasty. snigger, snigger​

ציפיתי לזה

PULL זאת ידית אוטומטית כזאת לפתיחת וסגירה של דלתות למשל- מושכים אותה למטה, דלת ברזל כבדה נפתחת, למעלה היא נסגרת וכו'. RARE זה דליל באותה משמעות שנדיר, אבל אתה לא יכול להגיד על שיער גוף נגיד "נדיר", אבל אתה יכול לומר "דליל", ובאנגלית על זה נאמר "RARE"... יש מבין?

כתבתי יסוד/בסיס

כי זה לא משנה, כל אחד מהם מתאים להיות במקום ההוא. ומה זה משנה עם מה אפשר לקשור אותו, הרי אנחנו בוחרים אפשרות אחת, טזה מה שעשיתי
. ותודה
.

למעלה