שירשור

Athaclena

New member
שירשור

ROOT = שורש = SOURCE = מקור = BEAK סתם חשבתי על זה. אני תוהה אם אפשר גם שירשור ארוך יותר, אני מניחה שכן

אפשר גם אפשר

BEAK=מקור=SOURCE=שורש=ROOT=בסיס/יסוד=FOUNDATION=קרן=HORN=צופר=SIREN=סירנה(יצור מיתולוגי). איך אני?

Athaclena

New member
COOOOOOOL!

WOW, סחתיין! אבל זה לא קצת CHEATING לכתוב יסוד/בסיס? במיוחדאם אפשר לקשר אותם עם BASE... והתכוונתי גם שרשורים אחרים. very impressive

Peace 0n Earth

New member
יותר ארוך!

מוט=bar=באר=well=טוב=good(s)=סחורה=stock=מניה=share=חלק=part... אין לי כוח עוד..

טוב ויפה

רק שבאר(BAR) ובאר(BE'ER) לא מובע אותו הדבר, ולכן זה פסול
.

Athaclena

New member
א-ר-ו-ך

איזה יופי... אבל גם לי הבאר נראה כמו CHEATING. BAR = לחסום = STOP = עצור = ARREST הממ, לא מצליחה להגיע לבאר-מים... אבל באר זה גם EXPLAINED (ביאור, כמו פירוש), אולי אפשר לקשר את זה איכשהו. וPART = להפרד... ושוב נתקעתי

ושרשור שמתחיל בThread

אוקיי זה טיפטיפה אסוציאטיבי אבל... מה לעשות שהמוח שלי
? Thread = פתיל = Fuse = להדליק = turn on = משיכה(פיזית) = attract = לפתות = lure = לכשף = spell = התקף = seizure = תפיסה = catch = מילכוד = trap = נסתר (כמו דלת סתרים) = Secret = חשאי = hush hush = שקט = introvert = מופנם = insider = חפרפרת(מלשין) = Mole = שומה = assesment = הערכה = apperciation = חיבה = like = כאילו = unreal = שקר = lie = לשכב = have sex = להזדיין(סליחה על הגסות
) = arm = זרוע = branch = ענף = department = מחלקה = ward = שומר = watchman = צופה = scout = סייר = inspector = חוקר = researcher = תחקירן(של עיתונות) = media coodinator = מתאם = changer(של חשמל) = משנה = change = החלפה = Switch = מפסק = stopper = מעצור = jam = פקק = lid = מכסה = cover = כיסוי = wrap = ארז = to bottle = (צוואר) בקבוק = bottle neck = צוואר = necklace = שרשרת = thread

Athaclena

New member
מדהים!

אבל לא ממש עומד בחוקים, זה לא מדויק מספיק. דוגמא ראשונה: FUSE זה לא להדליק אלא להלחים או לרתך (רק אחד ואני לא בטוחה איזה. נראה לי לרתך) אבל חוץ מזה אני בשוק,ף אני בהלם, אני ה-מ-ו-מ-ה! יא-אללה, איזה משהו. יצירת אמנות!

אני ידוע ברבים כשובר מוסכמות וחוקים

אז אל תתלונני
בכל מקרה זה היה נסיון (נפל) להפשיר את מכונת החשיבה שלי
... מאחר וזה לא עבד אני הולך להצדיק שוב את הוצאות החשמל הרצחניות של הבוילר ברבע שעה מקלחת ואחרי זה הולך להיכנס למצב צבירה אופקי
Rogue בברכת לילה טוב

אגב, הקטע הקשה לא היה לעשות את זה

ארוך... הקטע הקשה היה להתחיל מThread ולהגיע אליו חזרה

Athaclena

New member
אני לא מתפלאת לשמוע...

למה אתה לא גר באילת וזהו? אבל במחשבה שניה קר שם בלילה...

אילת? מצויינת בקיץ אבל בחורף

ההבדל בינה ובין טבריה לא כזה גדול... ושתדעי לך, טבריה היא עוד טובה - בפעם האחרונה שהטמפרטורות ירדו מתחת לחמש מעלות בטבריה אנחנו עוד לא נולדנו
... או לפחות ככה אני מרגיש - לעומת תל-אביב או קיבוץ נען הלא זכור לטוב, טבריה נהנית מחורף... אררר... נעים
כמובן שמבחינתי ההבדל בין 20 מעלות ובין חמש זה במהירות שבה המוח שלי הופך לארטיק
חזרי הביתה, אימא מחכה בבית

קר בלילה... מאוד קר...

אבל יש לי רעיון אחר... כוכב חמה (מרקורי) כבידה נמוכה, טמפרטורה גבוהה... מה עוד אפשר לבקש?

Athaclena

New member
תלוי איזה צד של כוכב חמה.

תצטרך ללכת כל הזמן כדי להשאר בצד של השמש, לא? אין לי מושג מה אני כותבת... מה עוד אפשר לבקש?? חמצן, אולי, או מים...

למעלה