שירשור OFF

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifטובבב...

יש את נהריה ת"א רמלה ראש העין (הוספתי סתם מי שבאלה) מממ.. מה עודד? אה רחובות נכון מי שרוצה שתוסיף ונעשה הצבעהה!!

בקשר למפגש ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

רחובות או ת"א מה זה נהריההה ? זה ממש צפון ! אז מה אם יש כאלה שגרות בנהריה ? יש כאלה שלאא והרוב לא.. 5 מתוך 30 בנות ? זה ממש לא הרוב.. תתחשבו בכולםם תעשו במרכז ולדעתי ת"א זה הכי טוב לא כי אני גרה שם ואני לא בגלל שיש תחנת רכבת אז תחשבו על זה ככה ש ה כ י טוב זה מרכז ..

בקשר למפגש

אממ אולי שכל אחת תרשום מאיפה היא ולאיזה ערים היא תוכל להגיע? ותאריכים גם וככה נוכל לראות לאיפה הכי הרבה בנות יכולות לבוא.. אני למשל מחולון אני יכולה להגיע לראשון לת"א לבת-ים וזהו ניראללי.. ותאריך לא משנה לי אוקצור תיכתבו גם אתן.. אבל אם אתן לא רוצות ככה אז לא משנה..

אם אתן סומכות עללי ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

אני יכולה לעשות מה שסטף אמרה ולעשות רשימה ולהגיד לכן מה הכי טוב לכולן ! אז אם אתן רוצות סמכו עלי ויצא מקום שכולןןןן יכולות להגיע אליו ואם לא כולן אז הרוב .. אז כמו שסטף אמרה כולן לרשום באיזה עיר הן יכולות ואז נעבור לתאריך.. פרה פרה בבקשה תשתפו פעולה נרים קצת תפורום !

טובב , רעיווןן נחמדד../images/Emo8.gif../images/Emo210.gif

אני מחדרה ואני יכולה להגיע ל... כל איזור הצפון
תל אביב , נתניה , הרצליה , ואם חושבים על זה גם לאשקלון

אני יכולה ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

אני גרה בגן יבנהה ליד אשדוד.. אז ככה : *אשדוד *רחובות *נס ציונה *ת"א *ראשל"צ *אשקלון

אני יכולה ל..../images/Emo39.gif

רק אזורי הצפון.. קריית שמונה(אהמ אהמ) צפת נהריה חצור ואולי חיפה זהההו.. מה אני יעשה הכל רחוק לי..!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifלדעתי זה מסובך מידיי..

נעשה הצבעה וזהוו.. ככה כולן מחליטות!! תרשמו לאיזה עיר אתן רוצות להפגש אני כותבת בנתיים את מה שבנתיים אמרו (תוסיפו..) נהריה רחובות ת"א ראש העין רמלה.. עכשיו אתן תוסיפו לזה

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifלא דעתת.. לדעתי צריך לעשות הצבעה

זה יותר טובב.. ככה כל אחת בוחרת מה שנוח לה הכיי..!! אבל תעשו משתם רוצות
לא משנהה

למעלה