ח.. תחמנית אחת!!
T TUTZ היחידה New member 18/9/06 #22 לא הבבננתתיי../images/Emo210.gif חיחיח מה את רוצצה שכולם ייפגשו ביחד או לאא?
ס סתוונית סנדלר New member 18/9/06 #25 הכי עדיף..בת"א..או ברמלה חעחע כי זה הכי קרוב לכולן..והמרכז זה תל-אביב..ואם נפגשים שמה [ת"א] אז אני באה בע"ה..עם אורנה..ועם חופה..נראה כבר.. מי עוד איתי?
הכי עדיף..בת"א..או ברמלה חעחע כי זה הכי קרוב לכולן..והמרכז זה תל-אביב..ואם נפגשים שמה [ת"א] אז אני באה בע"ה..עם אורנה..ועם חופה..נראה כבר.. מי עוד איתי?
ס ספירוש7 New member 18/9/06 #27 ../images/Emo41.gifחחח.. אפחת לא גרה פה בת"א.. אז נלך למקום אחר במרכז.. לא דפקא בת"אא..
ס ספירוש7 New member 18/9/06 #29 ../images/Emo41.gifזה מרכזז?! צריך משו ממש מרכזז.. שכולן תוכלנה להגיעע.. (לא כולם=]
ש שירה הנסיכה New member 20/9/06 #38 בנות כננסוו..!! שמעו אני גרה ברחובות , וזה הכי מרכז שישש!! רציני.. יש אוטובוסיםם לכל רחבי הארץ מפה..! באר שבע, טבריה, צפת , ראשון, תל אביב, קריית גת,אילת, ועודד פפולללללללללללללל..!! אז תחשבו על רחובות, ותחזירו לי תשובה
בנות כננסוו..!! שמעו אני גרה ברחובות , וזה הכי מרכז שישש!! רציני.. יש אוטובוסיםם לכל רחבי הארץ מפה..! באר שבע, טבריה, צפת , ראשון, תל אביב, קריית גת,אילת, ועודד פפולללללללללללללל..!! אז תחשבו על רחובות, ותחזירו לי תשובה