ככה הכי טוב כי אז היא אומרת את כל מה שהיא רוצה ואין לה מגבלות ..
ק קורלי חמי New member 20/9/06 #77 ככה הכי טוב ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif כי אז היא אומרת את כל מה שהיא רוצה ואין לה מגבלות ..
ככה הכי טוב ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif כי אז היא אומרת את כל מה שהיא רוצה ואין לה מגבלות ..
ל לרה 2 New member 20/9/06 #81 ................. אני מנהריה ואני יכולה רק בנהריה כי אין לנו מכונית וברכבת אין סיכוי שההורים שלי משחררים אנותי.
................. אני מנהריה ואני יכולה רק בנהריה כי אין לנו מכונית וברכבת אין סיכוי שההורים שלי משחררים אנותי.
ל לרה 2 New member 20/9/06 #86 קבלו משווו......... הגיים גירלס: לאחר הצלחתם המטאורית של להקת הגיים בויז, הגיע הזמן להמציא את הגלגל מחדש ולבנות את המקבילה הנשית
קבלו משווו......... הגיים גירלס: לאחר הצלחתם המטאורית של להקת הגיים בויז, הגיע הזמן להמציא את הגלגל מחדש ולבנות את המקבילה הנשית
ט טוולי New member 20/9/06 #90 בואו ב 10.10בעזריאלי ../images/Emo3.gif זה יוצא על חוופששש סוכות ועזריאלי זה מקום נוח שכולם יכולים להגיע ויש רכבת לשם מכל מקום:] ישירות לקניון :]
בואו ב 10.10בעזריאלי ../images/Emo3.gif זה יוצא על חוופששש סוכות ועזריאלי זה מקום נוח שכולם יכולים להגיע ויש רכבת לשם מכל מקום:] ישירות לקניון :]
ס ספירוש7 New member 20/9/06 #97 ../images/Emo41.gifגם לדעתי זה רעיון טוב!! בגלל שיש רכבות לשם כך שכל אחת יכולה להגיע!!
ק קורלי חמי New member 20/9/06 #93 הרוב בחרו ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif זה היה כזה צפוי.. כולם בחרו להפגש בעיר ב... תל אביב :] הכי נוח לכוווווווווולם
הרוב בחרו ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif זה היה כזה צפוי.. כולם בחרו להפגש בעיר ב... תל אביב :] הכי נוח לכוווווווווולם
ק קורלי חמי New member 20/9/06 #94 איזה ארוךךךךךךךך ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif תודו שהייתם במתח חחחחחחח
ק קורלי חמי New member 20/9/06 #103 אוףףףף ... ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif אין סיכוי שאת באה ? רכבת אוטובוס משוו ? אני מתההההה לראות אותך ..
אוףףףף ... ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif אין סיכוי שאת באה ? רכבת אוטובוס משוו ? אני מתההההה לראות אותך ..
ד דילבושloveביחוש New member 21/9/06 #104 חחח גמני את כולכן מתה לחבק אותכןן אבל תל אביב? לבד? אמאאא...