הצורה כן. הגוש למעלה-שיערות למטה עדיין לא.
M Mooa-Numi New member 9/9/02 #19 בעעעעע ~מעצובנת~ כבר שבוע אני מחכה לפרק המזדיין זהה בקיץ נצחי, ואני מתחברת רבע לפני שהוא מתחיל ושוכחת ממנו בכלל!!! אררג... ואין סיכוי שאני רואה בלילה...
בעעעעע ~מעצובנת~ כבר שבוע אני מחכה לפרק המזדיין זהה בקיץ נצחי, ואני מתחברת רבע לפני שהוא מתחיל ושוכחת ממנו בכלל!!! אררג... ואין סיכוי שאני רואה בלילה...
L lil bad ridin hood New member 10/9/02 #23 עוד ניצול ../images/Emo4.gif למישהי יש את הבייס של הבובה הזאת?
פ פית הלילה New member 10/9/02 #24 הנה! זה אותו בייס אבל נראה לי שמה ששמתי לך הוא בצבע עור בהיר יותר...
L lil bad ridin hood New member 10/9/02 #28 תודה רבה! והצבע עור זה לא בעיה אממ.. הכנתי את הקסני הראשונה שלי סוף סוף למדתי לעשות שיער!!! למרות שנראה לי הששיער שלה יצא די גושי מצאתי באיזשהוא אתר בייסים מתוקים של בובות שנקראות קפו (kupo) מישהו מכיר [את הסוג]?
תודה רבה! והצבע עור זה לא בעיה אממ.. הכנתי את הקסני הראשונה שלי סוף סוף למדתי לעשות שיער!!! למרות שנראה לי הששיער שלה יצא די גושי מצאתי באיזשהוא אתר בייסים מתוקים של בובות שנקראות קפו (kupo) מישהו מכיר [את הסוג]?
ב בודבודית New member 10/9/02 #25 שירשור טוב או לא?../images/Emo98.gif ניצול ניצול שניציול שניצל ניצל!!!!! בלה בלה בלה דלעת וסלרי!!!!