שירשור

totsade

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo80.gif

נמחקה לי התיקיה של הבייסים אז למישהו יש את כל הבייסים מהסוג הזה
?

Mooa-Numi

New member
זה לא אופטופיק.

טופיק=נושא נושא הפורום= דוליז אופטופיק= לא טופיק= לא דוליז

totsade

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo80.gif

התכוונתי אופ מההודעה האופית...

ללא נושא

אוקיי, תגובה לדולי שמעלי: נחמדה ואין לי תגובה ספציפית, הבסיס נחמד, האיפור בעינים יפה והבגדים יפים יש לי דולי חדשה ואני רוצה שתגיבו, מה יותר טוב? הבובה הימנית או השמאלית (אם שמתם לב ההבדל הוא בשער) ותגיבו מממממהההההההההההרררררר....... ממני

Ne§t£A GirL

New member
כמה דברים../images/Emo108.gif

השיער שלך...שיטת ההצללה בו די רעה-ואם את לא משתמשת בפוטושופ בשביל לטשטש...היא ממש גרועה. את עושה פוני בצורה רעה, כי הפוני נראה...לא "פוניי"..
הקווים בשמלה: הם לא אמורים להיות ישרים...מה לעשות-כשזה על הגוף זה לא יכול להיות ישר! כנ"ל על הגימורים של הבגדים... ובקשר לשיער...

Ne§t£A GirL

New member
ועכשיו לניצול הפרטי...../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

אני יודעת שמיכל ראתה את זה כבר ונועה ראתה את זה כבר, אבל מה לעשות-אני באמת צריכה תגובות בונות, טיפה יותר מ"אני לא אוהבת את ג´ניפר" ושהיא יפה-חייב להיות משהו לתקן. ושוב, אני מודעת לעובדה שהשיער למטה נראה ר-ע, אבל לא הצלחתי לעשות יותר טוב מזה-בפוטושופ זה לא הלך...

Ne§t£A GirL

New member
ושכחתי...../images/Emo108.gif

הנעליים לא שלי, אלא של קיקטפ:) מצטערת, ילדה...מקווה שזה לא מפריע לך- וגם לא הייתה לך חתימה, אז זה שלך ורק שלך!
כי זה מדהיםםם!

...

הג´ינס סתם, לא משהו מיוחד... אין לה חזה? לא רואים אותו בכל אופן... השיער ממש לא טוב, הוא גוש בלמעלה ושיערות שיערות בלמטה
בכלל, אני לא אוהבת את הצורה שלו. מה גם שהוא לא מצל על הראש, הוא סתם דבוק. הנעליים ללא ספק עושות את הדולי, חבל שהן לא שלך...

למעלה