שירשור

מייקלית

New member
אני חייבת לשתף אתכם בכיף שלי ../images/Emo23.gif

עווווווווד מעט מסיימים את הלימודיםםםםםםם!!!! חודש וקצת!!! איזה כייייייייייףףףףףףף אה וגם יש לי יום חמישי יום הולדת

Nogush

New member
HEVRE../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif

michalim sheli ma kore???????????? ani sofff!!!!!!!!!!!!! atem koltim she anashim bikshu hatimot????????? jjjjjaaa..... Biglal sheani colkah gaon ibadeti et ha pelephone! ve ani lo zoheret et hazizma shel hamesenger az ani lo yehola lehicanes............ :( pagashti kaele anashim madhimim be liverpool (moriel at haievet lirot tmuna shel mark) ani mamash mitgaagaat ve mekava she kulhem hagagtem et yom hahazmaut!!! ve oritushhhhhhhhhh ani omeret lah achshav mazal tov! anashim kaniti po "of the wall" lo lizchok alai! ani mevina she yesh hadashim ba forum...ani od yakir otam sapru eyfo hagagtem...ohevet othem

מישהו ראה את הפלאוןפ שלי../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

אני מחפשת כבר שבוע... נוגה לא הבנתי כלום כמעט...

נגה יא שרוטה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Hamuda shely ani mit'ga'aga'at
eifo at lo shom'im mi'mech hitkasharti elich 4 pe'amim
any way- love you very much Liat

פינת הטיול השבועי של עדי!!../images/Emo124.gif

שלום חברים וחברות!! פינת הטיול השבועי חוזרת! להזכירכם...בפעם האחרונה היינו יחד בבומבמלה, בטיולים בצופים וכו... ועכשיו עדי תספר על: \-אמפי פארק רוק עצמאות רק מבחוץ!!!! אז ככה: יצאנו 4 אנשים בהתחלה אני ועוד חברה ועוד שני בנים...הגענו לרוק עצמאות בסביבות 1...שזה מדהים בפני עצמו כי הנהג לא ידע איפה אנחנו..הוא גר בשוהם הוא חי בבועה...
אז הגענו וגילינו שאין כרטיסים!!! עברנו הרפתקאות של ניסיונות להסתנן:"סליחה...חברה שלי בהריון והיא חייבת להשתמש בשירותים שלכם.."
לצערי זה לא עבד אז הלכנו לשבת בפארק ליד המופע וראינו הכללל ופגשנו שם כמה חברה מסטולים ועשינו על האש (
)...זתומרת...הם עשו על האש אני אכלתי טופו..(אני צמחונית גאה!) והיה ממש סבבה הייתה גיטרה שזה תמיד טוב ורקדנו ואנשים הסתכלו עלינו בצורה מוזרה!
זהו!! כל שאר הערב מצונזר...תהנו ממה שאפשר

יפה יפה ../images/Emo13.gif טיולים זה חלק בלתי נפרד

מעדי
הנאה מבחוץ... טוב האמת היא ששמעתי שתמיד נהנים יותר מבחוץ... העיר שנהנית

Eli1000

New member
יש לי בעיה

לפני הרבה זמן העלתי לכרטיס שלי ב טפוז תמונה. אני היום מנסה להחליף אותה בתמונה אחרת ולא מצליח. לאחר הטעינה אני מקבל שהתמונה עלתה בהצלחה... אבל לאחר שאני מאפשר את התמונה כגלויה, אני רואה עדיין את התמונה הישנה... מישהו ניסה להחליף תמונה בכרטיס שלו כאן?

למעלה