שירשור

עידוdee

New member
מחפש להכנס כשותף בדירה בירושלים

אני מתחיל ללמוד בי-ם ומחפש דירה שקרובה להר הצופים שאוכל להכנס בה כשותף... אם מישהו יודע או יודע איפה אפשר למצוא אז בבקשה תודיעו לי... תודה.

tom targel

New member
שלום

ביסודי הייתי מצטיין במסלול שוחרי משפטים וגם ראיתי כמה משפטים כבר בבית משפט השלום בבאר שבע. בעיקר פלילי. אני מעוניין להיות סוכן של דוגמניות מצליחות כמו נינט טייב, יב"ז ויהודה לוי ואמרו לי שאני צריך קודם הכשרה משפטית. לאיזה אוניברסיטה אני יכול להתקבל לדעתכם ולסיים את התואר הכי מהר שאפשר? נאמ תוך שנה?

rany66

New member
תרמית משרדי התיווך - צריך את עזרתכם

היי אני רוצה לספר לכם סיפור קצר על מה שעבר עליי בימים האחרונים אני ובת זוגתי מחפשים דירה בתל אביב. לפני מספר ימים ראינו מודעה ב יד 2 תחת קטגוריה "דירות ללא תיווך" על דירה בפלורנטין התקשרתי לטלפון שהיה במודעה וקבעתי מועד לראות את הדירה. הדירה הייתה מקסימה ואני ובת זוגי החלטנו שאנחנו רוצים אותה למרות מחירה הגבוהה ובהתחשב בעובדה שהדיירים הקודמים שילמו 30% פחות. התקשרנו לבחורה שפרסמה את המודעה והודענו לה על החלטתנו. הבחורה בצידו השני של הקו הפנתה אותנו למישהי אחרת בטענה שהיא זו שמנהלת את הנכס התקשרתי אליה וקבענו פגישה במשרד שלה ברמת גן התמקחנו קצת על המחיר היא הגישה לי חוזה דרקוני ואחרי 3 שעות של מיקוחים וויכוחים החלטתי לקחת את החוזה ולבדוק אותו יותר לעומק. בבית רשמתי מהם הסעיפים הבעייתיים שאני רוצה לשנות. ביום למחרת קבענו פגישה נוספת לחתימת החוזה הסופי, גם הפגישה הזו ערכה כשעתיים ובסופה הסכמנו על החוזה וחתמנו גם אנחנו וגם היא. לאחר החתימה היא פתאום זורקת לאוויר אתם יודעים שאתם צריכים לתת לי עוד חודש נוסף בעבור תיווך. כמובן שמרגע זה התחילו וויכוחים והעסקה התפוצצה. כרגע יש בידי את החוזה חתום ע"י שני הצדדים , יש לציין שבחוזה לא מצוין שהדירה ניתנת כנגד תשלום דמי תיווך והנושא הזה לא מוזכר כלל בחוזה. מה שלפי ידעתי החוק מחייב שאלתי היא כזו האם יש כאן קייס לתביעה או לפחות לאיום בדבר תביעה כזו כיוון שיש לי את החוזה חתום גם על ידה ובנוסף יש לי את פרסום המודעה תחת קטגוריה ללא תיווך מה גם שהמילה תיווך לא הוזכרה אפילו פעם אחת במהלך שלושת הימים הללו לא בשיחות בינינו . זהו זה הסיפור אשמח לשמוע את דעתכם כעורכי דין לעתיד , מה אתם חושבים ומה עליי לעשות אני מודה מראש לא העונים. רני

Scarlight

New member
כאן לא נותנים ייעוץ משפטי

נשמע לי שכדאי לך לפנות לפורום דיני חוזים (מספר 1356).

למעלה