שירשור תמונות

שירשור תמונות

תזכרו 2 תמונות מקסימום לסוס ושימו תיאור קצר על כל סוס ותעשו טובה אל תקחו תמונות של סוסים שבכלל לא קשורים אליכם ואתם לא מכירים ותמציאו עליהם שטויות ביי

אני אתחיל

זה אלפרד והנה תעודת זהות קצרה עליו: שם: אלפרד מין: זכר נראה לי לא מסורס גיל: צעיר מאוד גזע: ערבי סגנון רכיבה: אינגליש סיפור שקשור אליי ואליו: רכבתי עליו סה"כ פעם אחת והוא סוס נורא מופרע ובפעם הזאת עפתי ממנו (פעם ראשונה שנפלתי מסוס במשך 7 שנים שאני רוכבת) זה היה לפני חצי שנה בערך ומאזז אני לא ממש אוהבת אותו למרות שהוא סוס מדהים ובתמונה הוא יצא קצת מגעיל

נראה לי קוראים לזה

buckskin או משהו.. אני חושבת שזה די מכוער... אבל זאת שאלה של טעם...

angel457

New member
אני אוהבת את הצבע הזה...אבל..

אני אוהבת יותר סוסים שחורים, או חומים עם לבן... בפנים..

1VeReD

New member
אלפרד

בואו נבהיר כמה דברים 1. אלפרד באמת סוס יפה 2. הוא מסורס 3. הוא לא ערבי הוא קווטר 4. הוא לא סוס מופרע צריך לדעת לרכב אותו ואז הוא נשמה, הוא לא יודע לעבוד והוא מנסה. 5. אלפרד כבר בין 7 או 8.

פרסה

New member
אני מת על הצבע הזה

אני יותר אוהב את התפוז <תאמת אני הכי אוב את החפוז> סוטה קטן ומניאק

המשך תמונות

דרך אגב כל התמונות שאני שמה שייכות לסוסים שנמצאים בחוות סוסי נועם שנמצאת בקיבוץ נצר סירני שנמצא ליד רחובות (מסובך האא?).. בואו לבקר דרך אגב אלפרד (בתמונה הקודמת) שייך למישהו שעובד בחווה אבל בכל זאת רוכבים עליו תלמידים טוב זה בז והנה תעודת זהות קצרה עליו: שם: בז גיל: לא צעיר ולא מבוגר סוג: לא זוכרת סגנון רכיבה: אינגליש נראה לי שהוא שייך חצי פנסיון למישהי שרוכבת בחווה אבל אני לא בטוחה

1VeReD

New member
בז

רעות על כל סוס אני יעשה תיקונים? אלפרד סוס בה"ס ששיך לקיבוץ לא משנה בז הוא סוס מקומי... יש בו הרבה ערבי הוא בין 10 או 11 והוא סוס נשמה......... אני מתה עליו

המשך תמונות

זאת יוניק (שם מוזר האא????) והנה תעודת זהות קצרה עליה: שם: יוניק גיל: לא צעירה בואו נגיד ככה ולא זקנה גזע: אין לי מושג סגנון רכיבה: אינגליש גובה: היא נורא נורא נורא גבוה!!!! והיא גם שמנה קצת והילדים הקטנים מטפסים על סולם כדי להגיע אליה ואני למשל (אני 1.54) גם קצת מתאמצת לעלות עליה...... אבל היא סוסה מדהימה ורוכבת מהמם לפי דעתי והיא סוסה נורא נורא טובה

1VeReD

New member
יוניק

יוניק היא סוסה גרמנית או משהו כזה שככל שידוע לי היא בת 17 או 18 ואני חושבת שהיא לא נולדה בארץ היא סוסה מדהימה ועובדת ממש יפפה טגם קופצת מצוין היא קצת לחוצה ומפחדת מהצל של עצמה (טוב עם כזה גובהה תחשבו איך הצל נראה) ורעות מתי בכלךל רכבת עליה?<

למעלה