שירשור תמונות

אני גם אלך לצלם מחר פילם...

אני מקווה לסיים אותו ולפתח אותו עד יום ראשון בערב... וזה קיפי- הוא סוס מסכן שעבר היתעללות ועכשיו הוא משתקם אצלנו!!! הוא ממש מדהים!!! הוא סוס קצת קשה (מאוד!!!) לרכיבה... סגנון- אינגליש. גיל-? אין לי מושג... גזע- ניראה לי ערבי מעורב... הוא ממש ממש ממש בובון!!!

angel457

New member
בסדר חמודה.. אבל....

מה את מוצאת בארמני??? ואני אצלם את טוליפ היפיוף שלי!!!

קווין!!!

הנה הבובה שלי!!! זאת קווין! היא סוסה די קשה.... סגנון- אינגליש. גיל- לא יודעת. גזע- לא יודעת... סוסה חמודה מאוד... היא ממש חמודה חוץ מהקטע שהיא עצלנית...
ואממ זהו!

ונוס!!!!

הנה ונוס!!! היא ממש אבל מה זה ממש בובה!!! סוסה מדהימה... שלאחרונה רק נהייתה קצת רעה... אבל היא ממש מתוקה בכלליות!!! גזע- טורוברד. גיל- לא יודעת... אבל אמרו לי שהיה לה סייח שמת
ואמממ היא ממש בובה!!!!
היא חומה מדהימה!!! הנה- תראו בעצמכם!!!

זה אוכף צבאי עם אני לא טועה...

הוא מאוד נוח כי הוא ממש עמוק!! והנה לכם מקנידו! הוא סוס מדהים! מחבקת אותו זאת שני... שרוכבת איתי בקבוצה... היא לא יצאה טוב... מקנידו- סוס חמוד... מלא מרץ לאחרונה... אממממ מה עוד? הוא.. בגיל... אין לי מושג... וגזע- אין לי מושג....
אבל הוא יפיפה!

מונטה כריסטו!!

מונטה החמוד שהיה ממש אבל ממש מדהים ולאחרונה גם הידרדר (מה קורה לסוסים אצלנו???? זה כניראה בגללל העובד הרומני הרשע אצלנו...)! הוא שחור מדהים.... עם מעוין לבן וגרביים!!! כול החום הזה ברגליים שלו... זה חול...! ואמממ מה עוד? הוא סוס די מבוגר... אני לא יודעת מאיזה גזע אבל הוא מדהים!

כריסטין מנווה אילן-

כריסטין היא סוסה די זקנה...(20+). היא ממש יפיפיה... אני לא יודעת איזה גזע היא... היא לווסטרן... וזהו....

Sweet SuGaR

New member
קבלו את תיקוווה וסייחה המתוק!

היא סוסת אפלוסה גזעית ויש לה חרא אופי שהיא עם סייחים..... אבל היא מוציאה אותם יייייייפים

למעלה