שירשור תמונות

ורד..

ורד לא רכבתי עליה אבל הכוונה שאני צריכה להתאמץ כדי לעלות עליה לא כתבתי שאני רכבתי עליה. אבל עינבר שהיא בגובה שלי רכבה עליה והיא קצת התאמצה כדי לעלות עליה אבל השוואתי את עצמי אל עינבר... וסורי שלא ביקשתי רשות קודם כדי לשים את התמונות... סולחת לי????

לאונרדו

זה לאונרדו יש לו עוד אחות שממש לא דומה לא וגם אמא שלו לא דומה לו הבת דומה לאמא הבן נראה לי מאומץ (חחחחח) סתם לא שלושתם מהממים ואין לי מושג מי האבא לאמא קוראים אמנדה לבן קוראים לאונרדו לבת קוראים גמלא והיא סוסה חצי פנסיון של ורד שנמצאת פה בפורום וזה לאונרדו והוא סוס נורא חמוד והנה תעודת זהות קצרה עליו: שם: לאונרדו סוג: לא זוכרת גיל: הוא צעיר סגנון רכיבה: אינגליש הוא שייך או חצי פנסיון למישהי או פנסיון מלא בתמונה הזאת לא רואים את כל הגוף שלו אבל אני אצלם תמונה עם כל הגוף ותראו עד כמה הוא יפיוף...

angel457

New member
לסוסה פראית.. רק שטאז ואבו דני....

לא ימחקו לך את התמונות ששמת....

וקצת תמונות ממני....:

הנה שני! תעודת זהות: שם- שני. בעלים- סוסת בית ספר. סוג- אין לי מוסג (די וולשית). סגנון רכיבה- רכיבה טיפולית (לא מוגדר). גיל- אין לי מושג...
והיא ממש בובה! כול אחד יכול לרכב עליה! אבל כשאני אומרת כול אחד... באמת כול אחד! היא סוסה עם אופי מ-ד-ה-י-ם-! היא כול כך שקטה וחמודה!!! סיפור מצחיק: יש איזה ילדה בחווה ליסה (שם בדוי) שכול הזמן מציקה לסוסים וחושבת את אצמעה! אז יום אחד אני ביקשתי ממנה לטפל בשני כי היא הייתה ממש מסכנה.... אז ליסה (שם בדוי) אומרת לי: "עם היא עושה בעיות תקראי או לי או לאמיר" אמיר הוא מנהל החווה שלנו... ואני היתפקעתי מצחוק!!!!! לא מספיק שהיא אומרת ש-שני תעשה בעיות... היא גם אומרת לקרוא או לאמיר או לה!!!!חחח

matan4

New member
זאת נטע הנחמדה שהעיפה אותי היום

היא ערביה וקווטר בת 3 וחצי בערך עלתה 9.000 ואומרים שהיא מציאה... ממש נחמדה קצת הגרסיבית וזהו ממש חמודה וחזקה

matan4

New member
זאת נטע הנחמדה שהעיפה אותי היום

היא ערביה וקווטר בת 3 וחצי בערך עלתה 9.000 ואומרים שהיא מציאה... ממש נחמדה קצת הגרסיבית וזהו ממש חמודה וחזקה

matan4

New member
זאת ערבה...

בת 23 קיבלנו אותה מתנה גם ערביה די חזקה ממש מתוקה ורגועה

נטשה:

ת.ז.- שם- נטשה גיל- אין לי מושג גזע- אמממ פונית? סגנון רכיבה- אינגליש! אופי- ממש חמודה... אבל היא דיי קשה עם רוכבים עליה |דגש| בלי מוביל...חח

1VeReD

New member
ליקו

לאונרדו הוא סוס מקומי בין 6 והוא הבן של אמנדה-הסוסה הכי נשמה בעולם ואח של גמלא הסוסה המדהימה שלי האבא של ליקו זה דוסנט ז"ל הסוס של טל גורן שמת לפני שנתיים מקולי והייה סוס מהמם... לאונרדו שיך לשני שגם נמצאת כאן בפורום מדי פעם ולחגית ניצני מי שמכיר...

המשך תמונות..

זה סלייטר והנה תעודת זהות קצרה עליו: שם: סלייטר גיל: לא זוכרת אבל הוא לא צעיר ולא מבוגר (אמצע) סוג: לא זוכרת (נראה לי מעורב) סגנון רכיבה: אינגליש-נראה לי שרק קפיצות ולא דרסאג´ אבל אני לא בטוחה הוא סוס נורא חמוד אבל היה לי שיעור לא טוב עליו זה היה שיעור קפיצות והיה לו קטע שהוא פשוט התנגד לי ולא עזר מה שלא עשיתי לו ואז התחלתי לעשות איתו סיבובים שהיו קרובים ממש למכשול נורא גבוה והיה קטע אחד שהוא אמד לקפוץ את זה וזה היה מפחיד בקיץ קץ......

זואי

שם-זואי!!!! גזע- אין לי מושג! סגנון- רכיבה טיפולית+אינגליש. זואי היא ממש בובה כשרוכבים עליה ילדים קטנים או אנשים של הטיפולית... אבל: כשתלמידים רוכבים עליה- היא לא תהיה חמודה... היא סתם תמהר... ובטיפול- אסור בכלל להיתקרב לפנים שלה או לרגליים... נחשו למה...
היא בועטת ונושכת כשלא רוכבים עליה.... איזו מדהימה היא!!!! 100% ברק...חחח!

angel457

New member
אני מחר אלך לחווה מוקדם!!! ואני...

הולכת לגמור פילים שלם של הסוסים בחווה שלנו!!!!

למעלה